Nem a kocsira kell fogni Sumi rossz idényét. Saját csapattársát sem tudja megverni, vajon ez miért van?
Csapból is Schumacher folyik, és egy ilyen esetnél se lehet őt kritizálni. Nem várja el senki, hogy vezesse a VB-t, de azt is el kéne fogadni, hogy ha anno mikor top kocsija volt, akkor dícsérték, akkkor ha genyge kocsiba van és lassabb mint csapattársa, akkor hadd kritizáljuk már őt is egy kicsit...
Egyáltalán nem vagyok Schumacher ellenes, láthatjátok, hogy Ferrari drukker vagyok, ugyanakkor sose volt kedvencem Sumi, de nem azért kritizálom, mert ő Sumi, hanem mert túl van sztárolva és bármit megtehet. Anno pl mikor kitolták a kavicságyból a pályamunkások...
Mondjuk nem elsősorban Ferrari drukker vagyok, hanem inkább Alonso fan, már a Minardis korszak óta.
Mellesleg nem vitatom el a 7 vb címet tőle, de el kell ismernetek, hogy Alonso, Hamilton, Vettel, vagy akárki, aki most top versenyző, az is hasonló sikereket ért volna el abban a mezőnyben. Most már sokkal szorosabb a mezőny, sok a kiváló pilóta, ráadásul több olyan csapat van, aki a konstruktőriért is versenyben van.