Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha ibra menne,akkor inkább neymarba fektetném a pénzt és dobnám kölcsönbe egy spanyol középcsapatba. csatár kéne nektek ibra eladása esetén. mondjuk patonál is be lehetne próbálkozni.fanbarca írta:A sport ro mutatja a ma esti meccset?mes írta:Ma delutan neztem kb fel orat a sport.ro-t . Ott mar kesz tenynek vettek, hogy Ibra elment a Milanba.
Bocs az offért .....
Amúgy szerintem ha Ibra menne, akkor azt a 30 milliót is nyugott szívvel kifizethetjük Mascheranoért .....
Hát igen és a dilemma h mindkettőben van igazság....Capon írta:Ez az Ibra ügy is szépen megosztja a fórumot.
Az egyik fél azt mondja hogy maradjon még egy évig, kapnia kell még egy esélyt. Drága volt ezért ne küldjük el. Ha Pep elküldi akkor ezzel bebizonyítja a hozzá nem értését.
Másik fele úgy látja lehet idén kicsit jobb lenne Ibra ennek ellenére abszolút nem illik a csapat játékába ezért kár is erőltetni a dolgot. Drágának drága volt de nem szabad, hogy ez befolyásolja az edző döntését a csapat összeállításban. Ha Pep elküldi akkor belátja hogy hibázott és megpróbálja ezt még időben orvosolni.
A sport ro mutatja a ma esti meccset?mes írta:Ma delutan neztem kb fel orat a sport.ro-t . Ott mar kesz tenynek vettek, hogy Ibra elment a Milanba.
De pénzért vagy kölcsönbe?mes írta:Ma delutan neztem kb fel orat a sport.ro-t . Ott mar kesz tenynek vettek, hogy Ibra elment a Milanba.
Már eladtuk?Jason írta:De Touré eladása meg most Ibrá is.
Ezt azért ne, Torrest láttuk mit csinál, nem tud sztárok mellett játszani, vagyis a VB-n pocsék volt, s túlságosan sérülékeny, nincs már rá szükség, szerintem akkorra már el kell Bojan játszatni rendszeresen ....S.Agüero írta:Más:
Ibra, ha nem is most, de ha majd ebben a szezonban nem nyújt valami nagyon nagy teljesítményt akkor jövőre nagy valószínűséggel távoznni fog, de én szeretném ha maradna. és nagy eséllyel Torres lehet jövőre a célpont, szerintem.
Jelen állás szerint én is ezt várom, vagyis így gondolom... Mascheranoért nem vagyok oda, de ha nekünk kell, akkor minden további nélkül támogatni fogom a döntést!! Ibra pedig nagyon remélem, hogy marad legalább egy évet (legyen lehetősége megmutatni mit tud)LM10 írta:Összesítve én arra számítok, hogy Ibra marad, Mascherano érkezik( már ha sikerül megegyezni) , és Hlebék távoznak.
Elzavarták? Méltatlanul távoztak? Ez nem igaz. Nagyon nem. R10 "lusta" lett, Touré menni akart, Eto'o helyett pedig más csatárt szeretett volna az edző. Dióhéjban ennyi.Subinho írta: Méltatlanul távozott (elzavarták) R10, Eto'o, Touré, stb...
Nem Pep dönti el 100%-ban, hogy Ibra marad-e vagy sem. Hiába mondja ezt a klub vezetése. Ha a klub szempontjából meghatározó játékosról lenne szó hidd el, nem így mennének a dolgok.Balinho írta:Szerintem egyébként Pep azt is nagyon hülyén csinálja, hogy nem áll ki a nyilvánosság elé és nem tisztázza a helyzetet. Az ilyen kétértelmű nyilatkozatok, minthogy ő jobb ha nem mond semmit csak feszültséget keltenek. Ha ténylegesen bizalmat akarna sugározni Ibra felé kábé minden héten elmondaná ő is (ahogy tette pl Wenger), hogy Ibra maradni fog.
Az Ibra ügyben az a "szép", hogy semmi sem egyértelmű!az igaz,hogy a szezon elején biztatóan indult, de az is igaz, hogy érthetetlen módon visszaesett akkor amikor inkább javulnia kellett volna.én nem bánnám ha maradna, mert pontot tehetnénk az ügyre, hogy képes e a Barcában tartósan eredményes lenni.akár milyen érdemei vannak is Pep bizony az igazolásaival hibázott,ez tény.lehet,hogy a mostani(eladásban)nem övé a főszerep de a nyilatkozatai és a tettei kissé eltérnek, hiszen nem adott Ibrának egy percet sem a Sevilla ellen és ez nehezen indokolható mással,mint egyfajta feladással(már ami a "szükségünk van Ibrára"kommunikációt illeti)még csak annyit, hogy ha eladják szerintem(is)marad egy lyuk a Barca csatársorában az biztos.Attika 25 írta:Miért nem lehet azt felfogni,hogy első éve volt?Érdekes,amikor szezon elején rugdalta a gólokat és meccseket döntött el akkor miért nem ugattál itt hogy lassú Ibra,körülményes Ibra..... A felkészülés elején sérült volt,igy a szezon 2. felére elfáradt mind fejben mind fizikailag.azulgranado írta:......
Én továbbra is tartom,hogy nevetséges ami itt folyik Rosell-ék érkezése óta.4-5 nap van hátra az igazolásokból,akárki is akarja elpasszolni Zlatan-t,ha már minden áron ezt akarja (amit szerintem egy újabb öngól lenne) miért nem tette meg már 1 hónappal ezelött?Érdeklődő akkor is volt,sők megkockáztatom,hogy olyan is lett volna aki többet ad érte mint a Milan.Eladjuk,aztán megint kezdődik a fejetlenség,mert 2 nap alatt kell igazolni valakit.Bárki is a hunyó ebben,ha megvalósul az üzlet akkor elmehet a sunnyogó [auto_cenzúra].
Még valami a Més que un club szlogent gyorsan el is lehet felejteni,mert az amit mi művelünk a egyes játékosainkal évek óta (konkrétan Pep óta) az kritikán aluli.
Ez amit leirtam mind feltételes egyenlőre,szóval nem kell oltani,hogy még nem is ment el Ibra,nem is jött Boriello......én is tudom ezeket,de ettől függetlenül vicc ami itt folyik.
Pep igazolások terén nulla,csak az a baj,hogy most megtalálta a partnereit is Rosell és Zubi személyében
Miért nem lehet azt felfogni,hogy első éve volt?Érdekes,amikor szezon elején rugdalta a gólokat és meccseket döntött el akkor miért nem ugattál itt hogy lassú Ibra,körülményes Ibra..... A felkészülés elején sérült volt,igy a szezon 2. felére elfáradt mind fejben mind fizikailag.azulgranado írta:......
Én emlékszem egy első 5 fordulóra, ahol minden meccsen betalált. Emlékszem egy Mallorca elleni meccsre, ahol a csapat ötlet nélkül játszott, a helyzetek elmaradtak, aztán jött Ibra és 0-1. Ha jól emlékszem most volt az előszezon és 3 góljával ő lőtte a legtöbbet, pedig nem igazán játszott olyan hű, de sokat. Azért nem kell ennyire szapulniazulgranado írta:Ami a játékot illeti, nem kell végre arra várni,hogy lássunk már valamit ”A NAGY”Ibrától,nem lassítja majd a játékot,nem kell azt nézni ,hogy nem képes egy cselt végrehajtani,és nem fog úgy kinézni a művészek mellet,hogy ki ez a balfék.Valaki,ha a madridi és az Arsenal gólokon kívül emlékszik valamire,írja le.