Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.12. 10:07:17

Capon írta::D ez jó.

Egyébként meg van 1-2 ember akinek elgurult a gyógyszere úgy látom. Ahogy elnézem sokan csak azt várják, hogy kikapjon a csapat és már lehet is gyűlölködni végre. Erre vártak már hónapok óta. Pár embernek ennyi elég volt hogy teljesen kiboruljon azért az nem semmi. Nektek talán inkább sakkot kéne nézni bár ott is van ellenfél így az sem jó.
De legalább testvérekre találnak, mert ott is van néhány sötét paraszt. :D
Kép
Kép
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2010.09.12. 09:58:12

gergo9 írta:
daffy írta:most hol vannak a nagy pep védők?
Gyűjtjük a topikból az aranyköpéseket, írni nem tudunk mert van meló bőven :mrgreen:
:D ez jó.

Egyébként meg van 1-2 ember akinek elgurult a gyógyszere úgy látom. Ahogy elnézem sokan csak azt várják, hogy kikapjon a csapat és már lehet is gyűlölködni végre. Erre vártak már hónapok óta. Pár embernek ennyi elég volt hogy teljesen kiboruljon azért az nem semmi. Nektek talán inkább sakkot kéne nézni bár ott is van ellenfél így az sem jó.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2010.09.12. 09:47:30

daffy írta:most hol vannak a nagy pep védők?
Gyűjtjük a topikból az aranyköpéseket, írni nem tudunk mert van meló bőven :mrgreen:
szbalint88
Jugador del Barça

2010.09.12. 00:24:52

BarcasKrisz írta:Ne legyen igazam, de kezdem azt hinni, hogy Guardiola belülről nem látja a saját hibáit, kezdi átvenni Rijkaard stílusát. Félek, nagyon félek, hogy a jövő az lesz, hogy 3-4 évente edzőt kell váltani, mert a sikerekbe is bele lehet fásulni és óhatatlanul előjöhet a játékosokon és az edzőn is a "jóllakottság" és ilyenkor kell, hogy jöjjön egy új ember, aki viszonylag kívülről látja a dolgokat és újítani tud. Ugyan Guardiola-n is érzem az újítási szándékot, de ezzel együtt egyfajta bizonytalanságot is látok az átigazolásaiban. Az idei évet még mindenképpen megvárnám vele, semmiképpen nem jó idény közben - ráadásul két bajnoki cím után - edzőt váltani, de idény végén, ha nem nyerünk semmit, igencsak elgondolkodnék a folytatásról a vezetők helyében.
Én nagyon nem értek egyet Veled. Pont hogy egy önkritikus ember az, aki megvesz irdatlan összegekért egy Ibrát, aztán rájön, hogy mégsem illik az elképzeléseibe, ezért elküldi. Ez nagyon "égő" úgymond, de az elképzelései szerint nem kell neki, ezért belátja a hibáját. Ez inkább a ló túlsó oldala, ez túlságosan is kompromisszumok nélküli csapatvezetés.
Másik: Az hogy ma egy ilyen lélektelen produkciót vezettek elő a srácok, nem jelenti azt, hogy kiégtek volna, egy meccsből ne vonj le ilyen messzemenő következtetéseket. Az idényt például nagyszerű mentalitással kezdték. Folytatni kell vele, még akkor is, ha idén nem nyerünk semmit. Amúgy meg pont ezért is fogad el csak egyéves szerződést. Maga is megmondta, hogy ha úgy érzi, hogy útban van, azonnal feláll a székéből...
danko94
Entrenador del Barça

2010.09.12. 00:18:11

Na ez a mai egy tipikusan olyan meccs volt amit mondtam akkor, amikor Guardiola kijelentette, hogy nem kell sem Özil, sem pedig Robinho. ,,lesznek olyan meccsek, amikor hiányzik az a kis plusz, egy játékos a kispadról, aki tud lendületet vinni a csapat játékába, aki képes váratlant húzni." Persze nekünk nem kell egyik sem, mert jó a keret...Akkor hajrá Pep edd meg amit főztél, de ha félévkor neagyisten nem vezetjük a bajnokságot, akkor ágyő!!!

