2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát ha igaz az elméleted, akkor Abidalon kívül még amúgy kit kéne - elviekben - elüldöznie? Ez tök komoly kérdés, nem gúnyosan, de még ki van rajta kívül a keretben? Jöhet PÜ-ben is, nekem mindegy, csak írd meg légyszi, ahogy töröm a fejem, más már nem jut eszembe - esetleg Milito... De csak az elméleted alapján ami ha jól sejtem az, hogy Pep kitakarítja Frank szerzeményeit, persze csak az idegeneket, a nevelés marad...Fecooo írta:
ezzel kapcsolatban van egy elméletem, de mivel összeesküvéselméletnek tűnik, így nem írom, csak annyit: Abidal nagyon keveset fog játszani a szezonban és jövőre 99%, h távozni fog...(lehet, h alapból is távozna, de ha Pep betartja azt, h khv-ként veszi számításba, akkor Abidal erényeinek annyi... a balról érkező lapos, pontos beadásai...)
nem érdekes, h Pep pont azután akarja khv-nek alkalmazni, miután leégett azon a poszton a VB-n? (HA!)
ezzel kapcsolatban van egy elméletem, de mivel összeesküvéselméletnek tűnik, így nem írom, csak annyit: Abidal nagy eséllyel nagyon keveset fog játszani a szezonban és jövőre 99%, h távozni fog...(lehet, h alapból is távozna, de ha Pep betartja azt, h khv-ként veszi számításba, akkor Abidal erényeinek annyi... a balról érkező lapos, pontos beadásai...)messideco írta:Ha azt vesszük, akkor Özilről már a Vb előtt is cikkeztek. De én sem szeretném, ha leigazolnánk.
A védekező középpályás posztra szerintem nem kell ember, Pep legalább is azt mondta, hogy Keita is meg tudja oldani.
Abidallal kapcsolatban azt mondta, hogy lehet, hogy középen fogja játszatni. Én ennek abszolút nem örülök. Ezek szerint Adriano lenne a balhátvéd.
Forrás: fcbarcelona.cat
Én csak az utolsó mondatodhoz szólnék hozzá.bali 15 írta:Özil legalább már le tett vmit az asztalra. Néha elkövetek olyan badarságot hogy nézem a Bundes Ligát és látom milyen jól játszik.Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell.
Nehogy azt gondolják egyesek futószalagon gyártjuk a Messiket, Xavikat...
Az is hallom hogy, most nem csak Özil-el kapcsolatba de mással is aki a VB-n jól játszott hogy: "szerintem nem bizonyított eleget" ezen mindig beszaroka labdarúgás legnagyobb porondján a világbajnokságon nyújtott teljesítmény nem elég?
![]()
![]()
Özil legalább már le tett vmit az asztalra. Néha elkövetek olyan badarságot hogy nézem a Bundes Ligát és látom milyen jól játszik.Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell.
Melyik?bence0514 írta:hánykor kezdődik a mai mecs????
Barcaman1993 írta:Na ez tuti nem fog bekövetkeztetni. Először is, Te idén milyen meccseket néztél? Ez viccnek is rossz.A csatársor rendben van. Talán még a középpálya is elmegy úgy ahogy, de a védelmet Te sem gondolhatod komolyan. 1.Ha Abidal úgy játszik, mint tavaly sem Maxwell, sem Adriano nem fogja kiszorítani, ebben biztos vagyokP-e-d-r-o írta: ----------Váldes-(Pinto)----------
Alves-(Maxwell)-Pique-(CáceresvHenrique)-Puyol-(Millito)-Adriano-(Abidal)
---------Busquets-(Keita)----------
----------Xavi-(Özil)-Iniesta(Thiago)----------
Messi-(Jeffren)-Ibrahimovich-(Bojan)-Villa-(Pedro), 2. Adriano Alves cseréjének jött, esetleg, ha nagyon rá vagyunk szorulva akkor középpályára. 3, Maxwell minek játszana jobboldalon, ha van egy csere jobbhátvédünk é egyébként is ballábas. 4, Középre cserének Fontás sztem valószínűbb, mint a másik 2. Nem láttam sokszor játszani, de amikor játszott az meggyőző volt.
