Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
d
Entrenador del Barça

2010.07.19. 17:56:08

Abidal a Lyonban játszott magas szinten középhátvédet (ne tessék már egy bődületes gyenge, szétesett francia csapat VB szereplésből következtetést levonni...), sőt! emlékeim szerint nyilatkozott is már olyat, hogy jobban szeret középhátvédként szerepelni és nem volt maradéktalanul boldog, amikor a Barcában bal oldalra került. Úgyhogy nem osztom Fecooo véleményét kiutálásról, a kedvenc posztján játszhat végre, de az kétségtelen, hogy nem biztos, hogy ott akár harmadik számú választás lehet.

Kétséges persze, hogy Maxwell/Adriano tudja-e hozni ezt a szintet bal oldalon, lehet hiányolni fogjuk Abidalt onnan. Persze lehet, hogy Abidalra továbbra is bal hátvédként fogunk számítani, de tartalék középhátvéd lesz Csiga és Marquez helyett mondjuk. Ami nem is biztos, hogy hülyeség.

Különben szerintem nem irreális dolog az, hogy lassan elgondolkodjunk arról, hogy mi lesz Abidal után. Egyelőre még semmi gond nincs vele, de ő sem lesz fiatalabb, nem tudni hány év van még benne ezen a szinten
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.19. 17:41:48

Fecooo írta:
ezzel kapcsolatban van egy elméletem, de mivel összeesküvéselméletnek tűnik, így nem írom, csak annyit: Abidal nagyon keveset fog játszani a szezonban és jövőre 99%, h távozni fog...(lehet, h alapból is távozna, de ha Pep betartja azt, h khv-ként veszi számításba, akkor Abidal erényeinek annyi... a balról érkező lapos, pontos beadásai...)
nem érdekes, h Pep pont azután akarja khv-nek alkalmazni, miután leégett azon a poszton a VB-n? (HA!)
Hát ha igaz az elméleted, akkor Abidalon kívül még amúgy kit kéne - elviekben - elüldöznie? Ez tök komoly kérdés, nem gúnyosan, de még ki van rajta kívül a keretben? Jöhet PÜ-ben is, nekem mindegy, csak írd meg légyszi, ahogy töröm a fejem, más már nem jut eszembe - esetleg Milito... De csak az elméleted alapján ami ha jól sejtem az, hogy Pep kitakarítja Frank szerzeményeit, persze csak az idegeneket, a nevelés marad...

Amúgy Özillel álljunk le könyörgöm. Nem kéne ide, akkor inkább ifik... 3 hónap alatt simán azt nyújtanák, amit ő itt, mert ritka tehetséges mindkettő, csak a nagyok mozgását kéne megszokni, a többi meg már jönne magától...

A Cesc ügy meg már kezd az agyamra menni, ez a most várnuk, aztán nem eladó, aztán megint várunk és türelmesek vagyunk... Valamit kéne már lépni, mert ez nem állapot így, ha igazolunk is valakit - ha Cescen kívül muszáj mert szerintem inkább csak a két ifit igazoljuk a nagycsapatba -, akkor tegyük meg most, mert megy a felkészülés... Remélem végre lesz valami, mert ez a folyamatos várakozás... Beleőrül az ember. :twisted:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.19. 17:32:46

messideco írta:Ha azt vesszük, akkor Özilről már a Vb előtt is cikkeztek. De én sem szeretném, ha leigazolnánk.
A védekező középpályás posztra szerintem nem kell ember, Pep legalább is azt mondta, hogy Keita is meg tudja oldani.
Abidallal kapcsolatban azt mondta, hogy lehet, hogy középen fogja játszatni. Én ennek abszolút nem örülök. Ezek szerint Adriano lenne a balhátvéd.

Forrás: fcbarcelona.cat
ezzel kapcsolatban van egy elméletem, de mivel összeesküvéselméletnek tűnik, így nem írom, csak annyit: Abidal nagy eséllyel nagyon keveset fog játszani a szezonban és jövőre 99%, h távozni fog...(lehet, h alapból is távozna, de ha Pep betartja azt, h khv-ként veszi számításba, akkor Abidal erényeinek annyi... a balról érkező lapos, pontos beadásai...)
nem érdekes, h Pep pont azután akarja khv-nek alkalmazni, miután leégett azon a poszton a VB-n? (HA valóban ott fog számolni vele!)

