Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek szerint megtisztelsz minket a jelenléteddel?Drigo írta: Aki eddig volt akár egyetlen talin is, szerintem nem bánta meg a részvételt, szóval csak bátran. Nem minden nap találkozhattok egy igazi médiasztárral, aki a marca, mundo, sport etc főoldalán is pózolt alig egy éve.
Csak rossz vicc volt részemről, gondoltam villantok vmit abból amit tavaly ellestemDrigo írta:Nem volt szándékomban senkit demoralizálni, csak szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy akkor most erre fokozottan figyeljünk.
Aki eddig volt akár egyetlen talin is, szerintem nem bánta meg a részvételt, szóval csak bátran. Nem minden nap találkozhattok egy igazi médiasztárral, aki a marca, mundo, sport etc főoldalán is pózolt alig egy éve.
Így igaz! Továbbra is bíztatok mindenkit hogy menjen,mert egyrészt jó móka,Andris írta: Lesz új csapat, nem kizárt hogy ugyanolyan jó vagy még jobb.
Ez mondjuk minden tali előtt így szokott lenni,de aztán mégis csoda történikPerrero írta:nekem bukta, nincs lé
Menj már az ilyenekkel amúgy meg.Andris írta:Hát inkább a szigetet választottad helyettük.Szandi írta:
Ó nemááááár, már vagy 2 éve nem írok fórumra, az újabb arcoknak fogalmuk nincs róla kivagyok. Ez így nem hepaj
Egyébként meg lesz sok régi arc is nyilván. Megmajd barátkozol. Sőt, idén lány rekord van kinézőben szerintem.
ja. lenyírom a füvet a focizás előtt + én csapolom a sört a kocsmábanS.Agüero írta: Hogy oldod meg? Dolgozol?
az a legkisebb probléma, emiatt nehogymár ne gyere!Perrero írta:nekem bukta, nincs lé
Rumig írta:Megvagyok, élek, viszont a tali valszeg kimarad nekem is. Azért nem is szavaztam, mert 14-e biztosan, a másik kettő időpont meg valószínűleg nem jó. Ha mégis, természetesen jelzem itt.
Piqué-nek is ilyen a nadrágja.
Andris írta:Idén se Csongor, se Savi, se Szergej, se Áki, se Tim, se Marci. És kitudja mi lesz még Atival, Vitoval, Zozzal, Rumival stbstb.
Új társaság képződik azthiszem.
nem rossz ötlet, sőt ha lehet mindkettőre elmenni, könnyen lehet h meg tudnám oldani...Andris írta:Az előző hozzászólásomban találod a listát. Annyi a dolgod, hogy kimásolod, és berakod te is, a sajátoddal bővítve.
Kárpótolhatnánk egy közös meccsnézéssel a 14.ei társaságot!!!! Aznap van ugye Sevilla odavágó, aki nemtud jönni talira legalább ez meglenne. Esetleg ha meglesz a kocsma ahova talira mennénk, tolhatnánk ott egy főpróbát. Vélemény?
én valószínűleg csak 14.-én tudtam volna jönni, szóval benne vagyokAndris írta: Kárpótolhatnánk egy közös meccsnézéssel a 14.ei társaságot!!!! Aznap van ugye Sevilla odavágó, aki nemtud jönni talira legalább ez meglenne. Esetleg ha meglesz a kocsma ahova talira mennénk, tolhatnánk ott egy főpróbát. Vélemény?