Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát igen,alapvetően én sem értem miért imádja mindenki,persze jó srácnak tűnik meg nagy showman,de ez elvileg ilyen magasságokban már kevés kellene hogy legyen.csababarca írta: Nem a rekedt hang a baj. Rekedt hanggal is lehet tisztán,nem hamisan énekelni.
De Ő totál hamis végig,persze jópofa meg minden,de ez elvileg egy énekverseny,és énekhangilag teljesen kilóg a mezőnyből negatív irányba.
Azt nem tagadom,és nem vitatom el tőle,hogy tud showt csinálni. De azért nah. Bántja a fülem. Ja és én nem értek a zenéhez,de még én is hallom,hogy hamis. ÉS direkt utánakérdeztem zenészeknek is,és megerősítették.
Egyetértek.csababarca írta:Nikolasz csávó teljesen uralja a műsort. Nincs hozzá fogható a műsorban.
Megasztárban sem,pedig én megasztár párti vagyok.
sjd írta:Pár napja szöget ütött a fejembe, h én ezt a csávót már láttam korábban is, és most felfedeztem, h neki kijött már egy klipje és játszották is vagy fél éve a Viváncsababarca írta:Nikolasz csávó teljesen uralja a műsort. Nincs hozzá fogható a műsorban.
http://www.youtube.com/watch?v=Wj4ZAvOJdVA
Pár napja szöget ütött a fejembe, h én ezt a csávót már láttam korábban is, és most felfedeztem, h neki kijött már egy klipje és játszották is vagy fél éve a Viváncsababarca írta:Nikolasz csávó teljesen uralja a műsort. Nincs hozzá fogható a műsorban.
Odaba..ottP.U.Y.O.L. írta:
Szerk: Takács Nikolaszra kíváncsi vagyok. Még mindig csak a Halleluját hallottam tőle, de az nagyon meggyőző volt.
nekem már a legelső válogatáson feltűntcsababarca írta:NEm tűnik fel senkinek hogy ennek az x-faktoroskirály l norbinak nincsen egy szál hangja sem?
Teljesen egyetértek! Nem igazán követem figyelemmel se az X-faktort, se a Megasztárt, de néha belenézek. Nem hiszem, hogy túl sokan meghallgatnának ettől a sráctól egy CD-t. (mert ugyebár nincs képi anyag) Szerintem rettentően gyenge. Azt megértem, hogy sokaknak szimpatikus, de azt nem hiszem, hogy komolyan le lehet írni, hogy jó hangja van...csababarca írta:Nem a rekedt hang a baj. Rekedt hanggal is lehet tisztán,nem hamisan énekelni.
De Ő totál hamis végig,persze jópofa meg minden,de ez elvileg egy énekverseny,és énekhangilag teljesen kilóg a mezőnyből negatív irányba.
Azt nem tagadom,és nem vitatom el tőle,hogy tud showt csinálni. De azért nah. Bántja a fülem. Ja és én nem értek a zenéhez,de még én is hallom,hogy hamis. ÉS direkt utánakérdeztem zenészeknek is,és megerősítették.
soadroli írta:Hát nemtudom, de szerintem ő a legjobb. Most miért sz@r? Azért mert rekedt a hangja? Hány sztárnak van rekedt hangja? Szerintem soknak.
Nekem nagyon tetszett. De ízlések és pofonok.
Respect Norbii!
Szerintem kicsit unalmas, túl hosszú és vannak benne elég értelmetlen részek.sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék?
Hát nekem baromira nem.Elég tré egy múví,emlékeim szerint.Aztán lehet,h csak nekem nem jött át...messideco írta:
Jelenleg a 109. utast nézem. Tetszett valakinek?