Palesz: értem én a szarkazmust... az utolsó kérdésemre azért válaszolj légyszi, kösz...( béke ;) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.07.19. 17:46:36-kor.
messideco
Presidente del Barça

2010.07.19. 16:56:41

Ha azt vesszük, akkor Özilről már a Vb előtt is cikkeztek. De én sem szeretném, ha leigazolnánk.
A védekező középpályás posztra szerintem nem kell ember, Pep legalább is azt mondta, hogy Keita is meg tudja oldani.
Abidallal kapcsolatban azt mondta, hogy lehet, hogy középen fogja játszatni. Én ennek abszolút nem örülök. Ezek szerint Adriano lenne a balhátvéd.

Forrás: fcbarcelona.cat
Kép
"And my heart will leave you never."
fcbarca78
Jugador del Barça

2010.07.19. 16:52:29

amikor felvetettem ezt a " milyen felállásban fogunk játszani" sztorit akkor többet között arra akartam rávilágítani h pedro pados lesz ( amit többen így látunk), és ez szerintem nem lesz jó..
Valaki írta egy korábbi bejegyzésben h szinte messi az egyetlen aki képes arra h ne csak továbbtolja a bogyót, hanem a dinamizmusával megbontsa az ellenfél védelmét, és ne csak egy kilencvenpercen keresztül tartó ellenféltérfelén történő passzolgatás legyen a meccs.
Szerintem ez nagy igazság és azért is örültem villa leigazolásának, mert a dinamizmusával ő sem csak továbbtolni tudja a lasztit, no meg pedro, ő is remekül bontja meg az ellenfél véfelmét
szerintem
a villa, messi, pedro hármassal a világ legjobban működő csatársora lenne a miénk
mögötte a zsugákat osztogató xavi, és iniesta
kitünő
szerintem ebbe a képbe zavar be ibra
lassítja a játékot ( remek csatárnak tartom, de nem a mi rendszerünkben)
szóval én pedro miatt aggódok
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.19. 16:41:24

bali 15 írta:
Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell.
Özil legalább már le tett vmit az asztalra. Néha elkövetek olyan badarságot hogy nézem a Bundes Ligát és látom milyen jól játszik.
Nehogy azt gondolják egyesek futószalagon gyártjuk a Messiket, Xavikat...

Az is hallom hogy, most nem csak Özil-el kapcsolatba de mással is aki a VB-n jól játszott hogy: "szerintem nem bizonyított eleget" ezen mindig beszarok :lol: a labdarúgás legnagyobb porondján a világbajnokságon nyújtott teljesítmény nem elég? :D :D :D
Én csak az utolsó mondatodhoz szólnék hozzá.
Nem nem elég. Láttunk már VB-ken feltűnt és utána eltűnni játékosokat. Valaki felhívhatja magára a figyelmet egy VB-n vagy EB-n vagy bármi más tornán, de ne azt az 1 hónapos teljesítményét vegyük alapul hanem hogy mit csinált az elmúlt 1-2 évben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.19. 16:34:09

Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell.
Özil legalább már le tett vmit az asztalra. Néha elkövetek olyan badarságot hogy nézem a Bundes Ligát és látom milyen jól játszik.
Nehogy azt gondolják egyesek futószalagon gyártjuk a Messiket, Xavikat...

Az is hallom hogy, most nem csak Özil-el kapcsolatba de mással is aki a VB-n jól játszott hogy: "szerintem nem bizonyított eleget" ezen mindig beszarok :lol: a labdarúgás legnagyobb porondján a világbajnokságon nyújtott teljesítmény nem elég? :D :D :D
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.19. 15:30:47

Huuuuuuu,hát most hogy elolvastamezt a Fabrerol szóló cikket,és olvastam hogy jelenleg is tárgyalunk olyan középpályással aki Xavit és Init tudja helyettesíteni,megnyugodtam!Mondjuk az nekem is lejött,hogy Keita idén is előrébb fog játszani,amit sajnálok,mert oda viszont szivesen elnézék egy Thiagot,és Busi mellé meg keitát!De pep tudja mitcsinál,úgyhgy remélem jól dönt!
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.07.19. 15:08:04

bence0514 írta:hánykor kezdődik a mai mecs????
Melyik? :shock: szerintem amire gondolsz az 29.-en van.Bar ma lenne.... :D
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
bence0514
Barça B

