Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nicns bajom azzal, hogy megszenvedünk a pontokért, csak néhol a meccs színvonala a tavalyi madridéra hajaz. Abban meg biztos lehetsz, hogy a Hercules nem fogja meg a Madridot. Általában ilyenkor jön egy kézföltartott kiscsapat, aki csak ellenünk kapar.barcamania88 írta:jovoheten hercules-madrid...barca-sevilla....egyik se konnyu de ha valahol lehet elozni akkor ez a het lesz az....csak az eg szerelmere mar lassak 2 golnal tobbet is,s hozzunk legalabb kis padra egy eros csatart,ha villa rezeg akkor jojjon fel s vagja be!!!!!!!!!
nem kell félned, ez alap. a Valencia mindig a 10. forduloig birja kb. aztán meg mehet az EL helyekért.Félek megint két csapatos lesz a bajnokság, aminek nem igazán örülnék. Sokkal jobb lenne, ha évente nem csak kétszer lehetne úgy leülni a TV elé bajnoki meccset nézni, hogy ... (Na nem tudom megfogalmazni, hogy milyen érzés Classicora készülni, de úgyis tudjátok mire gondolok Very Happy)
Max annyiból hiányzik, h jó lenne féknek Madridba. Mert, h ő ezt a csapatot már csak hátráltatná, az biztos. A spanyol válogatottnak is jót tett, h nem volt ott az elmúlt években, és a Realnak is jót tett a távozása. Igazából már egy 4 évvel hamarább csomagolhatott volna.Fernando írta:Nekem hiányzik Raúl. Nektek nem?
Csak az a hátranyalt hajú bíró - a neve most hirtelen nem ugrik be, csak az, hogy már fújt el nekünk is meccset - az rettentes volt! A következő, aki megy a Segunda B-be Pérez Burrul mellé, mert katasztófa, amit művelt!Lionel85 írta:Ezek a hétfő esti spanyol bajnokik elég élvezetesek.
A múltkor is egy jó meccs volt, már kik játszottak, nem emlékszem, de ez az Hércules - Villarreal se gyenge.
Nekem ő nem.Lionel85 írta:Inkább Eto'o.
a Vb-n Alonso rúgta Paraguay ellen mind2xlevproff írta:Azért mondom. A VB-n is pl. Ő rúgta, pedig nem volt semmi baja. Igaz ki is hagyta.![]()
Szerintem magára fog találni, profibb Ő annál.
Gyerünk Villa![]()
Szerintem ő. Vagy Alonso-val váltva. De ő is ott van a lehetséges rúgók közt általában.levproff írta:Mert alapból ki rúgja ott?
Webber tudja, ha jól láttam ő megkérdezte a futam után.Leomessi14 írta:lui1698 írta:Spanyolok kezdője a skótok ellen:
Casillas, Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila, Alonso, Busquets, Iniesta, Silva, Cazorla, Villa
szerk.: van a spanyolokon gyász szalag. ha valaki tudja miért megoszthatná.
Alonson is volt hetvegen.Ha valaki tudja miert irja le pls
lui1698 írta:Spanyolok kezdője a skótok ellen:
Casillas, Ramos, Piqué, Puyol, Capdevila, Alonso, Busquets, Iniesta, Silva, Cazorla, Villa
szerk.: van a spanyolokon gyász szalag. ha valaki tudja miért megoszthatná.