Szerintem 40-ért akkor is esélytelen ha megszólal. Egyébként meg ha annyira jönni akarna,s ugye nyilvánvaló,hogy ha ő nem tesz érte akkor nem fog jönni,akkor ne vakációzzon amig le nem zárul a kérdés,hanem érje el,hogy engedjék el oda ahova annyira menni akar,aztán utána mehet vakációzni.
Nekem egyáltalán nem tetszik a hozzáállása a dolgokhoz,nekem ilyen sunyi kis pöcsnek tűnik,aki a sajtóban jönni akar,de szemtől szemben már úgy van vele,hogy jó lenne jönni,de az sem gond ha maradok,ebből meg adódik a végeredmény.
Remélem nem lesz igazam,de szerintem nem véletlen,hogy Rosell most utazik Londonba és,hogy ez lesz az utolsó offenziva. Arra alapozom ezt,hogy Özil szerződés hosszabitása a Werder-el zátonyra futott,igy most már várják érte az ajánlatokat. S mivel érdeklődő akad bőven,nekünk meg ugye (legalábbis a sajtó szerint) ő a "B" tervünk,igy lassan lépnünk kell ha nem akarunk lecsúszni róla azért mert a reménytelent kergetjük.
Mielött bárki is megszólna ezért,Özil nem az én vágyam,csak a jelenlegi eseményeket kapcsoltam össze vele