Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Meridiane
Barça B

2010.07.19. 12:46:14

Attika 25 írta:Ki az a Céceres,annyit irsz róla,de mégsem tudom :D
Kölcsönbe volt a juvénál, és ő maradt is volna, de nem éltek az opciós jogukkal...
a 6 kupás csapat idején itt játszott a bajnokságban és a kupában... a többire már nem emlékszek... :D
elvileg Pep nem számol vele, és őszintén megvallva engem se győzött meg a vb-n az uruguayi-i csapatban...
kristop
Entrenador del Barça

2010.07.19. 11:40:54

Keirrison ügye hogy áll?
ő már a Santosban van kölcsönben, hogy visszanyerje a góllövő formáját.
haze71
Entrenador del Barça

2010.07.19. 11:40:08

socio66 írta:
haze71 írta:Azt árulja el nekem valaki, hogyha Fabregas valóban Barca játékos akar lenni, akkor miért ír alá 5 évre az Arsenálba? (remélem jól tudom). Vagy arra gondolt, hogy majd levezetni jön ide?
ezek a szerződések semmit nem jelentenek,tízből egy játékos tölti ki ténylegesen egy-egy klubnál. meg nyilván olyan helyzetben volt,hogy alá kellett írnia.
nem olyan egyszerű ez,mint ahogy mi gondoljuk,én azt sem várom hogy Fabre nyíltan szembeszálljon Wengerrel,csomószor elmondta hogy második apjának tekinti,ő csinált belőle profi focistát,az lenne a vicc,ha most elkezdene követelőzni,mert durcáskodni....
Nem a miértet, hanem az 5 évet nem értem. Ezzel a kontraktussal elintézte, hogy egy 4. helyért harcoló csapatban játszhasson jóidejig. Megérte?...
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.19. 11:39:16

Ki az a Céceres,annyit irsz róla,de mégsem tudom :D
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.19. 11:35:45

Azért a felállásból ne felejtsük ki a kis Dos Santost, azért ő benne is van lehetőség de bőven. Márquezt jó lenne megtartani, illetve Cécerest visszahozni, spórolhatnák velük, mint hogy sok pénzért csináljunk egy "nagy üzletet". Céceres is több poszton bevethető és szerintem sokat fejlődött a juvéban. Viszont lehet a kezdőnk brutál erős lenne, de aztán az után.. valaki ki esik a kp.-ről akkor meg vagyunk fürödve, vagy most már a védelemnél is.. El kellett üldözni Tourét, aki itt látszik, mennyire univerzális volt. Én most jegyezném meg, ha nem lépünk okosan a következő jó 1,5 hónapban, akkor jövőre elfogyhatunk eléggé.. beüt 1-2 sérülés, aztán viszontlátásra. Csapat nagy része pedig a vb.-t is végig játszotta..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.19. 11:26:16

LM10 írta:"Távozni akarok Barcelonából, remélem hamarosan az MLS-be, vagy akár máshová távozom."- mondta Márquez a SPORT-nak, ami arról ír, hogy napokon belül Rafa távozhat akár New Yorkba.

Az én átigazolási teóriáim:

Védőt nem fogunk már venni. VENNI felesleges 4. védőt, pláne, hogy Fontás könnyen fent is ragadhat(Muniesa még fiatal ehhez szvsz), vagy akár Caceres is bizonyíthat Pepnek még.

Ahová viszont KELL venni az a középpálya. Ha Pep továbbra is Keitát akarja fentebb játszatni, akkor vennünk kell olcsón egy megbízható és tapasztalt VKP-t, aki képes padozni. Ezzel lenne 5 kp, amihez még csatlakozhat Jonathan vagy Thiago és így lenne irányító pótlása is Xaviéknak, és Tourét is pótoltuk. Fabregasra egyre kevesebb az esély, hogy jöjjön, és ha Thiagóék fent maradnak a csapatnál, akkor jó pár évig nem látom Cesct a Barcába.

A támadósor pedig lezárt szvsz, Henry ment, Villa jött.

