Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így vagyok vele. Nem írom le a Sevillát, de ezzel a kerettel már ütni fogjuk a Sevillát több góllal, szvsz. Tipp:3-0, vagy 4-1Capon írta:Ki milyen eredményt vár a mai meccstől?
Én különösebben nem izgulok. Sevilla-ban is jobbak voltunk az első félidőben a csikó csapattal, idehaza szerintem 2-3 rúgott gól abszolút reális lehet.
A Ramon Sanchez PizjuanbanMessiFan írta: Az előző szezonban ugyebár 2-1-es hátrányból nem tudtak felállni a kupában.
Jogos.Lemaradt a kezdő 11 amit gondoltam.Szóval akkor bepótolnám:Kalap1988 írta:Hát nem tudom, lehet, hogy jó lett volna, de Adriano sem volt kezdő, így ez már 4 csereSomaa írta:Szerintem az volt a legnagyobb baj,hogy főleg a fiatalok elfáradtak a végére.
Nem szidni szeretném Pepet és valószínűleg Ő jobban tudja,mint én,de szerintem a 2. félidőre vmi ilyesmit kellett volna játszanunk:
Mino
Alves Muniesa Milito Abidal
Keita
Thiago Adriano
Messi Bojan Maxwell
a cserék:Thiago-JdS,Muniesa-S.Gomez,Messi-Ibra
SZERINTEM.Annyit még nekünk sem lehet
Bocsánat,de ezt muszáj voltam megjegyezni
Hát nem tudom, lehet, hogy jó lett volna, de Adriano sem volt kezdő, így ez már 4 csereSomaa írta:Szerintem az volt a legnagyobb baj,hogy főleg a fiatalok elfáradtak a végére.
Nem szidni szeretném Pepet és valószínűleg Ő jobban tudja,mint én,de szerintem a 2. félidőre vmi ilyesmit kellett volna játszanunk:
Mino
Alves Muniesa Milito Abidal
Keita
Thiago Adriano
Messi Bojan Maxwell
a cserék:Thiago-JdS,Muniesa-S.Gomez,Messi-Ibra
SZERINTEM.
Áh majd a tavaszi BL-re, addig meg szokják a fiatalok a légkört, meccsrutint kell szerezniükcsababarca írta:Fecooo írta:
el kell keserítenem titeket:
„A jövő héten elemezzük a helyzetet és döntünk a változtatásokról. A világbajnokok közül is bekerülnek néhányan a csapatba, de biztos, hogy nem mindenki." by Pep
(forrás: NSO)
Majd októberben csatlakoznak,végülis megoldják a fiatalok.
(enyhe irónia,persze)
De igen, a lényeg , hogy nyerjünk 2-0ra, vagy más esetben 3 vagy több góllal, s erre elég ez a pár játékos.MessiFan írta:Magyarul: Lehet ott lesz a 8 VB bajnok közül 3-4 játékos. Valdés, Puyi vagy Piqué. Ini vagy Xavi de Ini tuti. És talán Villa. Ez nem elég?:DFecooo írta:el kell keserítenem titeket:
„A jövő héten elemezzük a helyzetet és döntünk a változtatásokról. A világbajnokok közül is bekerülnek néhányan a csapatba, de biztos, hogy nem mindenki." by Pep
Fecooo írta:
el kell keserítenem titeket:
Magyarul: Lehet ott lesz a 8 VB bajnok közül 3-4 játékos. Valdés, Puyi vagy Piqué. Ini vagy Xavi de Ini tuti. És talán Villa. Ez nem elég?:DFecooo írta:el kell keserítenem titeket:
Ez de fos. Már addigra majdnem 2 hetet edzenek a többiekkel. Nem értem miért nem elég közel 2 hét edzés egy meccs előtt.el kell keserítenem titeket:
„A jövő héten elemezzük a helyzetet és döntünk a változtatásokról. A világbajnokok közül is bekerülnek néhányan a csapatba, de biztos, hogy nem mindenki. by Pep
el kell keserítenem titeket:S.Agüero írta:Ugye.Főleg hogy már ott lesz Villa, Xavi, Ini, Puyi stb. ugye??reméljük már ők jövőhéten ott lesznek mind a kezdő csapatban, csak Villát lássam a BARCÁBAN játszani!
![]()
Egy ilyen kezdő már jó lenne.:
VV - Alves, Puyol, Piqué, Max/Abi/Adriano - Sergi, Xavi, Iniesta - Messi, Ibra, Villa
Ez kegyetlen kezdő gyerekek!![]()
![]()