azulgranado írta:......
Miért nem lehet azt felfogni,hogy első éve volt?Érdekes,amikor szezon elején rugdalta a gólokat és meccseket döntött el akkor miért nem ugattál itt hogy lassú Ibra,körülményes Ibra..... A felkészülés elején sérült volt,igy a szezon 2. felére elfáradt mind fejben mind fizikailag.
Én továbbra is tartom,hogy nevetséges ami itt folyik Rosell-ék érkezése óta.4-5 nap van hátra az igazolásokból,akárki is akarja elpasszolni Zlatan-t,ha már minden áron ezt akarja (amit szerintem egy újabb öngól lenne) miért nem tette meg már 1 hónappal ezelött?Érdeklődő akkor is volt,sők megkockáztatom,hogy olyan is lett volna aki többet ad érte mint a Milan.Eladjuk,aztán megint kezdődik a fejetlenség,mert 2 nap alatt kell igazolni valakit.Bárki is a hunyó ebben,ha megvalósul az üzlet akkor elmehet a sunnyogó [auto_cenzúra].
Még valami a Més que un club szlogent gyorsan el is lehet felejteni,mert az amit mi művelünk a egyes játékosainkal évek óta (konkrétan Pep óta) az kritikán aluli.
Ez amit leirtam mind feltételes egyenlőre,szóval nem kell oltani,hogy még nem is ment el Ibra,nem is jött Boriello......én is tudom ezeket,de ettől függetlenül vicc ami itt folyik.
Pep igazolások terén nulla,csak az a baj,hogy most megtalálta a partnereit is Rosell és Zubi személyében