2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Továbbra sem érted amit írtam, és amit Mourinho is nyilatkozott. Nem lehet egyszerre Benzema és Higu a pályán mert azzal a variációs lehetőségek száma baromira lecsökken. Ahhoz szükség lenne még 1 csatárra.fel lehet ám állni így is: casillas-ramos,pepe,carvalho-di maria,xabi,lass, Shocked -cr,benzema,higuain Wink
Fecooo írta:
haszi, ezzel most nagyon mellélőttél, ha ezt komolyan kérdezed, már ne is haragudj... most ez komolyan magyarázatra szorul? te csak annyit látsz, h az interrel a visszavágón bekkelt? 2004-ben nézted te a Depor elleni párharcukat? vagy amikor a Chelsea a bajnoki címéhez a győzelmeinek több mint felét 1 gólokkal szállította? még kérdezed, h miért védekező foci? hagyjuk sztem, innentől komolytalan a vita, már bocs...
szerk: szeva cyrax!
Én örülnék, ha nem mindig ez a 2 csapat végezne az élen. Akik idősebbek 18 évnél, sajnos kevés ilyen egyén van, még ha magáról azt is írja, az emlékszik, hogy valamikor sokkal jobb és színvonalasabb volt a bajnokság. Remélem ez változni fog, mert 3-4 éven belül a kutyát nem fogja érdekelni a spanyol bajnokság. A többi csapatnak sem jó, pénzük egyre kevesebb lesz, még gyengébbek lesznek. Elegem van abból, hogy egyes csapatok 15-20%-ot birtokolják a labdát és általában csak az egyik csapat focizik. Én szeretném ha szenvedni kellene a "nagyoknak" is a pályán. Érdekesebb és izgalmasabb lenne a bajnokság.Majd visszaáll a rend és a Barca meg a Madrid lesz elöl.
csak panaszkodott itt egy forumtárs,hogy ilyen kerettel nem lehet támadólak fellépni. DE,sőt még a kapust sem kell lehozniP.U.Y.O.L. írta:FtcSikiHun írta:
ÖzilAkkor én kérek elnézést...
3 védő?
Hát azért minket se kellett félteni a Pana meccs után....cyrax írta: Ekkora demagóg sügért!Egy atomjaira hullot deport megszórtak és az agyasnak máris taknya-nyála egyben van....
FtcSikiHun írta:
Özil
P.U.Y.O.L. írta:10 emberrel?daffy írta:![]()
Amúgy természetesen nem kötekedni akarok, de egy védőt talán kifelejtettél...
.
10 emberrel?daffy írta:fel lehet ám állni így is: casillas-ramos,pepe,carvalho-di maria,xabi,lass,-cr,benzema,higuain
fel lehet ám állni így is: casillas-ramos,pepe,carvalho-di maria,xabi,lass,mrjoe írta:Nem tűnt még fel, hogy összesen 2 csatár van az egész csapatban? Higu és Benzema. Ennyi. Ha olvastál volna nyilatkozatokat akkor tudhatnád, hogy Mou szeretett volna még 1 csatárt igazolni, és akkor egyszerre lehetett volna Benzema és Higuain ebben az idényben a pályán. De ez így nem megvalósítható, mivel ha mindkettő kezd akkor nincs variációs lehetősége onnantól. Ezt az egészet lenyilatkozta Mourinho még a szezon elején. Bár gondolom ez is csak vmi hülye kifogás Mou részéről...1. a másik oldalon megy a "most nem mondják joséra h védekező felfogású..." stb mondatok. Namost...mou ha nem lenne védekező beállítottságú,akkor nem játszana VAGY benzema VAGY higany,hanem esetleg megpróbálhatnánk a 2 v 3 csatáros felállást is. nézhetjük ezt a kp oldaláról is. inkább behoz egy 3. vkp-t és tartjuk az 1-0át,minthogy jönne egy csatár és lenne 2-0.
Eléggé érződik a demagógia a soraidon. Gólkülönbségben aláz? Ha kiveszed ezt a depor meccset, mi is a helyzet? Megszórtatok egy szétesett csapatot és ettől már Zsozé a támadófoci istene? Világ életében erről e bekkelős, egy gólt rúgós, majd hátunkat a háló-feltörős "zseniális" taktikájáról volt híres. A Chelsea-nél ez szinte pofánütötte az embert, az Internél nem annyira (bár nyomokban igen), mert nem volt ellenfél Olaszországban. A BL-t pl hogy nyerte meg? Az egyenes kiesésben tudsz gólkülönbséget mondani?haszi írta:De most miért kell ezt 2453-jára írni? Ezt mivel támasztod alá? Azzal, hogy 1 meccsen védekező focit játszott, 3-1es előnnyel, idegenben, emberhátrányban? Szerinted mit kellett volna csináljon az Interrel? Támadjon? Ja igen szerintetek még szép, hogy támadnia kellett volna, mert akkor min. 4-5 góllal aláztok... Ja és hogy alapfelfogása a védekező foci...Lionel85 írta:A Real - Deport nem néztem, de egy valamit te is elismerhetsz a 6-1 tudatában is: Mourinho alapfelfogása a védekező foci.Te a Chelseat vagy (eddig!) minket mikor láttál védekező focit játszani Mouval? Amúgy a védekező felfogású Mourinho csapat kicsit aláz titeket gólkülönbségben, de hagyjuk...
