BarcaBaku írta:Lehet fikázni sztem is vannak hülyeségei!
DE
Néhányan naon teszik a fejüket a semmire így rúgnák úgy rúgnák ezt én is tudnám meg h ezt nem is nézem tovább csak megjegyzem:Az ilyen nem Barcelona a drukker ez a madridnál szokás...
arról meg ne is beszéljünk h h kezdődött a 2008-2009-es szezon h kezdődött akkor is sokan kirakták volna...Vmiben igazatok van de nagyon sokan túllépik a normákat..nézzen magába és gondolkozzon el mikor azt ejti h Barca drukker vagyok...Mer aki ilyen szavakkal dobálózik az nem az..!!
Az menyjen madridba!
Már bocsi, de nekem senki ne mondjon ilyeneket, hogy menjek a madrid táborba. Senki!
Ha te nem látod azt, amit már tavaly is kellett volna, sajnállak! Amit csinál, kész röhej! Összekevered a szezont a fazonnal öreg! Az, hogy valaki relatív jó szintet hoz, de a francnak sem bírja belátni, amit a Barca drukkerek közel egy harmada (50 millió ember kb), hogy miben kellene javulnia, az egy makacs, bamba farok!
Elegem van már Pepből, hogy folyton folyvást egy makacs vénembert játszik, idiótaságokat művel, megkavarja a sz*rt és utána szépen megpróbálja kihúzni magát a "szerényen kell dolgoznunk" és "jó a keret" nevű baromságokkal...
Kár, hogy nem látod a fától az erdőt, meg hogy meg próbálod elhitetni magaddal, hogy mi hülyék vagyunk, csak mert nem emelünk szobrot neki egy remek szezon után, hanem elvárjuk azt a szintet, amit fenntartott és egyszerűen holmi madrid drukkereknek hívsz minket... Te gondolkozz el magadon, jogosan kritizálja itt sok ember Guardiolát, mert soha nem tanul a hibáiból. Elsőre megbocsájt neki mindenki, másodjára, harmadjára is elnézzük, de nem tudom hanyadjára igen irritáló, amit művel. Piqué elől meg ez a padoztatás, rotálás... Ki hiszi el ezt...