SZERK:
Nem említettem Hlebet. Ő rá nagyon kíváncsi leszek, hátha képes lesz irányítót játszani, mert akkor tényleg nincs több kérdés.
Egyetértek veled a gondolkodásban, viszont szerintem könnyen lehet, hogy Hleb nem ragad meg itt, hanem még a nyár folyamán továbbáll. Nincs szükség rá és ő se győzött meg eddig senkit a csapatnál, hogy nagy szükség van rá.
Messa írta:Milyen érdekes, úgy 2-3 hete még azt nyilatkozta, hogy maradni szeretne. :roll:
Lehet, hogy beszélt vele már Pep és Zubi, ami nem jutott ki nyílvánosság elé. Mivel ő nem vállalja fel a csere szerepét, így lenyilatkozta azt, hogy akkor nem marad Barcelonában. De ez csak az én teóriám.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2010.07.19. 11:19:37

Adriano nem tűnik rossz vételnek. Akár mint cserejobbbekk, akár mint balbekk, ha Abidal lesérül, akár mint támadó bevethető.
Kell még azért néhány ember.
1 vkp
1 támadó kp
1 védő, ha Marquez elmegy

Nos, Fontas és Muiesa jónak tűnik, lehet jobb lesz ha a védő dolgot házon belül megoldjuk. 3 remek középső védőnk van + Abidal is tud ott játszani.
Fontas előszezonbeli teljesítménye nagyon fontos lehet.
Vkp ugyebár 12 ember jött szóba. Én továbbra is Mascheranonak örülnék legjobban,csak neki borsos az ára és aligha fog jönni. A többiek is mind jó nevek. Ha nem Masche, akkol Diarra lenne sztem a legjobb. Capoue kérdőjeles, de ő is jónak tűnik...és persze Palacios esetében se fakadnék sírva.
Támadó kp: Cesc. Sajna egyre kevesebb a valószínűsége h jön, de neki örülnék legjobban.
Vészmegoldásnak talán Özil, de ő jelenleg többe kerül, mint amennyit ér.

UI: mi es zvajon a kölcsönből visszajött játékosokkal?
Keirrison ügye hogy áll?
Henrique úgy néz ki még 1 év kölcsön
Hleb-jókérdés. El kéne sztem adni, mert egyre csökken az értéke.
Caceres?
A Fifa egy szégyen
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.19. 11:06:09

LM10 írta:"Távozni akarok Barcelonából, remélem hamarosan az MLS-be, vagy akár máshová távozom."- mondta Márquez a SPORT-nak, ami arról ír, hogy napokon belül Rafa távozhat akár New Yorkba.
Milyen érdekes, úgy 2-3 hete még azt nyilatkozta, hogy maradni szeretne. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LM10
Director del Fútbol

2010.07.19. 11:01:37

"Távozni akarok Barcelonából, remélem hamarosan az MLS-be, vagy akár máshová távozom."- mondta Márquez a SPORT-nak, ami arról ír, hogy napokon belül Rafa távozhat akár New Yorkba.

Az én átigazolási teóriáim:

Védőt nem fogunk már venni. VENNI felesleges 4. védőt, pláne, hogy Fontás könnyen fent is ragadhat(Muniesa még fiatal ehhez szvsz), vagy akár Caceres is bizonyíthat Pepnek még.

Ahová viszont KELL venni az a középpálya. Ha Pep továbbra is Keitát akarja fentebb játszatni, akkor vennünk kell olcsón egy megbízható és tapasztalt VKP-t, aki képes padozni. Ezzel lenne 5 kp, amihez még csatlakozhat Jonathan vagy Thiago és így lenne irányító pótlása is Xaviéknak, és Tourét is pótoltuk. Fabregasra egyre kevesebb az esély, hogy jöjjön, és ha Thiagóék fent maradnak a csapatnál, akkor jó pár évig nem látom Cesct a Barcába.

A támadósor pedig lezárt szvsz, Henry ment, Villa jött.

SZERK:
Nem említettem Hlebet. Ő rá nagyon kíváncsi leszek, hátha képes lesz irányítót játszani, mert akkor tényleg nincs több kérdés.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LM10 2010.07.19. 11:06:33-kor.
kristop
Entrenador del Barça

2010.07.19. 10:51:06

Ronaldinho&Barca írta:Amúgy Céceres miért nem tér vissza most? Szerintem éppen ő lenne egy egyik legjobb megoldás, ha pénz szűkében vagyunk. Csiga féle igazolások meg nem kellenek, hogy valakit csak vegyünk címszó alatt..

