2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Kölcsönbe volt a juvénál, és ő maradt is volna, de nem éltek az opciós jogukkal...Attika 25 írta:Ki az a Céceres,annyit irsz róla,de mégsem tudom
ő már a Santosban van kölcsönben, hogy visszanyerje a góllövő formáját.Keirrison ügye hogy áll?
Nem a miértet, hanem az 5 évet nem értem. Ezzel a kontraktussal elintézte, hogy egy 4. helyért harcoló csapatban játszhasson jóidejig. Megérte?...socio66 írta:ezek a szerződések semmit nem jelentenek,tízből egy játékos tölti ki ténylegesen egy-egy klubnál. meg nyilván olyan helyzetben volt,hogy alá kellett írnia.haze71 írta:Azt árulja el nekem valaki, hogyha Fabregas valóban Barca játékos akar lenni, akkor miért ír alá 5 évre az Arsenálba? (remélem jól tudom). Vagy arra gondolt, hogy majd levezetni jön ide?
nem olyan egyszerű ez,mint ahogy mi gondoljuk,én azt sem várom hogy Fabre nyíltan szembeszálljon Wengerrel,csomószor elmondta hogy második apjának tekinti,ő csinált belőle profi focistát,az lenne a vicc,ha most elkezdene követelőzni,mert durcáskodni....
Egyetértek veled a gondolkodásban, viszont szerintem könnyen lehet, hogy Hleb nem ragad meg itt, hanem még a nyár folyamán továbbáll. Nincs szükség rá és ő se győzött meg eddig senkit a csapatnál, hogy nagy szükség van rá.LM10 írta:"Távozni akarok Barcelonából, remélem hamarosan az MLS-be, vagy akár máshová távozom."- mondta Márquez a SPORT-nak, ami arról ír, hogy napokon belül Rafa távozhat akár New Yorkba.
Az én átigazolási teóriáim:
Védőt nem fogunk már venni. VENNI felesleges 4. védőt, pláne, hogy Fontás könnyen fent is ragadhat(Muniesa még fiatal ehhez szvsz), vagy akár Caceres is bizonyíthat Pepnek még.
Ahová viszont KELL venni az a középpálya. Ha Pep továbbra is Keitát akarja fentebb játszatni, akkor vennünk kell olcsón egy megbízható és tapasztalt VKP-t, aki képes padozni. Ezzel lenne 5 kp, amihez még csatlakozhat Jonathan vagy Thiago és így lenne irányító pótlása is Xaviéknak, és Tourét is pótoltuk. Fabregasra egyre kevesebb az esély, hogy jöjjön, és ha Thiagóék fent maradnak a csapatnál, akkor jó pár évig nem látom Cesct a Barcába.
A támadósor pedig lezárt szvsz, Henry ment, Villa jött.
SZERK:
Nem említettem Hlebet. Ő rá nagyon kíváncsi leszek, hátha képes lesz irányítót játszani, mert akkor tényleg nincs több kérdés.
Lehet, hogy beszélt vele már Pep és Zubi, ami nem jutott ki nyílvánosság elé. Mivel ő nem vállalja fel a csere szerepét, így lenyilatkozta azt, hogy akkor nem marad Barcelonában. De ez csak az én teóriám.Messa írta:Milyen érdekes, úgy 2-3 hete még azt nyilatkozta, hogy maradni szeretne.
Milyen érdekes, úgy 2-3 hete még azt nyilatkozta, hogy maradni szeretne.LM10 írta:"Távozni akarok Barcelonából, remélem hamarosan az MLS-be, vagy akár máshová távozom."- mondta Márquez a SPORT-nak, ami arról ír, hogy napokon belül Rafa távozhat akár New Yorkba.
Uruguay negyedik lett a vébén, Cáceresnek ugyanúgy elhúzódik, mintha a döntőben játszott volna. asszem' aug másodikán kell visszatérnie.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy Céceres miért nem tér vissza most? Szerintem éppen ő lenne egy egyik legjobb megoldás, ha pénz szűkében vagyunk. Csiga féle igazolások meg nem kellenek, hogy valakit csak vegyünk címszó alatt..
Márquez meg hol biztos távozó? Peppel még beszélnie kell, egyeztetnek aztán utána derül minden ki..
