Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így gondolom. Le fognak a két nagytól szakadni, de annyira viszont jó csapatnak tartom őket, h 3-4. helyre odaérjenek.Lionel85 írta:A Valenciától én sem vártam el előzetesen sokat, mivel eléggé meggyengült keretében. Ezt is használhatták ki az idény elején, amikor az esélytelenek nyugalmával léptek pályára minden meccsen. Most jött egy zakó, de nem hiszem, hogy nagyon lecsúsznának ezzel. Csak Emery-n múlik, mennyire tudja összekapni a Valenciát. Márpedig ismerve munkásságát, nem egy kutyaütő edző. Szerintem egy dobogó-közeli pozícióba be tudja őket hozni.
A Mallorcának pedig respect.
Jobbulást Miguel Garcíának! A rémület tölt el ilyen esetek láttán, hallatán!ab1daL írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... at-2050022
Remélem nem lesz gondja a továbbiakban, és futballozhat tovább egészségesen!
Nekem nicns bajom azzal, hogy megszenvedünk a pontokért, csak néhol a meccs színvonala a tavalyi madridéra hajaz. Abban meg biztos lehetsz, hogy a Hercules nem fogja meg a Madridot. Általában ilyenkor jön egy kézföltartott kiscsapat, aki csak ellenünk kapar.barcamania88 írta:jovoheten hercules-madrid...barca-sevilla....egyik se konnyu de ha valahol lehet elozni akkor ez a het lesz az....csak az eg szerelmere mar lassak 2 golnal tobbet is,s hozzunk legalabb kis padra egy eros csatart,ha villa rezeg akkor jojjon fel s vagja be!!!!!!!!!
nem kell félned, ez alap. a Valencia mindig a 10. forduloig birja kb. aztán meg mehet az EL helyekért.Félek megint két csapatos lesz a bajnokság, aminek nem igazán örülnék. Sokkal jobb lenne, ha évente nem csak kétszer lehetne úgy leülni a TV elé bajnoki meccset nézni, hogy ... (Na nem tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés Classicora készülni, de úgyis tudjátok mire gondolok Very Happy)
Max annyiból hiányzik, h jó lenne féknek Madridba. Mert, h ő ezt a csapatot már csak hátráltatná, az biztos. A spanyol válogatottnak is jót tett, h nem volt ott az elmúlt években, és a Realnak is jót tett a távozása. Igazából már egy 4 évvel hamarább csomagolhatott volna.Fernando írta:Nekem hiányzik Raúl. Nektek nem?
Csak az a hátranyalt hajú bíró - a neve most hirtelen nem ugrik be, csak az, hogy már fújt el nekünk is meccset - az rettentes volt! A következő, aki megy a Segunda B-be Pérez Burrul mellé, mert katasztófa, amit művelt!Lionel85 írta:Ezek a hétfő esti spanyol bajnokik elég élvezetesek.
A múltkor is egy jó meccs volt, már kik játszottak, nem emlékszem, de ez az Hércules - Villarreal se gyenge.
Nekem ő nem.Lionel85 írta:Inkább Eto'o.
a Vb-n Alonso rúgta Paraguay ellen mind2xlevproff írta:Azért mondom. A VB-n is pl. Ő rúgta, pedig nem volt semmi baja. Igaz ki is hagyta.![]()
Szerintem magára fog találni, profibb Ő annál.
Gyerünk Villa![]()
Szerintem ő. Vagy Alonso-val váltva. De ő is ott van a lehetséges rúgók közt általában.levproff írta:Mert alapból ki rúgja ott?
Webber tudja, ha jól láttam ő megkérdezte a futam után.Leomessi14 írta:lui1698 írta:Spanyolok kezdője a skótok ellen:
Casillas, Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila, Alonso, Busquets, Iniesta, Silva, Cazorla, Villa
szerk.: van a spanyolokon gyász szalag. ha valaki tudja miért megoszthatná.
Alonson is volt hetvegen.Ha valaki tudja miert irja le pls