Márquez meg hol biztos távozó? Peppel még beszélnie kell, egyeztetnek aztán utána derül minden ki..
Uruguay negyedik lett a vébén, Cáceresnek ugyanúgy elhúzódik, mintha a döntőben játszott volna. asszem' aug másodikán kell visszatérnie.

Márquezt meg azért nevezik annak, mert ő játszani szeretne még a legmagasabb szinten, de valószínűleg Pep azt fogja neki mondani: "szeretném, ha maradnál, de csak negyedik számú középső védőként számítok rád, ha ez megfelel" és ez a mexikóinak nyilván nem fog megfelelni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.19. 10:50:06

socio66 írta:mai híreket olvasva,nem értem miért nem kell nekünk ez a Henrique gyerek. kezdő volt a Leverkusenben,a Racing-ban is,nem igaz hogy nem fér el nálunk biztonsági megoldásként.
de Hlebbel is így vagyok. ők ketten teljesen jók lennének a padra, megbízható emberek.
Te is tudod jól, hogy a Leverkusen és a Racing nem Barça-szint. Ami oda még jó, az ide kevés. Sokkal nagyobb nyomás van a játékosokon, nagyobb reflektor-fényben vannak, nagyok az elvárások. Ha az említett két csapatban hibázott, nem volt nagy baj, mert ikszelt, max. kikapott az adott csapat, de egyik sem vérre menő küzdelemben volt a bajnoki címért. A Barcelona más tészta, ide azért jobb védő kellene, mint Henrique, akár csak cserének jönne, akár nem.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2010.07.19. 10:49:55

Akkor most Hleb és Caceres hivatalosan a Barcelona tagja? ( Egyelőre...)
Luigi
Barça B

2010.07.19. 10:42:35

Ronaldinho&Barca írta:Amúgy Céceres miért nem tér vissza most? Szerintem éppen ő lenne egy egyik legjobb megoldás, ha pénz szűkében vagyunk. Csiga féle igazolások meg nem kellenek, hogy valakit csak vegyünk címszó alatt..
Szerintem vissza fog térni ő is a kerethez, csak vébé miatt később csatlakozik csak. Amúgy nekem ő mindig is szimpatikus volt, valamiért Pepet viszont nem győzte meg. Én örülnék ha sikerülne bejátszania magát legalább a rotációs rendszerbe.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.19. 10:35:41

Amúgy Céceres miért nem tér vissza most? Szerintem éppen ő lenne egy egyik legjobb megoldás, ha pénz szűkében vagyunk. Csiga féle igazolások meg nem kellenek, hogy valakit csak vegyünk címszó alatt..

Márquez meg hol biztos távozó? Peppel még beszélnie kell, egyeztetnek aztán utána derül minden ki..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kristop
Entrenador del Barça

2010.07.19. 10:21:15

Márquez már gyakorlatilag biztos távozóként van említve napok óta, csak még az nem biztos, hogy hova megy.

ezért cikkeznek vkp cseréről. jelenleg Étienne Capoue(rá szavaztak a legtöbben a tizenkettes listából), Alou Diarra(7.75milliós kivásárlási ár) és egy új név Charles Kaboré (Marseille középpályása) van bedobva. tehát egy néger vkp csere a célpont 6-12 millióig körülbelül.

Oriol Romeut is nagyon nyomják, aki az Athletic Busquets szerű játékosa(jelenleg az u19es ebn van), de neki még állítólag nem árt egy-két év a másodosztályban.

Máquez helyett a legesélyesebb Fontás, de Muniesának is van esélye(Pep egyik kedvence) és a szintén u19es ebn lévő Bartrának is. igazolást erre a posztra nem nagyon terveznek.

a Hleb, Victor Sánchez, Henrique hármasnak klubot keresnek, és Cáceres is ebben a helyzetben lesz, amikor visszaér a pihenéséről. addig elvileg mindegyikük a csapattal fog edzeni, kivéve Henrique akinek napokon belül eldől a sorsa(újabb egy év kölcsön).

ezek a sport, elmundo és marca cikkei a közelmúltból vagy máról.
baas11
Entrenador del Barça

2010.07.19. 09:56:58

barca99 :
Keita biztos h nem Busquets mögött van....................egyrészt azért mert soha nem játszott egyedül Toure vagy Segio nélkül (( Xavi-Keita-Iniesta ????)),valszeg ezután sem fog,nem is az a tipikus klasszikus vkp .... meg elnézve a spanyol sérülékenységét ,hát nem sűrűn jutna szóhoz !!!!