2010.07.19. 15:06:04

hánykor kezdődik a mai mecs????
LM10
Director del Fútbol

2010.07.19. 15:04:12

Ami nekem lejött a Pep interjúból:

-Ibra 100, hogy marad:Pep szerint ő dönt, a svéd meg maradni akar.
-Márquez távozik
-2 új középpályásunk lesz még:
Azt mondta kell egy VKP és egy irányító. Szóval Busquets mögé kell egy kp a padra, és egy olyan is kell aki Iniestáékat pótolhatja. Ezzel biztos, hogy Keita idén sem lesz VKP....
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.19. 14:40:59

Barcaman1993 írta:
P-e-d-r-o írta: ----------Váldes-(Pinto)----------

Alves-(Maxwell)-Pique-(CáceresvHenrique)-Puyol-(Millito)-Adriano-(Abidal)

---------Busquets-(Keita)----------

----------Xavi-(Özil)-Iniesta(Thiago)----------

Messi-(Jeffren)-Ibrahimovich-(Bojan)-Villa-(Pedro)
Na ez tuti nem fog bekövetkeztetni. Először is, Te idén milyen meccseket néztél? Ez viccnek is rossz.A csatársor rendben van. Talán még a középpálya is elmegy úgy ahogy, de a védelmet Te sem gondolhatod komolyan. 1.Ha Abidal úgy játszik, mint tavaly sem Maxwell, sem Adriano nem fogja kiszorítani, ebben biztos vagyok :!: , 2. Adriano Alves cseréjének jött, esetleg, ha nagyon rá vagyunk szorulva akkor középpályára. 3, Maxwell minek játszana jobboldalon, ha van egy csere jobbhátvédünk é egyébként is ballábas. 4, Középre cserének Fontás sztem valószínűbb, mint a másik 2. Nem láttam sokszor játszani, de amikor játszott az meggyőző volt.

És te láttad Adrianot játszani?Mert én rendszeresen néztem Sevilla meccseket,és nagyon jó teljesítényt nyújtott,ha itt is azt hozza,és jegelik a padon,akkor felesleges volt megvenni!Meg amúgy Adriano inkább baloldali játékos,de azért tud játszani mindkét oldalon,mert kétlábas!Amúgy nemtom milszFontással,bízom benne hogy beválik,csak nehogy az legyen hogy majd ha be kell dobni egy nagy csapat ellen egy döntő meccsen,miatta kapjunk ki!Mert ti totál úgy beszéltek erröl,mint ahogy Pedro és Busquets jöttek és berobbantak,ez mind jó és szép,de azért egy baltámadón és egy Kvk-n nincs akkora teher mind egy középső védőn!És nem múlik rajtuk olyan sok!de mind1,majd meglátjuk Guardiola hogy dönt,de ha van még 40 millánk,el lehetne költeni,mert mindenki keretbővitésröl beszélt,és eddig a tavalyihoz képest minusz1-ben vagyunk!!!Fel lehet hozni 1-2 ifit,de azért 4-5 játékost be építeni nagyon necces!
Barcaman1993
Director del Fútbol

2010.07.19. 14:25:34

P-e-d-r-o írta: ----------Váldes-(Pinto)----------

Na ez tuti nem fog bekövetkeztetni. Először is, Te idén milyen meccseket néztél? Ez viccnek is rossz.A csatársor rendben van. Talán még a középpálya is elmegy úgy ahogy, de a védelmet Te sem gondolhatod komolyan. 1.Ha Abidal úgy játszik, mint tavaly sem Maxwell, sem Adriano nem fogja kiszorítani, ebben biztos vagyok :!: , 2. Adriano Alves cseréjének jött, esetleg, ha nagyon rá vagyunk szorulva akkor középpályára. 3, Maxwell minek játszana jobboldalon, ha van egy csere jobbhátvédünk é egyébként is ballábas. 4, Középre cserének Fontás sztem valószínűbb, mint a másik 2. Nem láttam sokszor játszani, de amikor játszott az meggyőző volt.
barca99
Llegenda del Barça

2010.07.19. 14:14:16

Subinho írta:áááh, Rossel nem lopja magát a szívembe...
Bezzeg, ha ész nélkül szórná a pénzt, egyből szimpatikus lenne. :) Nyilván azért van egy plafon, mert 1., azt akarja sugallni, hogy az elmúlt évek után idén nem fogunk nagyon magas árat fizetni egy játékosért 2., gazdaságilag nem olyan helyzetben van a Klub, hogy sokat költsön (de ez nem két hét alatt alakult ki, ezért Laportáék a felelősek, ha...) 3., ill. az első kettő kombinálva, szakítani akar a 'Csigrinszkij = 25 millió' euró képlettel, ill. ő bizony megmondta, hogy nincs jó helyzetben a Klub gazdaságilag.

