Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van vhol egy "Game Speed" beállítás, és ott lehet gyorsítanichonggy írta: A passzok tökéletesek,a játékosok is..Annyi a bajom vele,hogy sokkal lassabb,mint a 10-es,nekem pedig az tetszett abban a legjobban..mind1..
A passzok tökéletesek,a játékosok is..Annyi a bajom vele,hogy sokkal lassabb,mint a 10-es,nekem pedig az tetszett abban a legjobban..mind1..Meg hogy nem igazán lehet sprintelni,pl Messivel nem tudom Badstubert megverni sprintben..Danka00792 írta:Egyik legjobb játékmenet amit focis játékban láttam.chonggy írta:Érdemes letölteni a demót?
Játszogatok vele..hát,úgy érzem egyre közelebb a pillanat,amikor már tényleg nem lehet billentyűzettel játszani Confused mind1.
De a játék Exclamation nagyon ott van Exclamation még szoknom kell a passzokat, leginkább azt, h az erősség nem mindegy (ez jó újítás,ha megszokom,hasznos lesz).a lövés nehéz,nincs sima helyzet,reálisabb.am zavar a lövésekben,h nem látszódik a különbség erős és gyenge (lövés és passz...)között.a játék pörög,simán lehet a Barca játékot (csiki-csuki majd gól) játszani. érdekes,h nem igazán tudok sprintelni,az új mozgás miatt a sprintelést megtöröm,ha a billentyűzettel korrigálok. sok a fault,olvastam,h vki már írta. alapvetően ugyanaz a hiba,mint a 10ben: szinte minden becsúszás fault.de legalább nem kapok mindenért sárgát...a védekezés sztem kiváló,a védők magától elindulnak és lecsokkáljak a paszt,indítást,ez nagy segítség. Messi fantasztikus lett benne (98as szint Wink ). sokkal realisztikusabbnak tűnik nekem,mint a PES10,többet fejlesztettek rajta,mint azt gondoltam vna. Eddig úgy érzem,h próbálták elkerülni a sablonokat,h ne ugyanúgy történjen mindig minden,amit nagyjából el is értek,ami nem kis teljesítmény. Hónap végéig még megverem egy párszor a Bayernt utána jöhet a full gáma Wink
Thanks,KONAMI! Applause Dancing
Egyik legjobb játékmenet amit focis játékban láttam.chonggy írta:Érdemes letölteni a demót?
messideco írta:én is így vezérlem a játékot
egyébként ott van: Konami/Pro Evolution Soccer settingskeyboard
Remélem tudtam segíteni...
Ezt a minimumozást h érted?Puyol05 írta:A lassítás az szerintem direkt így lett megcsinálva. Nekem nagyon bejönfanbarca írta: Szóval nektek is mosódik a lassítás és gyenge a grafika ?![]()
A grafika meg nem gyenge, ha van hozzá videó kártyád. Szóval ha nem a minimumon játszol, hanem már az egyel jobbon, akkor már elég szép képet ad
A lassítás az szerintem direkt így lett megcsinálva. Nekem nagyon bejönfanbarca írta: Szóval nektek is mosódik a lassítás és gyenge a grafika ?
Barca, Bayern, Guadalajara és Internacional (brazil )chonggy írta:Érdemes letölteni a demót?Ahogy látom,megoszlanak a vélemények...Melyik csapatok közül lehet válogatni?
szerk.: ez nem oldotta megFCBarca88 írta:Select sides -> lövés vagy magas passz gomb -> change cursor, és ezt állítsd át semi-asra vagy unassistedre. Hátha így jobban fekszik majd a játék.
Nem is megy,E0001 sz*rságot ír....ez mitől lehet?nem hiszem h a Nextgen lenne a baja......de ezt inkább a FIFA topicba folytassuk....L.Messi 10 írta:Nem akarlak elszomorítani de a FIFA11 Next Gen motort kapott (ami eddig a konzolost hajtotta) úgyhogy ne lepődj meg ha nem fog menni!Messithebest írta:Mármint Pes2011re gondoltál ugye?Jah biztos jó,nekem sajna nem megy a gépemen,így marad a felpatchelt pes10,vagy pedig ha esetleg az megy akkor a fifa11...abban még bízok
(De ne legyen igazam)
Nem akarlak elszomorítani de a FIFA11 Next Gen motort kapott (ami eddig a konzolost hajtotta) úgyhogy ne lepődj meg ha nem fog menni!Messithebest írta:Mármint Pes2011re gondoltál ugye?Jah biztos jó,nekem sajna nem megy a gépemen,így marad a felpatchelt pes10,vagy pedig ha esetleg az megy akkor a fifa11...abban még bízok