Marquez viszont remekül nyomta a VB-n a vkp-t......gondolom nem véletlen !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
socio66

2010.07.19. 09:46:04

haze71 írta:Azt árulja el nekem valaki, hogyha Fabregas valóban Barca játékos akar lenni, akkor miért ír alá 5 évre az Arsenálba? (remélem jól tudom). Vagy arra gondolt, hogy majd levezetni jön ide?
ezek a szerződések semmit nem jelentenek,tízből egy játékos tölti ki ténylegesen egy-egy klubnál. meg nyilván olyan helyzetben volt,hogy alá kellett írnia.
nem olyan egyszerű ez,mint ahogy mi gondoljuk,én azt sem várom hogy Fabre nyíltan szembeszálljon Wengerrel,csomószor elmondta hogy második apjának tekinti,ő csinált belőle profi focistát,az lenne a vicc,ha most elkezdene követelőzni,mert durcáskodni.
itt Wenger a hunyó,neki kellene engedni,azért nem aprópénzt ajánlunk és a játékos is kifejtette,hogy szívesen jönne. ebben az esetben már nem illik keménykedni,de sajnos nem tudunk mit tenni.
szerencsére itt van nekünk Xavi,aki miatt nem létszükséglet Fabregas,de az tény,hogy kezd kicsit frusztráló lenni ez az évek óta tartó sikertelen harc Wengerékkel.
ő is,ha nagyon ott akarná tartani a játékosát,akkor venne 2-3 klasszist a csapatba és máris nem vágyna annyira el Fabre.
más.
mai híreket olvasva,nem értem miért nem kell nekünk ez a Henrique gyerek. kezdő volt a Leverkusenben,a Racing-ban is,nem igaz hogy nem fér el nálunk biztonsági megoldásként.
de Hlebbel is így vagyok. ők ketten teljesen jók lennének a padra, megbízható emberek.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.19. 09:42:37

Szerintem ne a Madridhoz hasonlítsd a Barcelonát, mert a két klub átigazolási politikája nem ugyanaz.

A további játékosok leigazolására azért van szükség, mert hosszú szezon jön, minőségi, bő kispaddal kell rendelkezni ahhoz, hogy mindhárom porondon esélyesként induljunk el.
Kép
Kép
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.07.19. 09:19:00

Nem bánnám ha nem igazolnánk senkit sem.

1. a kezdőnk már bőven kész van. Ha nem megy el már senki, akkor kb 1-2 helyre lenne szükségünk cserére. Ha azt nézzük azokon a posztokon tavaly Keita mit "alkotott" akkor azt a teljesítményt megadná nekünk a Dos Santos és Tiago kettős is. Marquezt megtartanám, és így Sergi cseréje lehetne Keita, vagy szükség esetén Marquez vagy akár PIQUE is.

2. Ha már annyira nem vagyunk jól anyagilag, akkor a 40 millának is lenne elég helye.

3. Egyszerűen a piacon szerintem nincs ilyen poszton megfelelő játékos. Fabregas nincs a piacon, vagy ha igen akkor azt a felek nagyon jól tagadják. A Madridból is látjuk hogy nagy nevet nem találnánk, mert ők is Kedirát tudták megvenni csak. Egy Gerrardot nem adnának oda 30 alatt, aki azért benne van a korban. Ha valaki a Real venne nagy neved de még ő sem vesz. Ez jelent valamit.

Ha nagy gáz lenne, akkor pedig január 1-től szerezhetnek még mindig valakit.
haze71
Entrenador del Barça

2010.07.19. 08:51:26

Azt árulja el nekem valaki, hogyha Fabregas valóban Barca játékos akar lenni, akkor miért ír alá 5 évre az Arsenálba? (remélem jól tudom). Vagy arra gondolt, hogy majd levezetni jön ide?
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.19. 08:35:24

Attika 25 írta:
Sanama írta: Ha Augusztus 20-a lenne,egyet is értenék. De több mint 1 hónap van az átigazolási időszakból,úgyhogy bőven van ideje pihenni.

