Játszogatok vele..hát,úgy érzem egyre közelebb a pillanat,amikor már tényleg nem lehet billentyűzettel játszani

mind1.
De a játék

nagyon ott van

még szoknom kell a passzokat, leginkább azt, h az erősség nem mindegy (ez jó újítás,ha megszokom,hasznos lesz).a lövés nehéz,nincs sima helyzet,reálisabb.am zavar a lövésekben,h nem látszódik a különbség erős és gyenge (lövés és passz...)között.a játék pörög,simán lehet a Barca játékot (csiki-csuki majd gól) játszani. érdekes,h nem igazán tudok sprintelni,az új mozgás miatt a sprintelést megtöröm,ha a billentyűzettel korrigálok. sok a fault,olvastam,h vki már írta. alapvetően ugyanaz a hiba,mint a 10ben: szinte minden becsúszás fault.de legalább nem kapok mindenért sárgát...a védekezés sztem kiváló,a védők magától elindulnak és lecsokkáljak a paszt,indítást,ez nagy segítség. Messi fantasztikus lett benne (98as szint

). sokkal realisztikusabbnak tűnik nekem,mint a PES10,többet fejlesztettek rajta,mint azt gondoltam vna. Eddig úgy érzem,h próbálták elkerülni a sablonokat,h ne ugyanúgy történjen mindig minden,amit nagyjából el is értek,ami nem kis teljesítmény. Hónap végéig még megverem egy párszor a Bayernt utána jöhet a full gáma
Thanks,KONAMI!