Gondoljunk bele, milyen csapatunk lehetne idén, ha Pep nem vág ki 3 emert:

--------------Valdes--------------

Alves-----Piqué-----Puyol---Maxwell
(Adriano)-(Milito)--(Marquez)--(Abidal)

------------------Yaya-----------------
(Busi)
--------Xavi--------------Iniesta-------
(Özil) (Thiago)

Messi----------Ibra------------Villa
(Pedro) (Bojan) (Jeffren)

Abszolut világverő gárda lenne, minden posztra 2 alternatívával és akkor nem lenne az, hogy fáradtság (2 meccs után) meg stb...
szbalint88
Jugador del Barça

2010.09.12. 00:15:41

Rinku írta:Úgy szeretem azt, amikor azért hülyéz le engem valaki, mert nem bírja elolvasni az érvelésemet, hanem egyből a 0:2 miatt következtet! Ollé!

Amúgy maga a csapat is gyenge volt, de az edzőnek a felelőssége ütőképes haderőt összerakni... Keita és Mascherano együtt egyszerre, meg Piqué elől... Komolyan, ha ezt láttam volna, mikor leültem volna a tévé elé a kezdetnél (hazafelé jöttem Miskolcról), imádkoztam volna a Jó Istenhez, hogy egy anyámasszony katonája brigád jönne ki a Hercules személyében és valahogy berakjunk nekik egy gólt... És figyeljátek meg, nem tanul ebből sem. Ugyanúgy folytatja a hülyeségét, a rotálását meg a sz*rjait, ahol elkezdte 2008-ban. Egy jó edző tanul a hibáiból, ő viszont sosem.

szerk.: véletlenül sem a saját vagy mások szórakoztatása miatt írom ezeket a dolgokat. Pep nem az, akinek sokan látják. A kezdetektől nem az, csak későn ismertem fel a valódi énjét. Ezeket szokjátok meg, mivel nem fog javulni semmiben sem, ha [auto_cenzúra] meccsünk lesz, ilyen h*ki, 0, értékelhetetlen játékot fogunk nézni, ilyen fantasztikus taktikai érzékkel megtoldva... A pofám leszakadt, mikor mondtátok, hogy Piquét előre küldte és a két vkp-nk egyszerre játszik...

Egyszerűen annyira betelt a pofár nála, hogy ha idén is megnyerjük a 6 kupát, akkor is a "menjen már innen a fenébe, többet árt, mint használ a csapatnak" szöveget fogom mondani. Ja és kollega írta emlékeztetőnek: "nagyon sokat tanultam Ibrától" - aki a hazugságot elhiszi, nem tudja, hogy mikor hazudnak neki... Ez egy kőkemény mellébeszélés volt, néphülyítés, HAZUGSÁG! És aki ezt beveszi... Sajnálom, tényleg.
nagyon gáz vagy, koma :shock:
ittál valamit?
a kiemelt rész tényleg szenzációs
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.09.11. 23:57:21

Rinku írta:...
Egyetértek, nagyon álszent! Az az érzésem, hogy, ha távoznia kell majd, akkor a hátsó ajtón fog kikullogni...
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2010.09.11. 21:36:36

Ne legyen igazam, de kezdem azt hinni, hogy Guardiola belülről nem látja a saját hibáit, kezdi átvenni Rijkaard stílusát. Félek, nagyon félek, hogy a jövő az lesz, hogy 3-4 évente edzőt kell váltani, mert a sikerekbe is bele lehet fásulni és óhatatlanul előjöhet a játékosokon és az edzőn is a "jóllakottság" és ilyenkor kell, hogy jöjjön egy új ember, aki viszonylag kívülről látja a dolgokat és újítani tud. Ugyan Guardiola-n is érzem az újítási szándékot, de ezzel együtt egyfajta bizonytalanságot is látok az átigazolásaiban. Az idei évet még mindenképpen megvárnám vele, semmiképpen nem jó idény közben - ráadásul két bajnoki cím után - edzőt váltani, de idény végén, ha nem nyerünk semmit, igencsak elgondolkodnék a folytatásról a vezetők helyében.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Rinku
Director del Fútbol

2010.09.11. 20:39:20

Úgy szeretem azt, amikor azért hülyéz le engem valaki, mert nem bírja elolvasni az érvelésemet, hanem egyből a 0:2 miatt következtet! Ollé!