Na ez tuti nem fog bekövetkeztetni. Először is, Te idén milyen meccseket néztél? Ez viccnek is rossz.A csatársor rendben van. Talán még a középpálya is elmegy úgy ahogy, de a védelmet Te sem gondolhatod komolyan. 1.Ha Abidal úgy játszik, mint tavaly sem Maxwell, sem Adriano nem fogja kiszorítani, ebben biztos vagyokP-e-d-r-o írta: ----------Váldes-(Pinto)----------
Alves-(Maxwell)-Pique-(CáceresvHenrique)-Puyol-(Millito)-Adriano-(Abidal)
---------Busquets-(Keita)----------
----------Xavi-(Özil)-Iniesta(Thiago)----------
Messi-(Jeffren)-Ibrahimovich-(Bojan)-Villa-(Pedro)
Bezzeg, ha ész nélkül szórná a pénzt, egyből szimpatikus lenne.Subinho írta:áááh, Rossel nem lopja magát a szívembe...
Ez az élet rendje. Ha a Chelsea meg nem tud kiállni Terry-vel, Lamparddal meg Essiennel, akkor mi van? Ők esnek ki. Nem lehet 22 klasszisod, mert mi van ha megsérül valaki... és még csak azt sem mondanám, hogy a mostani lehetséges felkerülő fiatalok annyival rosszabbak lennének, mint az esetleges helyettesek. Dos Santosban nincs rutin Özillel szemben, de neki legalább a kisujjában van ez a játék. Aztán meg a német is képes volt eltűnni hosszabb időszakokra, arról nem beszélve, hogy az sem biztos, hogy beválik. Cáceres pl. megint olyan, hogy bármikor benne van a hiba, ami egyenes kiesésnél majdnemhogy végzetes, ilyenkor már nem hiszem, hogy azon múlik, hogy ő vagy Fontás.P-e-d-r-o írta: Hát srácok,én nemigazán tudok megbékélni ezzel a kerettel!Mert ha sérülések és eltiltások miatt egy Thiagóval, Dos Santossal a középpályán,meg a védelemben Fontással kell kiállnunk egy Chelsea ellen a Bl egyenes kieséses szakaszában,akkor szerintem ki is pottyanunk!
nem kell feltétlenül 25 fős keret, mélyésgnek ott van az egész Atletic, ha belegondolsz egy meccsre csak 14 ember kell (11+a 3 akit Pep becserél), azaz ennyinek kell olyan szintűnek lennie (bár ahogyan Pep cserél, az utolsó 2 percre bárkit be lehet küldeni)kristop írta:kapusok: Valdes, Pinto
védők: Alves, Adriano, Maxwell, Abidal, Piqué, Puyol, Milito, Fontás
középpálya: Busquets, néger vkp, Xavi, Iniesta, Keita, Jonathan/Thiago
támadók: Messi, Ibra, Villa, Pedro, Bojan, Jeffren
ez huszonkettő lenne, huszonhárom, ha a középpályán nem perjelet használok. nekem ez tetszene, de hogy is lesz ez akkor még mély huszonötös keret?
messi valószínű hogy nem mivel Ő olyan szabadságon van aminek az idejét saját maga korlátozza meg illetve előfordulhat hogy a vb-győztes keretből is sokan nemlesznek ott a Valerenga elleni első felkészülési meccsen.bence0514 írta:a következő felkészülési mecseken játszanak messiék???
Özil már a vb elött is nagyon jó szezont produkált,szóval ő nem olyan 1 hónapos csillag,mint volt a komplett görög válogatott az EB győzelem után. Ettől függetlenül én sem ájulok el tőle,s nem is hiszem,hogy ő kellene nekünk,de nem rossz játékos,csak Xavit,Init pótolni azért még nem tudná. Ami meg Toure-t illeti,én egyre inkább úgy érzem,hogy nem lesz űr az ő távozása miatt,mert egyrészt a tavalyi szezont is már nélküle csináltuk végig,másrészt meg Busquets vb-n mutatott teljesitménye mindenképp bizakodásra ad okot.Ronaldinho&Barca írta:Özil, atya ég.. hányok attól az embertől. Johnatan megoldja azt amit ő, és nem 20 milla feletti az ára. Azért mert a vébén nagy sztárt csináltak belölle, még nem kell leigazolni. Azelőtt meg hallani se lehetett róla. Johnatan megoldja majd a középpályát ha kell. Nekem leginkább Touré után keletkezett űr jelentene gondot..
off: meg is lepett, hogy ne tudnád...Attika 25 írta:Tudom,hogy kiről van szóCsak ő nem Céceres,hanem Cáceres
tudod..... szarkazmusMeridiane írta:Kölcsönbe volt a juvénál, és ő maradt is volna, de nem éltek az opciós jogukkal...Attika 25 írta:Ki az a Céceres,annyit irsz róla,de mégsem tudom
a 6 kupás csapat idején itt játszott a bajnokságban és a kupában... a többire már nem emlékszek...![]()
elvileg Pep nem számol vele, és őszintén megvallva engem se győzött meg a vb-n az uruguayi-i csapatban...