Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljes mértékben egyetértek vele!!baas11 írta:Ibra is így volt először jön...,aztán sokáig semmi majd egyszercsak Ibra itt Eto'o ott....kíváncsi vagyok ez is így lesz e(Hleb-el )!?
Szerintem Mascerano jó játékos és erősítés is lenne nem csak számbélileg... pont azért mert ő nem Toure/Sergi tipus (osztogató-birodalmi lépegető- tengely) hanem az az igazi "embervadász" Busquets-el remekül kiegészítenék egymást....ahogy anno remekül működött ez a Pool -ban is,ahol Masch. beszerezte,Xabi leosztotta,Gerrrard megcsinálta Torres meg befejezte
De ha úgy adja egyedül is megállja a helyét a tkp-k mögött-nem úgy mint Keita- ezt a VB-n is bizonyította....ahol szvsz ő volt az egyedüli minőségi középpályás Messi pechére !!!
Labdaszerzésben legalább olyan jó vagy jobb is mint Keita (-aki egyébként elég sokat játszik-) -ember fogásban meg végképp... viszont a mali barátunknál az alibi passzokat leszámítva ,előre fele rengetegszer elakad a játék, ahogy a Sevilla ellen is....az argentin sokkal labdabiztosabb !
Az igaz h néha elgurul a gyógyszere, de én emiatt nem aggódnék...ez a BARCA ,elég csak ránézni Ibrahimovicsra....mint egy ma született bárány:),pedig őt aztán végképp megelőzte a "hírneve" !!!
Ha jönne egy ajánlat: 5 millió Hlebért. elengednénk... ebben biztos vagyok. Ha így vesszük már csak 20 az a 30, és még az a 15 is kacsa, meg szerintem ismét az egész dolog hápog.kennyke04 írta:Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarulfanbarca írta: De most Masch a téma, aki minden bizonnyal jönni fog, 15 milláért és Hlebértistenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni
Komolyan gondolod, hogy annyit ér mint amikor idejött?kennyke04 írta:ne személyeskedjünk a felfogással, mert itt véleményről van szó... nekem ez, neked az, nézőpont kérdése. 15 és egy kolonc, teljesen illik a klub szellemiségéhez, meg az adományozó szeretet szolgáltatásunk egy újabb díszes éköve lenne. 2éve kellett Pepnek 17ért Hleb, mostmeg kolonc, ettől függetlenül megadjuk a Pool által kért 26ot Maschért, csak egy részét élő szervezetbe csomagolva. Igen, ez egy kellemes ráfizetés akárhogy magyarázzátok...
ne személyeskedjünk a felfogással, mert itt véleményről van szó... nekem ez, neked az, nézőpont kérdése. 15 és egy kolonc, teljesen illik a klub szellemiségéhez, meg az adományozó szeretet szolgáltatásunk egy újabb díszes éköve lenne. 2éve kellett Pepnek 17ért Hleb, mostmeg kolonc, ettől függetlenül megadjuk a Pool által kért 26ot Maschért, csak egy részét élő szervezetbe csomagolva. Igen, ez egy kellemes ráfizetés akárhogy magyarázzátok...kristop írta:de nehéz itt egyesek felfogása.. nem harminc milliót adnánk érte, hanem tizenötöt és egy koloncot, akire nincs szükségünk, mert soha nem játszana, de a fizetésével menne a pénz. nem az számít mennyiért jött, hanem hogy ki adna érte mennyit, vagy mi mennyire értékeljük. mi lesz itt akkor ha jön az argentin és meccseken ő kezd mondjuk és nem busiÉvtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul Evil or Very Mad istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni Rolling Eyesugyanez, mint a touré busi párharcban csak fordítva
jobbat meg ennyiért nem találunk, jelenleg az összes top vkp vagy mozdíthatatlan, vagy csak iszonyat magas áron. derossi, essien, cambiasso..
Ezt a fajta számolgatást annyira nem értem. Banyekkennyke04 írta:Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarulistenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni
de nehéz itt egyesek felfogása.. nem harminc milliót adnánk érte, hanem tizenötöt és egy koloncot, akire nincs szükségünk, mert soha nem játszana, de a fizetésével menne a pénz. nem az számít mennyiért jött, hanem hogy ki adna érte mennyit, vagy mi mennyire értékeljük. mi lesz itt akkor ha jön az argentin és meccseken ő kezd mondjuk és nem busiÉvtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarul Evil or Very Mad istenem, 30millióból, csak ennyire futja pótolni akárkit a középpályánkon? hát ennyiből már lehetne jobb minőséget is kihozni Rolling Eyes
Évtized vicce, 30milliót adnánk érte magyarulfanbarca írta: De most Masch a téma, aki minden bizonnyal jönni fog, 15 milláért és Hlebért
Szerintem nem sokan gondolják, hogy másképp lenne.OvaMind írta:Egyébként szerintem túlértékelt pali, jóval többre tartok egy Cambiassót, TOURÉT, Essient szűrőként.
Szerintem padra jönne, és mondjuk Iniesta nélkül így állnánk fel:Barcaman14 írta:Nagyon nem szeretném ha ide igazolna Mascherano!Egyszerűen szerintem felesleges. Nem az hogy még egy játékos érkezzen a középpályára, hanem hogy Ő érkezzen a középpályára. Akkor inkább vegyünk egy kicsivel kreatívabb játékost, és nem Busi helyére. Mert Maschcerano vkp, és nem Xavit kellene helyettesítenie. Sergioban viszont nagyon megbízik Pep, és nem hiszem hogy az argentin sokáig tűrné a padot. És akkor nem beszéltem még Keitaról és a két fiatal ígéretről.
Én mindenképpen ellen vagyok az érkezésének! de ez szerintem nem is fog bekövetkezni.
Hát, Lukeküről még nem hallottam, ha netalán Lukakura célzol, akkor felejtsd el, ő csatárwuwu írta:En is remelem hogy nem jon ide,de akkor szerezzuk meg a Lukekut vagy az Artetat vagy mindkettot,de ne Mascheranot![]()
![]()
![]()
![]()
Hát Sergiora lehet ezt mondani, de Mácskeránóra?fanbarca írta:Mascherano szerintem szükség esetén simán pótolhatná Xavit is ....
Tényleg felesleges vitatkozni,én a hangnem miatt léptem így fel.MichaaBee írta: Ugy latom felesleges veled vitatkozni, mert akarmit mond akarki Te akkor is kiallsz az allaspontod mellett, ami tobbnyire a szemelyes kivansagaid tartalmazza...
Reszemrol tema lezarva.
Ezzel nem értek egyet! A szombati meccsen rendkivül gyengén játszott Keita! Vele simán lehetne vkp-t játszatni, ha jól tudom ez is az igazi posztjafanbarca írta:Szerintem Keita már beilleszkedett, s mostanában nagyon szép dolgokat csinál, Cescnek ehhez megint kellene kb. 2 év, hiába a spanyol válogatott beli stílus, ott nincs Pep és nincs Messi sem ...
fanbarca írta:Mascherano szerintem szükség esetén simán pótolhatná Xavit is ....
Mi?fanbarca írta: Mascherano szerintem szükség esetén simán pótolhatná Xavit is ....