Amúgy maga a csapat is gyenge volt, de az edzőnek a felelőssége ütőképes haderőt összerakni... Keita és Mascherano együtt egyszerre, meg Piqué elől... Komolyan, ha ezt láttam volna, mikor leültem volna a tévé elé a kezdetnél (hazafelé jöttem Miskolcról), imádkoztam volna a Jó Istenhez, hogy egy anyámasszony katonája brigád jönne ki a Hercules személyében és valahogy berakjunk nekik egy gólt... És figyeljátek meg, nem tanul ebből sem. Ugyanúgy folytatja a hülyeségét, a rotálását meg a sz*rjait, ahol elkezdte 2008-ban. Egy jó edző tanul a hibáiból, ő viszont sosem.

szerk.: véletlenül sem a saját vagy mások szórakoztatása miatt írom ezeket a dolgokat. Pep nem az, akinek sokan látják. A kezdetektől nem az, csak későn ismertem fel a valódi énjét. Ezeket szokjátok meg, mivel nem fog javulni semmiben sem, ha [auto_cenzúra] meccsünk lesz, ilyen h*ki, 0, értékelhetetlen játékot fogunk nézni, ilyen fantasztikus taktikai érzékkel megtoldva... A pofám leszakadt, mikor mondtátok, hogy Piquét előre küldte és a két vkp-nk egyszerre játszik...

Egyszerűen annyira betelt a pofár nála, hogy ha idén is megnyerjük a 6 kupát, akkor is a "menjen már innen a fenébe, többet árt, mint használ a csapatnak" szöveget fogom mondani. Ja és kollega írta emlékeztetőnek: "nagyon sokat tanultam Ibrától" - aki a hazugságot elhiszi, nem tudja, hogy mikor hazudnak neki... Ez egy kőkemény mellébeszélés volt, néphülyítés, HAZUGSÁG! És aki ezt beveszi... Sajnálom, tényleg.
Football, bloody hell. /SAF/
Jason
Jugador del Barça

2010.09.11. 20:37:48

Rinku írta:
Ha te nem látod azt, amit már tavaly is kellett volna, sajnállak! Amit csinál, kész röhej! Összekevered a szezont a fazonnal öreg! Az, hogy valaki relatív jó szintet hoz, de a francnak sem bírja belátni, amit a Barca drukkerek közel egy harmada (50 millió ember kb), hogy miben kellene javulnia, az egy makacs, bamba farok!

Elegem van már Pepből, hogy folyton folyvást egy makacs vénembert játszik, idiótaságokat művel, megkavarja a sz*rt és utána szépen megpróbálja kihúzni magát a "szerényen kell dolgoznunk" és "jó a keret" nevű baromságokkal...
Olvassva a főoldalon való hirreket, amiben kijelenti hogy nagyon sokat tanult Ibrától, meghogy milyen nagyhasznára volt a csapatnak stb...se...nyalás,szóval ez már azért sztem tényleg az állszenteskedés határra amit csinál.Úgyhogy egyetértek veled teljesen Rinku.Ha egy ember azt mondja hogy csak kétszer beszélt,a játékosával egy szezonban és képes megválni tőle,akkor azután meg mi a fenének isteniti a média előtt.Érthetetlen. :shock:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2010.09.11. 20:51:44-kor.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.09.11. 20:32:11

Rinku írta:Ha te nem látod azt, amit már tavaly is kellett volna, sajnállak! Amit csinál, kész röhej! Összekevered a szezont a fazonnal öreg! Az, hogy valaki relatív jó szintet hoz, de a francnak sem bírja belátni, amit a Barca drukkerek közel egy harmada (50 millió ember kb), hogy miben kellene javulnia, az egy makacs, bamba farok!
Kár, hogy nem látod a fától az erdőt...
Miért gondolod, hogy amit te hibának látsz, azt más is annak fogja venni?
Te azt mondod pl., hogy butaság Piqué-t előreküldeni a meccs végén...én meg azt mondom, hogy a foci történelmében nagyon sokszor volt olyan, hogy a felívelgetés utáni kavarodásokból gól születik a meccs utolsó pillanataiban. Szóval én ezt egy teljesen reális döntésnek tartom, s az Inter ellen be is jött (kár, h nem adták meg Bojan gólját).
kristop
Entrenador del Barça