40ért valóban esélytelen,de nem tenném a nyakamat rá,hogy ha az Arsenal tárgyalna,akkor 48-50ig nem menne fel az ajánlat.
Csak ez nem igy működik. Mit gondol magáról,hogy ő az atyaúristen,hogy az átigazolási szezon "utolsó napjáig" rá fogunk várni? S mi van ha akkor sem jön össze? Mi nem alapozhatunk arra,hogy majd 2 nappal a vége elött idejön,mert ha mégsem akkor más megoldás után kell nézni,ahoz meg idő kell,s nem mellékesen az is,hogy a jobb játékosok addig ne igazoljanak el máshova.

Abban viszont egyetértek,hogy ha tárgyalnának akkor mi is emelnénk az ajánlaton.
Nem ezt mondom,hogy 2nappal augusztus 31 előtt üljünk le.
Hanem arról,hogy ugyanúgy mint A Barca 8 válogatott játékosa,ő is 8082 meccsen van túl az évben,és attól függetlenül,hogy mi van a jövőjével, 1-2hetes pihenőt megérdemel.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.19. 08:27:52

Sanama írta: Ha Augusztus 20-a lenne,egyet is értenék. De több mint 1 hónap van az átigazolási időszakból,úgyhogy bőven van ideje pihenni.

40ért valóban esélytelen,de nem tenném a nyakamat rá,hogy ha az Arsenal tárgyalna,akkor 48-50ig nem menne fel az ajánlat.
Csak ez nem igy működik. Mit gondol magáról,hogy ő az atyaúristen,hogy az átigazolási szezon "utolsó napjáig" rá fogunk várni? S mi van ha akkor sem jön össze? Mi nem alapozhatunk arra,hogy majd 2 nappal a vége elött idejön,mert ha mégsem akkor más megoldás után kell nézni,ahoz meg idő kell,s nem mellékesen az is,hogy a jobb játékosok addig ne igazoljanak el máshova.

Abban viszont egyetértek,hogy ha tárgyalnának akkor mi is emelnénk az ajánlaton.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.19. 08:24:15

Szerintem 40-ért akkor is esélytelen ha megszólal. Egyébként meg ha annyira jönni akarna,s ugye nyilvánvaló,hogy ha ő nem tesz érte akkor nem fog jönni,akkor ne vakációzzon amig le nem zárul a kérdés,hanem érje el,hogy engedjék el oda ahova annyira menni akar,aztán utána mehet vakációzni.
Ha Augusztus 20-a lenne,egyet is értenék. De több mint 1 hónap van az átigazolási időszakból,úgyhogy bőven van ideje pihenni.

Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.19. 08:21:49

Szerintem 40-ért akkor is esélytelen ha megszólal. Egyébként meg ha annyira jönni akarna,s ugye nyilvánvaló,hogy ha ő nem tesz érte akkor nem fog jönni,akkor ne vakációzzon amig le nem zárul a kérdés,hanem érje el,hogy engedjék el oda ahova annyira menni akar,aztán utána mehet vakációzni.

Nekem egyáltalán nem tetszik a hozzáállása a dolgokhoz,nekem ilyen sunyi kis pöcsnek tűnik,aki a sajtóban jönni akar,de szemtől szemben már úgy van vele,hogy jó lenne jönni,de az sem gond ha maradok,ebből meg adódik a végeredmény.

Remélem nem lesz igazam,de szerintem nem véletlen,hogy Rosell most utazik Londonba és,hogy ez lesz az utolsó offenziva. Arra alapozom ezt,hogy Özil szerződés hosszabitása a Werder-el zátonyra futott,igy most már várják érte az ajánlatokat. S mivel érdeklődő akad bőven,nekünk meg ugye (legalábbis a sajtó szerint) ő a "B" tervünk,igy lassan lépnünk kell ha nem akarunk lecsúszni róla azért mert a reménytelent kergetjük.

Mielött bárki is megszólna ezért,Özil nem az én vágyam,csak a jelenlegi eseményeket kapcsoltam össze vele :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Attika 25 2010.07.19. 08:24:25-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.19. 08:14:16

Ez a Fabregas ügy valóban kezd kicsit szappanoperává válni...
Az Arsenal 60ért már "ideadná",Rosell meg 40et adna ugye...

Még mindig azt mondom,hogy tárgyalható lenne a dolog,ha Cesc megszólalna újból. Bár most arra várhatunk,mert vakációzik,és ezt valahol meg is értem,hogy most pihenni akar.

De ugye Rosell elvileg Kedden Londonban lesz... :roll:
Lezárt