Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta:Én meg apám is azt mondtuk mindig is, hogy úgy kellene versenyezni, hogy mindenkinek ugyanolyan a kocsija. Úgy látszódna, hogy ki a jó pilóta, ki a rossz.Persze ez sose fog bekövetkezni, de egy ilyen versenyre kíváncsi lennék.
![]()
Én minősítettem szürkének konkrétan. De hogy te láttad a futamot, az erősen kétséges. Max nézted akkor. Egyet tudott előzni...te láttad is hogy hogyan? Keresztbe állt a Renault Petrov alatt. Még jó hogy el bírt mellette menni...én mindig is elismertem, és most is elismerem, hogy ha előzésről van szó, akkor Hamilton. De azért ezt pont ne vegyük már elő...Mikaos írta:2. Hamilton "szürke futama"
Valahol megértem, hogy ilyet állítanak róla, hiszen megszokhattuk tőle, hogy futamonként legalább 3-at előzMost csak 1-et tudott (azt hiszem, az egész versenyen történt össz-vissz 3 előzés), és egy gyengébb autóval nagyjából tudta tartani az Alonso-Webber-Massa triót. Ha ez szürke futam, akkor mindenki szürke futamot futott tegnap, tehát felesleges kiemelni egy embert.
ez az egyik, a másik meg,h pont Alonso kárára sérelmezik a tiszteletlenséget?socio66 írta:ez eddig a legrosszabb érv ellene,amit hallottam.Robcsyy írta: azért mert egy egy kis sunyi kötschög, akiben semmi tisztelet nem volt egy 2szeres világbajnokkal szemben?
te tipikusan az 'utálom Hamiltont,mert túl jó' csoportba tartozol.
de hangoztasd nyugodtan,most úgyis divat.
ez eddig a legrosszabb érv ellene,amit hallottam.Robcsyy írta: azért mert egy egy kis sunyi kötschög, akiben semmi tisztelet nem volt egy 2szeres világbajnokkal szemben?
és miért kellett volna tisztelnie? mit kellett volna csinálnia szted? a pályán ellenfelek...ahol Hamilton már az első versenyén sem volt lényegesen lassabb....pláne később...Robcsyy írta:azért mert egy egy kis sunyi kötschög, akiben semmi tisztelet nem volt egy 2szeres világbajnokkal szemben?Mikaos írta: Így van, fikázzuk Hamiltont inkább! - Az úgyis divat... legalábbis az Alonso-drukkerek körében (vajon miért?)
azért mert egy egy kis sunyi kötschög, akiben semmi tisztelet nem volt egy 2szeres világbajnokkal szemben?Mikaos írta: Így van, fikázzuk Hamiltont inkább! - Az úgyis divat... legalábbis az Alonso-drukkerek körében (vajon miért?)
Nah ja, Hamilton az alattomos, mondja ezt egy Alonso drukker...gianni írta:Nem kell itt Schumit fikázni,én inkább azt szűröm le,hogy ha ismét jó kocsija lesz nagyon kemény ellenfél lesz ismét.
Amúgy meg Hamiltont jobban bírálnám,mert ő inkább alattomosabb.
Go Alonso
Így van, fikázzuk Hamiltont inkább! - Az úgyis divat... legalábbis az Alonso-drukkerek körében (vajon miért?gianni írta:Nem kell itt Schumit fikázni,én inkább azt szűröm le,hogy ha ismét jó kocsija lesz nagyon kemény ellenfél lesz ismét.
Amúgy meg Hamiltont jobban bírálnám,mert ő inkább alattomosabb.
Go Alonso
Abszolút adom. Ozsi, lehet, hogy akkor azoknak volt savanyú a szőlő, akik nem Suminak szurkoltak, de nekem úgy tűnik, hogy most meg azoknak savanyú, akik neki szurkolnak. A kimagyarázás viszont most is megy, akármit tesz Sumi... El kéne azért gondolkozni...Robcsyy írta:Ha teljesítményével nem is, ezzel legalább megint magára hívta a figyelmet Schumi. Felesleges volt visszajönnie, most csak kiderül, hogy egy középszerű pilóta, akit az tett naggyá, hogy azokban az időkben nem volt normális ellenfele, és volt alatta egy jó kocsi. Egy sima 2-3szoros bajnok lenne amúgy... Pont Szabó mondta a lekörözésénél, hogy ennyi a különbség, máskor Schumacher ült az egyik autóban, most meg a többiben ül...
Az esethez meg annyit, hogyha egy Kobayashi, teszem azt fel Sato ()
csinálta volna, akkor az egész fórum azzal lenne tele, hogy minek ilyen pilóta az F1-be....
Robcsyy írta:Ha teljesítményével nem is, ezzel legalább megint magára hívta a figyelmet Schumi. Felesleges volt visszajönnie, most csak kiderül, hogy egy középszerű pilóta, akit az tett naggyá, hogy azokban az időkben nem volt normális ellenfele, és volt alatta egy jó kocsi. Egy sima 2-3szoros bajnok lenne amúgy... Pont Szabó mondta a lekörözésénél, hogy ennyi a különbség, máskor Schumacher ült az egyik autóban, most meg a többiben ül...
csinálta volna, akkor az egész fórum azzal lenne tele, hogy minek ilyen pilóta az F1-be....
Ez tökéletesen így van.ozsimiki írta:Eazzy: De gondolom Te is azt szeretnéd ha önerőből nyerne egy futamot már,mert ez évben még ez nem jött neki össze.
Robcsyy írta:Ha teljesítményével nem is, ezzel legalább megint magára hívta a figyelmet Schumi. Felesleges volt visszajönnie, most csak kiderül, hogy egy középszerű pilóta, akit az tett naggyá, hogy azokban az időkben nem volt normális ellenfele, és volt alatta egy jó kocsi. Egy sima 2-3szoros bajnok lenne amúgy... Pont Szabó mondta a lekörözésénél, hogy ennyi a különbség, máskor Schumacher ült az egyik autóban, most meg a többiben ül...
Ezt nagyjából én is így látom. Lehetett tudni, hogy semmi esélye nem lesz a nála fiatalabbak ellen. Lehet, hogy elfogult vagyok, mert sohasem szerettem a németet, inkább Hakinen-Raikönnen párost favorizáltam, most pedig Kubicának meg Buttonnak szorítok.Robcsyy írta:Felesleges volt visszajönnie
Az oké de nekem sajna nincs sehol regisztrált profilom :S szal azért kértem volna valami linket...18Barca99 írta:Sziasztok!
Ez egy kicsit off lesz de azért mégis csak idetartozik... Szóval tudna nekem valaki linket adni ahonnan letudom tölteni a futamot teljes terjedelmében lehetőleg magyar kommentárral? Sajna nem voltam itthon nem láthattam a futamot élőben és a sportklubos ismétlésre se értem haza és nincs semmi kedvem felkelni hajnalba a német adón megnézni...
elég sok ismert torrent cuccon fent van/lesz szerintem hamarosan. Ozsi