2010.09.11. 20:28:51

Rinku írta:Már tavaly meg szerettem volna válni tőle, de adtam egy utolsó esélyt, hogy kinője a hibáit, de ott folytatja, ahol abbahagyta.
szerencsére ilyen emberből nagyon kevés van. nehogymár' leépítsük a világ legjobb csapatát, és hozzunk valami barom edzőt, mert becsúszott egy vereség. atyaisten :shock:
daffy
Madridista

2010.09.11. 20:27:05

Rinku! tény h vannak hülyeségei,de nem tehet arról h a játékosai sétálnak,meg virágot szednek,míg az ellen megszakad a pályán. hiába a sz.ar edző,ha a játékosok meghalnak a gyepen...nyerni fognak. ez a meccs egy az egyben kuka kellett h legyen,ha így ért véget
Rinku
Director del Fútbol

2010.09.11. 20:24:35

BarcaBaku írta:Lehet fikázni sztem is vannak hülyeségei!
DE
Néhányan naon teszik a fejüket a semmire így rúgnák úgy rúgnák ezt én is tudnám meg h ezt nem is nézem tovább csak megjegyzem:Az ilyen nem Barcelona a drukker ez a madridnál szokás...
arról meg ne is beszéljünk h h kezdődött a 2008-2009-es szezon h kezdődött akkor is sokan kirakták volna...Vmiben igazatok van de nagyon sokan túllépik a normákat..nézzen magába és gondolkozzon el mikor azt ejti h Barca drukker vagyok...Mer aki ilyen szavakkal dobálózik az nem az..!!
Az menyjen madridba!
Már bocsi, de nekem senki ne mondjon ilyeneket, hogy menjek a madrid táborba. Senki!

Ha te nem látod azt, amit már tavaly is kellett volna, sajnállak! Amit csinál, kész röhej! Összekevered a szezont a fazonnal öreg! Az, hogy valaki relatív jó szintet hoz, de a francnak sem bírja belátni, amit a Barca drukkerek közel egy harmada (50 millió ember kb), hogy miben kellene javulnia, az egy makacs, bamba farok!

Elegem van már Pepből, hogy folyton folyvást egy makacs vénembert játszik, idiótaságokat művel, megkavarja a sz*rt és utána szépen megpróbálja kihúzni magát a "szerényen kell dolgoznunk" és "jó a keret" nevű baromságokkal...

Kár, hogy nem látod a fától az erdőt, meg hogy meg próbálod elhitetni magaddal, hogy mi hülyék vagyunk, csak mert nem emelünk szobrot neki egy remek szezon után, hanem elvárjuk azt a szintet, amit fenntartott és egyszerűen holmi madrid drukkereknek hívsz minket... Te gondolkozz el magadon, jogosan kritizálja itt sok ember Guardiolát, mert soha nem tanul a hibáiból. Elsőre megbocsájt neki mindenki, másodjára, harmadjára is elnézzük, de nem tudom hanyadjára igen irritáló, amit művel. Piqué elől meg ez a padoztatás, rotálás... Ki hiszi el ezt...
Mikaos
Director del Fútbol

2010.09.11. 20:20:41

Nem ő tehet róla, hogy 15 kapura lövésünkből csak 9 tartott konkrétan kapura...ráadásul az a 9 milyen erőtlen és középre menő volt!

