visca el barca írta:azért az durva lenne ha a milan cirka 34 millioért megszerezné robinhot meg zlatant

(és akkor r10-ről ne is beszéljunk...)
ezt én nem is értem... kevesebb, mint két hónapja még Fabianóra se volt pénzük...

lerágom az egyik fülemet, ha ezt megcsinálja a Milan amúgy...
egyébként srácok, én vállalom, hogy világéletemben rendkívül gyenge voltam matekból, de valaki legyen szíves és mondja el, hogy azt a 60 milliót, amit a klub hivatalos közleménye szerint "spórolunk" Ibrával, azt hogy rakták össze?
került ugye 45+Eto'o-ba, de Eto'o árát most nagy jóindulattal számoljuk nullának, mert nem hosszabbított volna, és akkor ingyen megy el. tehát ez eddig legkevesebb 45 M kiadás.
kapunk érte vélhetőleg jövőre -nevetséges- 24-et, plusz idén nem kell állni a fizetését, az 36. mennyi van még azon kívül a szerződéséből, még három év, ugye? akkor az még 36, ez esetben 72-45=27, tehát ennyi lenne a "nyereség".
de mivel vélhetőleg jönni fog a helyére valaki, ha mást nem januárban (Bojan jó, Jeffrent meglátjuk, de egyszerűen kevesen vagyunk így elöl), arra elköltünk legalább 15 milliót, akkor marad 12. az illető szintén nem két fillért fog keresni, ezért ez a teoretikus 12 M csökken legalább 5 M/évvel, ami mondjuk egy 4 éves kontraktus esetén ugye 20, tehát akkor az már -8 M "spórolás", de nagyon nagylelkűen számoltam.
és bele se vettem a merchandisingot, mert akárki is jön(ne) még (remélem, hogy fog valaki ma vagy holnap, és Robinhóban bízom, mert ő a legkönnyebben mozdítható jó játékos), az nyilvánvalóan kevésbé lesz nagy név, mint Ibrahimovics, ergo kevesebb mezt/reklámot lehet vele eladni.
akkor ez most hol 60 millió és miért is éri meg?