Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kerek perec meg lett mondva h 40 milla van igazolásra, amibol 22 elment maschra. ibraert ugy egy forintot nem katunk, ugyhogy a maradék max 20 millábol akkorat nem tudunk igazolni.LM10 írta:Lehet elfogultnak tartotok majd, de szerintem benne van hogy egy igazi sztárjátékos jöhet holnapig.
Gondoljuk át: Ibra ügye már a klubnál nem 1 hete kezdődött. Sőt, Guardiola sosem mondta, hogy Ibra biztosan marad. Lehet már akkor elkezdték keresni a pótlását, hogy ha elmenne, akkor már csak lezárják aug31-én. És Guardiola is megmondta, hogy benne van, hogy érkezik még valaki.
ezt én nem is értem... kevesebb, mint két hónapja még Fabianóra se volt pénzük...visca el barca írta:azért az durva lenne ha a milan cirka 34 millioért megszerezné robinhot meg zlatant(és akkor r10-ről ne is beszéljunk...)
Pontosan. Én is így gondolom. Inkább ne legyenek hülye pletykák, mint hogy csak pletyka legyen és ne jöjjön senki.csababarca írta:LM10 írta:Lehet elfogultnak tartotok majd, de szerintem benne van hogy egy igazi sztárjátékos jöhet holnapig.
Gondoljuk át: Ibra ügye már a klubnál nem 1 hete kezdődött. Sőt, Guardiola sosem mondta, hogy Ibra biztosan marad. Lehet már akkor elkezdték keresni a pótlását, hogy ha elmenne, akkor már csak lezárják aug31-én. És Guardiola is megmondta, hogy benne van, hogy érkezik még valaki.
Benne van,de arról csak cikkeznének nem?
Bár lehet hogy ez most csak ilyen vihar előtti csend
LM10 írta:Lehet elfogultnak tartotok majd, de szerintem benne van hogy egy igazi sztárjátékos jöhet holnapig.
remélemzsoltfree írta:Tényleg nagy a csend a sajtókban. Ez azt jelenti hogy jön valaki.
csak nemfrost86 írta:http://translate.google.hu/translate?hl ... %26hl%3Dhu
A Milan 10 millát ad Robinhoért és nincs más jelentkező![]()
Villa és Adriano leigazolásáról sem szóltak pletykák egyik napról a másikra tudta meg mindenki.. nemkell ahoz sajtó hogy igazoljunkvisca el barca írta:elég csendes a sajtó... sztem nem jön ide már senki, max télen....
Eagico írta: Különben is arról volt szó, hogy minden évben két új igazolás (Masche és Adriano) + két új fiatal! Tartsák is ehhez magukat!
Sztem nem hiányzik. Ha most nem jött sztem már ne is jöjjön. Jövőre menjen Keita, aztán Thiago meg Dos Santos játszanak helyette. Nem kell ez az ember 50 milláért. Most jött Masche, 26 éves jópár jó év benne van még.Eagico írta:Remélem már szóba sem kerül a vezetőségnél Robinho leigazolása!
Pep és Rosell most tette tisztába a csapatot, végre nincsenek ripacsok,
csak csupaszív játékosok!
Különben is arról volt szó, hogy minden évben két új igazolás (Masche és Adriano) + két új fiatal! Tartsák is ehhez magukat!
Ebből a keretből egyedül Cesc hiányzik immár!
Nem hiszem. Előfordulhat, de múlt héten még arról volt szó, hogy elutazik valahova, aztán lehet Galliani fogja követni, de ez már nem aktuális.zsoltfree írta:"aminek következtében a dél-amerikai középpályás hivatalosan is a Barça játékosának lesz tekinthető. Ezek után fél órával, körülbelül 18 óra 30 perckor Rosell presidentével pózol majd egy fényképre a klub irodái előtt, aztán a Camp Nou gyepére ugrik, hogy a szokásos labdázgatás közepette láthassa a publikum. Végül sajtótájékoztatót ad, melyen Rosell már nem lesz jelen,"
Rossel Úr csak nem tárgyalni fog valahol azért nem tud megjelenni....?
Szerintem van rá esély.