Amúgy meg 2 éve is ugyanez lezajlott: "Pep mondjon le!". Erre csak azt tudom mondani, hogy mondogassák csak sokan, mert az jó előjel.
Jason
Jugador del Barça

2010.09.11. 20:19:52

Nem értem Pep viselkedését,elküldeni Etót aztán Ibrát,Tourét, és Márqúezt....Helyettük pedig inkább egy Kö...ög argentint és egy brazil balhátvédet akiket preferál.Érthetetlen viselkedések sorozata amit müvel ebben az esztendőben.Mint ahogyan az is hogy klasszis játékosok helyett,inkább errőltetti a fiatalokat Krikycsel az élen.Aki még mostsem áll egyszinten Messivel vagy Villával,vagy akár Pedróval.(mj:sztem nem is fog) :shock:
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Jason 2010.09.11. 20:25:49-kor.
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2010.09.11. 20:19:42

Csak szeretném jelezni, még mielőtt elindul a flamewar Guardiola irányába, hogy nálam aligha lehettek jelenleg idegesebbek a mai eredményt és játékot látva, mégis azt mondom, hogy a bajnokság 2. fordulója után nevetséges olyanokat kijelenteni, hogy "idén tuti nem nyerünk semmit" meg "tavaly ki kellett volna már rúgni"...

Tény, hogy kevés az ember előre, tény, hogy Abidal egy szerencsétlen, az is, hogy ma edzőstől kezdve mindenki gyenge volt, de ez még nem jelent semmit.

A másik, nem lehet és nem is fog a csapat minden évben bajnok lenni. Ezt meg el kell fogadni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.11. 20:16:47

Ha triplázik az idény végén, mindenki elfelejti a hülye hibáit, de most még most van és sajnos ezek nagyon kiütköznek. Emberből van ő is, nem nyerőautomata.

Azt viszont nem értem, miért erőlteti görcsösen azokat a dolgokat, amik szemmel láthatóan nem jönnek be.

Ilyen elsősorban Abidal középen való szerepeltetése. A második gólnál ő volt az első, aki elcsúszott, a második azt hiszem Piqué. Egyszerűen nincs vénája ahhoz, hogy középen játsszon. Neki az oldalvonal mellett van a helye. Jól rúg, jól fut, neki a helyezkedése a gyengesége. Pedig a helyezkedés az egyik legfontosabb erénye egy középső védőnek. Remélem gyorsan belátja Pep, hogy Abidal középen nem jó. Az előszezonban is kaptunk egy gólt róla valamelyik ázsiai csapat ellen.

Másodsorban Pedro a szélhez volt kötve, amit szintúgy nem értettem, mint Abidal középre vonását. Volt egy 5-10 méteres sáv az oldalvonaltól befelé, amelyen belül játszott. Ha volt lehetősége, akkor ballal adott be (ami a rosszabbik lába), ha nem, akkor hátrapasszolt. Nem hiszem, hogy neki ez feküdne a legjobban. A beadásai elhaltak, Calatayud ihletett formában védett és minden beadását leszedte.

A harmadik az, hogy van egy séma, amiből nem tudott kilépni a csapat. Amikor ritmust kell váltani, nem tudtak váltani, állandóan erőltették a szélről beadásokat, ez is Pep hibája. Többféle variációs lehetőségre van szükség.

A negyedik egy általánosság, ami sajnos régóta jellemzi a csapatot. Ez pedig a válogatott meccsek utáni gyenge forma. Ez is az edző feladata lenne, mert nem a képességekkel van a baj, hanem a fejekkel. Guardiolának rövid időn belül ki kell találnia valamit ezügyben.
Kép
Kép
Kép
BarcaBaku
Barça B

2010.09.11. 20:13:08

Lehet fikázni sztem is vannak hülyeségei!
DE
Néhányan naon teszik a fejüket a semmire így rúgnák úgy rúgnák ezt én is tudnám meg h ezt nem is nézem tovább csak megjegyzem:Az ilyen nem Barcelona a drukker ez a madridnál szokás...
arról meg ne is beszéljünk h h kezdődött a 2008-2009-es szezon h kezdődött akkor is sokan kirakták volna...Vmiben igazatok van de nagyon sokan túllépik a normákat..nézzen magába és gondolkozzon el mikor azt ejti h Barca drukker vagyok...Mer aki ilyen szavakkal dobálózik az nem az..!!
Az menyjen madridba!
Rinku
Director del Fútbol