Diarrát még mindig a legjobb megoldásnak tartom a szűrő szerepkörre (bár Marcos Senna sem lenne rossz alternatíva) pont annyi lenne, mint amennyiért állítólag Marquez távozna.

Bár ezután nem tudom mi lenne Keita-val, úgy látszik szűrőként nem számítanak rá (pedig azon az egy-két meccsen, amikor ott játszott, nem volt rossz, sőt...), támadóként meg Fabregas a fő célpont, de amúgy is tervbe van egy támadóbb felfogású kp, és akkor még ott vannak a fiatalok is.
P-e-d-r-o írta: Hát srácok,én nemigazán tudok megbékélni ezzel a kerettel!Mert ha sérülések és eltiltások miatt egy Thiagóval, Dos Santossal a középpályán,meg a védelemben Fontással kell kiállnunk egy Chelsea ellen a Bl egyenes kieséses szakaszában,akkor szerintem ki is pottyanunk!
Ez az élet rendje. Ha a Chelsea meg nem tud kiállni Terry-vel, Lamparddal meg Essiennel, akkor mi van? Ők esnek ki. Nem lehet 22 klasszisod, mert mi van ha megsérül valaki... és még csak azt sem mondanám, hogy a mostani lehetséges felkerülő fiatalok annyival rosszabbak lennének, mint az esetleges helyettesek. Dos Santosban nincs rutin Özillel szemben, de neki legalább a kisujjában van ez a játék. Aztán meg a német is képes volt eltűnni hosszabb időszakokra, arról nem beszélve, hogy az sem biztos, hogy beválik. Cáceres pl. megint olyan, hogy bármikor benne van a hiba, ami egyenes kiesésnél majdnemhogy végzetes, ilyenkor már nem hiszem, hogy azon múlik, hogy ő vagy Fontás.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.19. 14:08:03

kristop írta:kapusok: Valdes, Pinto
védők: Alves, Adriano, Maxwell, Abidal, Piqué, Puyol, Milito, Fontás
középpálya: Busquets, néger vkp, Xavi, Iniesta, Keita, Jonathan/Thiago
támadók: Messi, Ibra, Villa, Pedro, Bojan, Jeffren

ez huszonkettő lenne, huszonhárom, ha a középpályán nem perjelet használok. nekem ez tetszene, de hogy is lesz ez akkor még mély huszonötös keret?
nem kell feltétlenül 25 fős keret, mélyésgnek ott van az egész Atletic, ha belegondolsz egy meccsre csak 14 ember kell (11+a 3 akit Pep becserél), azaz ennyinek kell olyan szintűnek lennie (bár ahogyan Pep cserél, az utolsó 2 percre bárkit be lehet küldeni)
Kardi
Capitá del Barça

2010.07.19. 13:35:15

bence0514 írta:a következő felkészülési mecseken játszanak messiék???
messi valószínű hogy nem mivel Ő olyan szabadságon van aminek az idejét saját maga korlátozza meg illetve előfordulhat hogy a vb-győztes keretből is sokan nemlesznek ott a Valerenga elleni első felkészülési meccsen.
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.19. 13:32:10

Ronaldinho&Barca írta:Özil, atya ég.. hányok attól az embertől. Johnatan megoldja azt amit ő, és nem 20 milla feletti az ára. Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell. Nekem leginkább Touré után keletkezett űr jelentene gondot..
Özil már a vb elött is nagyon jó szezont produkált,szóval ő nem olyan 1 hónapos csillag,mint volt a komplett görög válogatott az EB győzelem után. Ettől függetlenül én sem ájulok el tőle,s nem is hiszem,hogy ő kellene nekünk,de nem rossz játékos,csak Xavit,Init pótolni azért még nem tudná. Ami meg Toure-t illeti,én egyre inkább úgy érzem,hogy nem lesz űr az ő távozása miatt,mert egyrészt a tavalyi szezont is már nélküle csináltuk végig,másrészt meg Busquets vb-n mutatott teljesitménye mindenképp bizakodásra ad okot.
kristop
Entrenador del Barça