Te is tudod jól, hogy a Leverkusen és a Racing nem Barça-szint. Ami oda még jó, az ide kevés. Sokkal nagyobb nyomás van a játékosokon, nagyobb reflektor-fényben vannak, nagyok az elvárások. Ha az említett két csapatban hibázott, nem volt nagy baj, mert ikszelt, max. kikapott az adott csapat, de egyik sem vérre menő küzdelemben volt a bajnoki címért. A Barcelona más tészta, ide azért jobb védő kellene, mint Henrique, akár csak cserének jönne, akár nem.socio66 írta:mai híreket olvasva,nem értem miért nem kell nekünk ez a Henrique gyerek. kezdő volt a Leverkusenben,a Racing-ban is,nem igaz hogy nem fér el nálunk biztonsági megoldásként.
de Hlebbel is így vagyok. ők ketten teljesen jók lennének a padra, megbízható emberek.
Szerintem vissza fog térni ő is a kerethez, csak vébé miatt később csatlakozik csak. Amúgy nekem ő mindig is szimpatikus volt, valamiért Pepet viszont nem győzte meg. Én örülnék ha sikerülne bejátszania magát legalább a rotációs rendszerbe.Ronaldinho&Barca írta:Amúgy Céceres miért nem tér vissza most? Szerintem éppen ő lenne egy egyik legjobb megoldás, ha pénz szűkében vagyunk. Csiga féle igazolások meg nem kellenek, hogy valakit csak vegyünk címszó alatt..
ezek a szerződések semmit nem jelentenek,tízből egy játékos tölti ki ténylegesen egy-egy klubnál. meg nyilván olyan helyzetben volt,hogy alá kellett írnia.haze71 írta:Azt árulja el nekem valaki, hogyha Fabregas valóban Barca játékos akar lenni, akkor miért ír alá 5 évre az Arsenálba? (remélem jól tudom). Vagy arra gondolt, hogy majd levezetni jön ide?
Nem ezt mondom,hogy 2nappal augusztus 31 előtt üljünk le.Attika 25 írta:Csak ez nem igy működik. Mit gondol magáról,hogy ő az atyaúristen,hogy az átigazolási szezon "utolsó napjáig" rá fogunk várni? S mi van ha akkor sem jön össze? Mi nem alapozhatunk arra,hogy majd 2 nappal a vége elött idejön,mert ha mégsem akkor más megoldás után kell nézni,ahoz meg idő kell,s nem mellékesen az is,hogy a jobb játékosok addig ne igazoljanak el máshova.Sanama írta: Ha Augusztus 20-a lenne,egyet is értenék. De több mint 1 hónap van az átigazolási időszakból,úgyhogy bőven van ideje pihenni.
40ért valóban esélytelen,de nem tenném a nyakamat rá,hogy ha az Arsenal tárgyalna,akkor 48-50ig nem menne fel az ajánlat.
Abban viszont egyetértek,hogy ha tárgyalnának akkor mi is emelnénk az ajánlaton.
Csak ez nem igy működik. Mit gondol magáról,hogy ő az atyaúristen,hogy az átigazolási szezon "utolsó napjáig" rá fogunk várni? S mi van ha akkor sem jön össze? Mi nem alapozhatunk arra,hogy majd 2 nappal a vége elött idejön,mert ha mégsem akkor más megoldás után kell nézni,ahoz meg idő kell,s nem mellékesen az is,hogy a jobb játékosok addig ne igazoljanak el máshova.Sanama írta: Ha Augusztus 20-a lenne,egyet is értenék. De több mint 1 hónap van az átigazolási időszakból,úgyhogy bőven van ideje pihenni.
40ért valóban esélytelen,de nem tenném a nyakamat rá,hogy ha az Arsenal tárgyalna,akkor 48-50ig nem menne fel az ajánlat.
Ha Augusztus 20-a lenne,egyet is értenék. De több mint 1 hónap van az átigazolási időszakból,úgyhogy bőven van ideje pihenni.Szerintem 40-ért akkor is esélytelen ha megszólal. Egyébként meg ha annyira jönni akarna,s ugye nyilvánvaló,hogy ha ő nem tesz érte akkor nem fog jönni,akkor ne vakációzzon amig le nem zárul a kérdés,hanem érje el,hogy engedjék el oda ahova annyira menni akar,aztán utána mehet vakációzni.