2010.09.11. 20:11:23

Már tavaly meg szerettem volna válni tőle, de adtam egy utolsó esélyt, hogy kinője a hibáit, de ott folytatja, ahol abbahagyta.
daffy
Madridista

2010.09.11. 20:09:48

Rinku írta:Én megmondtam, hogy hülye. Már most szedheti a cókmókját. Kis iróniával, ugyanazon sz*rt nézem 3. éve, ami rendszeresen előjön a rossz meccseken. Mindig ugyanazon hülyeségek miatt vannak rossz meccseink... Mindegy, úgy sem tudok mit tenni, de ha egyet tehetnék, páros lábbal rúgnám ki...

Köszönjük szépen a csapat érdemeit, meg, hogy nyertünk sok kupát lejátszottak mindent és hogy hozzátettél egy kis ezt-azt, taktikát meg bátorítást, amit ilyen kerettel én is meg tudnék csinálni, de számomra most jött el az, hogy ha mégegyszer ezt a velőtrázó szégyent kell néznem, kivágnám, mint macskát egészségügyi sétára...

Hajrá Pep, Pedrot kapusnak még ki lehetne próbálni, csak mellékesen jegyzem meg, Busquets meg jó lenne vérbeli középcsatárnak! Hajrá hajrá haversrác!
én ki sem neveztem volna pep-et,de nehogy már egy meccs miatt akarja kirúgatni a fél forum. vannak hülyeségei,de azok voltak akkor is,amikor sorba nyertetek. most hol vannak a nagy pep védők? ja h nem megy a csapatnak és ilyenkor egyből észre lehet venni a hibáit... :roll:
Rinku
Director del Fútbol

2010.09.11. 20:07:49

Én megmondtam, hogy hülye. Már most szedheti a cókmókját. Kis iróniával, ugyanazon sz*rt nézem 3. éve, ami rendszeresen előjön a rossz meccseken. Mindig ugyanazon hülyeségek miatt vannak rossz meccseink... Mindegy, úgy sem tudok mit tenni, de ha egyet tehetnék, páros lábbal rúgnám ki...

Köszönjük szépen a csapat érdemeit, meg, hogy nyertünk sok kupát és hogy hozzátettél egy kis ezt-azt, taktikát meg bátorítást, amit ilyen kerettel én is meg tudnék csinálni félálomban, de számomra most jött el az, hogy ha mégegyszer ezt a velőtrázó szégyent kell néznem, kivágnám, mint macskát egészségügyi sétára... Nem tudok már nyomós érvet mondani, hogy maradjon. Nálam Yaya elküldésével és az Ibrás sztorival leírta magát végleg, szia Guardiola, nekem már msot nem hiányzol!

Azért még hajrá Pep, Pedrot kapusnak még ki lehetne próbálni, csak mellékesen jegyzem meg, Busquets meg jó lenne vérbeli középcsatárnak! Hajrá hajrá edző bá'!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2010.09.11. 20:09:57-kor.
DavidsNeD
Jugador del Barça

2010.09.11. 20:00:41

Forró vizet a kopaszra! :wink:
geridoss
Director del Fútbol

2010.09.11. 19:59:01

Ibra elküldése Pep lehető legrosszabb döntése volt. Yaya elküldése a második. Mascherano... inkább hagyjuk !
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.09.11. 19:51:18

Ma ismét gratulálni tudok.

Kíváncsian várom a nyilatkozatot,de már látom mi lesz.
Tudjuk a hibáinkat, majd javítjuk.

1 óriási hiba van,az pedig Guardiola.(nem a személye,hanem a mai "teljesítménye")
Hogy lehet így összerakni 1 csapatot? Nem hiszem el...
Abidalt be középre,miközben egy vérbeli khv a padon ül.

Keita-Mascherano kezd... Maszk. még 10percet nem játszott ezekkel a fiúkkal,de máris kezdő kell,hogy legyen...

A harmadik,meg. Elküldted Ibrát, erre ezen a meccsen több beadás volt,mint tavaly egész évben. LOGIKUS!
Válasz küldése