haszi, ezzel most nagyon mellélőttél, ha ezt komolyan kérdezed, már ne is haragudj... most ez komolyan magyarázatra szorul? te csak annyit látsz, h az interrel a visszavágón bekkelt? 2004-ben nézted te a Depor elleni párharcukat? vagy amikor a Chelsea a bajnoki címéhez a győzelmeinek több mint felét 1 gólokkal szállította? még kérdezed, h miért védekező foci? hagyjuk sztem, innentől komolytalan a vita, már bocs...haszi írta:De most miért kell ezt 2453-jára írni? Ezt mivel támasztod alá? Azzal, hogy 1 meccsen védekező focit játszott, 3-1es előnnyel, idegenben, emberhátrányban? Szerinted mit kellett volna csináljon az Interrel? Támadjon? Ja igen szerintetek még szép, hogy támadnia kellett volna, mert akkor min. 4-5 góllal aláztok... Ja és hogy alapfelfogása a védekező foci...Lionel85 írta:A Real - Deport nem néztem, de egy valamit te is elismerhetsz a 6-1 tudatában is: Mourinho alapfelfogása a védekező foci.Te a Chelseat vagy (eddig!) minket mikor láttál védekező focit játszani Mouval? Amúgy a védekező felfogású Mourinho csapat kicsit aláz titeket gólkülönbségben, de hagyjuk...
De most miért kell ezt 2453-jára írni? Ezt mivel támasztod alá? Azzal, hogy 1 meccsen védekező focit játszott, 3-1es előnnyel, idegenben, emberhátrányban? Szerinted mit kellett volna csináljon az Interrel? Támadjon? Ja igen szerintetek még szép, hogy támadnia kellett volna, mert akkor min. 4-5 góllal aláztok... Ja és hogy alapfelfogása a védekező foci...Lionel85 írta:A Real - Deport nem néztem, de egy valamit te is elismerhetsz a 6-1 tudatában is: Mourinho alapfelfogása a védekező foci.
Nem tűnt még fel, hogy összesen 2 csatár van az egész csapatban? Higu és Benzema. Ennyi. Ha olvastál volna nyilatkozatokat akkor tudhatnád, hogy Mou szeretett volna még 1 csatárt igazolni, és akkor egyszerre lehetett volna Benzema és Higuain ebben az idényben a pályán. De ez így nem megvalósítható, mivel ha mindkettő kezd akkor nincs variációs lehetősége onnantól. Ezt az egészet lenyilatkozta Mourinho még a szezon elején. Bár gondolom ez is csak vmi hülye kifogás Mou részéről...1. a másik oldalon megy a "most nem mondják joséra h védekező felfogású..." stb mondatok. Namost...mou ha nem lenne védekező beállítottságú,akkor nem játszana VAGY benzema VAGY higany,hanem esetleg megpróbálhatnánk a 2 v 3 csatáros felállást is. nézhetjük ezt a kp oldaláról is. inkább behoz egy 3. vkp-t és tartjuk az 1-0át,minthogy jönne egy csatár és lenne 2-0.
De legalább izgi a bajnokság nem? :9 Most gondolj bele, hogy mennyi előzetes latolgatás volt arról, hogy a Barcelona és a Real már a rajt előtt kibérelte az első két helyet, 20 ponttal minimum lemaradva a 3. hely és a többi lefelé. Ehhez képest a Valencia üde színfolt, az Atlético megtáltasodott (hehe, mondom ezt a Sevilla elleni 1-3 utándaffy írta:hádemostafszom,nem?![]()
ujjongás van,azt a harmadik a csapat,ami gányabb,mint a tavalyi második. mégis mindenki pezsgőzik...
am mind2 szurkolótábor el van kalibrálva és most jött el a pillanat h ezt elmondjam. mourinho miatt.
1. a másik oldalon megy a "most nem mondják joséra h védekező felfogású..." stb mondatok. Namost...mou ha nem lenne védekező beállítottságú,akkor nem játszana VAGY benzema VAGY higany,hanem esetleg megpróbálhatnánk a 2 v 3 csatáros felállást is. nézhetjük ezt a kp oldaláról is. inkább behoz egy 3. vkp-t és tartjuk az 1-0át,minthogy jönne egy csatár és lenne 2-0.
