Subinho írta:áááh, Rossel nem lopja magát a szívembe...
Bezzeg, ha ész nélkül szórná a pénzt, egyből szimpatikus lenne.

Nyilván azért van egy plafon, mert 1., azt akarja sugallni, hogy az elmúlt évek után idén nem fogunk nagyon magas árat fizetni egy játékosért 2., gazdaságilag nem olyan helyzetben van a Klub, hogy sokat költsön (de ez nem két hét alatt alakult ki, ezért Laportáék a felelősek, ha...) 3., ill. az első kettő kombinálva, szakítani akar a 'Csigrinszkij = 25 millió' euró képlettel, ill. ő bizony megmondta, hogy nincs jó helyzetben a Klub gazdaságilag.
Diarrát még mindig a legjobb megoldásnak tartom a szűrő szerepkörre (bár Marcos Senna sem lenne rossz alternatíva) pont annyi lenne, mint amennyiért állítólag Marquez távozna.
Bár ezután nem tudom mi lenne Keita-val, úgy látszik szűrőként nem számítanak rá (pedig azon az egy-két meccsen, amikor ott játszott, nem volt rossz, sőt...), támadóként meg Fabregas a fő célpont, de amúgy is tervbe van egy támadóbb felfogású kp, és akkor még ott vannak a fiatalok is.
P-e-d-r-o írta:
Hát srácok,én nemigazán tudok megbékélni ezzel a kerettel!Mert ha sérülések és eltiltások miatt egy Thiagóval, Dos Santossal a középpályán,meg a védelemben Fontással kell kiállnunk egy Chelsea ellen a Bl egyenes kieséses szakaszában,akkor szerintem ki is pottyanunk!
Ez az élet rendje. Ha a Chelsea meg nem tud kiállni Terry-vel, Lamparddal meg Essiennel, akkor mi van? Ők esnek ki. Nem lehet 22 klasszisod, mert mi van ha megsérül valaki... és még csak azt sem mondanám, hogy a mostani lehetséges felkerülő fiatalok annyival rosszabbak lennének, mint az esetleges helyettesek. Dos Santosban nincs rutin Özillel szemben, de neki legalább a kisujjában van ez a játék. Aztán meg a német is képes volt eltűnni hosszabb időszakokra, arról nem beszélve, hogy az sem biztos, hogy beválik. Cáceres pl. megint olyan, hogy bármikor benne van a hiba, ami egyenes kiesésnél majdnemhogy végzetes, ilyenkor már nem hiszem, hogy azon múlik, hogy ő vagy Fontás.