Offtopic #2
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Mostmár jó!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Biztos pihen, mint múltkor a bho. Ott is volt egy pár napos leállás valamiért.Perrero írta:csak nekem nem jön be az ncore?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Köszi,bár nekem nem dobta ki.Lehet nem figyeltem.. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
sőt engedélyezni sem kell, legalábbis nálam felugrik egy kis csík,h blokkolva lett egy előugró ablak, ebből tudom,h jött pü, no meg a mail miatt is ha épp nem vagyok fent eurobarcán.miihii írta:Engedélyezd a böngésződben a felugró ablakokat és máris látni fogod,ha kapsz PÜ-t.flori írta:Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?![]()
FCBarca88 megint ment PÜ

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
E-mailt pedig mindig kapsz,ha üzeneted jött!flori írta:Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?![]()
FCBarca88 megint ment PÜ
- miihii
- KHAL
Engedélyezd a böngésződben a felugró ablakokat és máris látni fogod,ha kapsz PÜ-t.flori írta:Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?![]()
FCBarca88 megint ment PÜ
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Azt nem lehet valahogy beállitani,hogy jelezze h jött üzenetem?
FCBarca88 megint ment PÜ

FCBarca88 megint ment PÜ

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- MatyiG
- Adminisztrátor
Egy órája kb. nekünk is így nézett ki a város.Charlie írta:Délután 6 óra Miskolc
C.
Olyan sötét volt mintha éjjel lett volna. Nagyon erős szél is fújt meg villámlott is. Már vége és süt a nap itt.

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az szépCharlie írta:Délután 6 óra Miskolc
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
-
- Director del Fútbol
Jeeeeee én is böszörményi vagyok.ronaldinho89 írta:Én is debrecen mellett, böszörményben, most ideért valami de még csak dörög meg ilyesmi. szerintem gyenge lesz. ( nem ugy mint multkor. alig maradt álló fa a városban)

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
Én is debrecen mellett, böszörményben, most ideért valami de még csak dörög meg ilyesmi. szerintem gyenge lesz. ( nem ugy mint multkor. alig maradt álló fa a városban
)

- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nálunk így szétlövöldözik a felhőket vagy mit csinálnak. Nagyjából oszlik is a dolog, meg elvileg így jégeső biztosan nem lesz. Az utóbbi napokban több nagy viharfelhőből is csak normális mennyiségű eső esett, és elhúztak innen...nem rossz móka.
tegnap is volt

-
- Director del Fútbol
- Zokneenho
- Jugador d'estrella
Uhh,az durva. Nálunk Debrecenbe tegnap este volt nagy vihar, 10másodpercenként villámlás stb.. Aztán egész éjszaka esett, most meg semmi nincs, csak kis szél.El fanático írta:Akkor kb. 45 perc és itt lesz a vihar Nógrádban - ez saját megfigyelés és álalánosságban be is jön.
Amúgy a péntek éjszakai viharban pont anyumék házától számítva a negyedik házba csapott bele a villám - hála Istennek, hogy nem gyulladt ki!
Persze lakásbiztosítás nem volt - ilyenkor jönnek rá az emberek, hogy mégiscsak nem kellene spórolni azon a 3 havonta befiztendő 4 ezer forinton, amikor kivágja a villám a drága tv-t, videót...stb - és ebben az esetben szétforgácsolja az egy éve felújított tető gerendáját.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/
Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Akkor kb. 45 perc és itt lesz a vihar Nógrádban - ez saját megfigyelés és álalánosságban be is jön.
Amúgy a péntek éjszakai viharban pont anyumék házától számítva a negyedik házba csapott bele a villám - hála Istennek, hogy nem gyulladt ki!
Persze lakásbiztosítás nem volt - ilyenkor jönnek rá az emberek, hogy mégiscsak nem kellene spórolni azon a 3 havonta befiztendő 4 ezer forinton, amikor kivágja a villám a drága tv-t, videót...stb - és ebben az esetben szétforgácsolja az egy éve felújított tető gerendáját.

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
http://www.met.hu/riasztas/ma/index.php?lng=hu Itt Sülysápon, már besötétedett, az ég dörög, a villámok csapkodnak. Még kábé 7 perc és akkora zuhé lesz, hogy beszrás.
szerk.: Mégsem, 2 perc kellett csak.
szerk.: Mégsem, 2 perc kellett csak.

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Entrenador del Barça
Helyi szolgáltató.. Gondolom ha majd másik társaságoknál is lehet majd kapni az adót, akkor úgy 2 éven belül lesz, 1 évre és akkor megint válthatunk. Ez egy szép kör.S.Agüero írta:lett digisport-unk! Hogy hogy, azt ne kérdezzétek, mert csak haverom mondta, h nekik van pedig csak ilyen közepes csomaguk van vagy mi.
Nekünk is az van és be lehetett állítani a csatornát! Király, mostmár látom a PL-t és a Bl-t.
Többieknél mizu ezen a téren?

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!