2. itt sokan szidják a realt h nem lő gólt és josé a hibás. itt van kérem. csak be kell lőni a helyzetek kis százalékát. nálunk is az a baj,ami nálatok,a helyzetek megvannak,de amíg ilyen higuainok,meg bojanok kergetik a pillangókat a pályán,addig nem lesz itt gólparádé. erről nem josé tehet,a fentebb leírtakról igen.
Oasuna, Levante,Auxerre, azok is nagy meccsek voltak am a Realtolmrjoe írta:............
haszi írta:Igen a Pana elleni jogos, de azért ne vegyünk egy olyan csapatot egy lapra az Ajaxal akik ilyen Köbenhavnoktól 2vel kikapnaksjd írta:Nektek meg a Pana elleni, és kvittek vagyunkhaszi írta: Akkor neked is lemaradt az Ajax elleni meccs... Van ilyen...
értem. am persze h van mit tanulni,miért ne lenne? azt nem írtam,h pont a valenciától kell tanulni,de innen még lehet fejlődni.zsuni írta:szót sem ejtettem a realrol, én nem szállok el ettől a 6ostol, majd a 10. után talán. a jelenröl meg annyit, hogy a Valencia MINDEN évben az 1. helyen kezdi a bajnokságot, aztán meg örülnek hogy nem esnek ki, vagy EL helyen vannak. TE meg azt irtad, hogy van mit tanulni. nincs. a Valencia egy középcsapat, mint az elmult 8 évben. Majd visszaáll a rend és a Barca meg a Madrid lesz elöl.ember...ki nem sz.rja le h meddig? a jelenről vitatkozik itt a fél világ,hogy 1 meccsen összejött a realnak minden és ettől már gyakorlatilag el is dőlt a bajnokság... Rolling Eyes
10 forduló múlva? honnan tudod? olyan sérüléshullámok vannak a realnál,hogy...inkább nem is folytatom.
szót sem ejtettem a realrol, én nem szállok el ettől a 6ostol, majd a 10. után talán. a jelenröl meg annyit, hogy a Valencia MINDEN évben az 1. helyen kezdi a bajnokságot, aztán meg örülnek hogy nem esnek ki, vagy EL helyen vannak. TE meg azt irtad, hogy van mit tanulni. nincs. a Valencia egy középcsapat, mint az elmult 8 évben. Majd visszaáll a rend és a Barca meg a Madrid lesz elöl.ember...ki nem sz.rja le h meddig? a jelenről vitatkozik itt a fél világ,hogy 1 meccsen összejött a realnak minden és ettől már gyakorlatilag el is dőlt a bajnokság... Rolling Eyes
10 forduló múlva? honnan tudod? olyan sérüléshullámok vannak a realnál,hogy...inkább nem is folytatom.
ember...ki nem sz.rja le h meddig? a jelenről vitatkozik itt a fél világ,hogy 1 meccsen összejött a realnak minden és ettől már gyakorlatilag el is dőlt a bajnokság...zsuni írta:jaj és szerinted meddig? hagyjuk már ezt a dumát, 10 fordulo mulva meg kell majd forditani az ujságot nehogy kiessenek.ezekhez egy gondolatot fűznék hozzá: A VALENCIA VEZET. mind2 csapatnak van még mit tanulnia
jaj és szerinted meddig? hagyjuk már ezt a dumát, 10 fordulo mulva meg kell majd forditani az ujságot nehogy kiessenek.ezekhez egy gondolatot fűznék hozzá: A VALENCIA VEZET. mind2 csapatnak van még mit tanulnia
daffy írta:csababarca!! bocs-bocs. elkúrtam...
hádemostafszom,nem?lui1698 írta:Drukkertársaid ezért kizsigerelnek.daffy írta:ez most mi a here? a barca trágya volt ma,a madrid nem(értem ezalatt a helyzetkihasználást). van még hátra 30+ forduló és most sokan leszűrték,hogy a barca nem lesz sehol,a real meg egyből isteni csapat,mert rúgott 6ot. ezekhez egy gondolatot fűznék hozzá: A VALENCIA VEZET. mind2 csapatnak van még mit tanulnia![]()
Tőlem is kapsz egy riszpektet.
daffy írta:]ez most mi a here? a barca trágya volt ma,a madrid nem(értem ezalatt a helyzetkihasználást). van még hátra 30+ forduló és most sokan leszűrték,hogy a barca nem lesz sehol,a real meg egyből isteni csapat,mert rúgott 6ot. ezekhez egy gondolatot fűznék hozzá: A VALENCIA VEZET. mind2 csapatnak van még mit tanulnia