2010.07.19. 13:29:02

kapusok: Valdes, Pinto
védők: Alves, Adriano, Maxwell, Abidal, Piqué, Puyol, Milito, Fontás
középpálya: Busquets, néger vkp, Xavi, Iniesta, Keita, Jonathan/Thiago
támadók: Messi, Ibra, Villa, Pedro, Bojan, Jeffren

ez huszonkettő lenne, huszonhárom, ha a középpályán nem perjelet használok. nekem ez tetszene, de hogy is lesz ez akkor még mély huszonötös keret?
Meridiane
Barça B

2010.07.19. 13:15:33

Attika 25 írta:Tudom,hogy kiről van szó :wink: Csak ő nem Céceres,hanem Cáceres :lol:
off: meg is lepett, hogy ne tudnád... :wink:

megjegyzem egyébként olyan érzésem van, hogy pep csinálja a helyet a kicsiknek... Megy Marquez, nem jön vissza egy ember se a kölcsönlévők közül, vagy ha igen ideiglenesen, amíg nem találunk nekik helyet...
én Thiagot és Barthát hoznám fel állandóra és néha a kis dos santos gyereket... :lol:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.19. 13:10:33

Özil, atya ég.. hányok attól az embertől. Johnatan megoldja azt amit ő, és nem 20 milla feletti az ára. Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell. Nekem leginkább Touré után keletkezett űr jelentene gondot.. Illetve Márquez távozása, amiben én azért erősen kételkedek, Csiga és Henrique távozása után. :roll:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence0514
Barça B

2010.07.19. 13:03:45

a következő felkészülési mecseken játszanak messiék???
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.19. 12:56:15

Tudom,hogy kiről van szó :wink: Csak ő nem Céceres,hanem Cáceres :lol:
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.19. 12:54:44

Meridiane írta:
Attika 25 írta:Ki az a Céceres,annyit irsz róla,de mégsem tudom :D
Kölcsönbe volt a juvénál, és ő maradt is volna, de nem éltek az opciós jogukkal...
a 6 kupás csapat idején itt játszott a bajnokságban és a kupában... a többire már nem emlékszek... :D
elvileg Pep nem számol vele, és őszintén megvallva engem se győzött meg a vb-n az uruguayi-i csapatban...
tudod..... szarkazmus :roll:

Subinho: Touré (30 milla) és Csiga eladása után van 50 milla az igazolásokra
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.19. 12:54:04

Hát srácok,én nemigazán tudok megbékélni ezzel a kerettel!Mert ha sérülések és eltiltások miatt egy Thiagóval, Dos Santossal a középpályán,meg a védelemben Fontással kell kiállnunk egy Chelsea ellen a Bl egyenes kieséses szakaszában,akkor szerintem ki is pottyanunk!Be lehet,sőt be is kell építeni ezeket a fiatalokat,de én sokkal nyugodtabb lennék ha Xavi helyén esetleg egy Özil tudna játszani,a védelemben meg Puyol helyén meg egy új igazolás,vagy esetleg egy Cáceres!És nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" például középhátvédposztra új játékost venni,ki lehet próbálni Henriquet és Cácerest is,de szerintem a középpályára kell egy kreatív srác!
Én például ezzel a kerettel nyugodt lennék:

----------Váldes-(Pinto)----------

Márquezt azért hagytam ki mert szerintem távozni fog!!!
Subinho
Director del Fútbol

2010.07.19. 12:50:19

azt az egy dolgot azért nem értem, hogy ha 50 milla volt igazolásokra és eladtuk Tourét asszem 40-ért, akkor az már 90, nem???
Vagy a Touré 40-el együtt volt 50??? Ha nem megy el Touré, akkor nem tud igazolni a Barca, MERT NINCS PÉNZE?? OK, jött Villa, de akkor is...
...és csigáról még nem is beszéltünk, mert abból is bejött 15 köül asszem!!!!!
nem értem!!! ne legyünk má' Milan, aki eladja Kakát 60 milláért, aztán sajnál 25-öt kiadni Fabianoért...
áááh, Rossel nem lopja magát a szívembe...
Lezárt