Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos pihen, mint múltkor a bho. Ott is volt egy pár napos leállás valamiért.Perrero írta:csak nekem nem jön be az ncore?
sőt engedélyezni sem kell, legalábbis nálam felugrik egy kis csík,h blokkolva lett egy előugró ablak, ebből tudom,h jött pü, no meg a mail miatt is ha épp nem vagyok fent eurobarcán.miihii írta:Engedélyezd a böngésződben a felugró ablakokat és máris látni fogod,ha kapsz PÜ-t.flori írta:Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?![]()
FCBarca88 megint ment PÜ
E-mailt pedig mindig kapsz,ha üzeneted jött!flori írta:Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?![]()
FCBarca88 megint ment PÜ
Engedélyezd a böngésződben a felugró ablakokat és máris látni fogod,ha kapsz PÜ-t.flori írta:Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?![]()
FCBarca88 megint ment PÜ
Egy órája kb. nekünk is így nézett ki a város.Charlie írta:Délután 6 óra Miskolc
C.
Az szépCharlie írta:Délután 6 óra Miskolc
C.
Jeeeeee én is böszörményi vagyok.ronaldinho89 írta:Én is debrecen mellett, böszörményben, most ideért valami de még csak dörög meg ilyesmi. szerintem gyenge lesz. ( nem ugy mint multkor. alig maradt álló fa a városban)
tegnap is volt
Uhh,az durva. Nálunk Debrecenbe tegnap este volt nagy vihar, 10másodpercenként villámlás stb.. Aztán egész éjszaka esett, most meg semmi nincs, csak kis szél.El fanático írta:Akkor kb. 45 perc és itt lesz a vihar Nógrádban - ez saját megfigyelés és álalánosságban be is jön.
Amúgy a péntek éjszakai viharban pont anyumék házától számítva a negyedik házba csapott bele a villám - hála Istennek, hogy nem gyulladt ki!
Persze lakásbiztosítás nem volt - ilyenkor jönnek rá az emberek, hogy mégiscsak nem kellene spórolni azon a 3 havonta befiztendő 4 ezer forinton, amikor kivágja a villám a drága tv-t, videót...stb - és ebben az esetben szétforgácsolja az egy éve felújított tető gerendáját.
Helyi szolgáltató.. Gondolom ha majd másik társaságoknál is lehet majd kapni az adót, akkor úgy 2 éven belül lesz, 1 évre és akkor megint válthatunk. Ez egy szép kör.S.Agüero írta:lett digisport-unk! Hogy hogy, azt ne kérdezzétek, mert csak haverom mondta, h nekik van pedig csak ilyen közepes csomaguk van vagy mi.
Nekünk is az van és be lehetett állítani a csatornát! Király, mostmár látom a PL-t és a Bl-t.
Többieknél mizu ezen a téren?