Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
socio66

2010.10.23. 22:34:34

csababarca írta: Nem a rekedt hang a baj. Rekedt hanggal is lehet tisztán,nem hamisan énekelni.
De Ő totál hamis végig,persze jópofa meg minden,de ez elvileg egy énekverseny,és énekhangilag teljesen kilóg a mezőnyből negatív irányba.
Azt nem tagadom,és nem vitatom el tőle,hogy tud showt csinálni. De azért nah. Bántja a fülem. Ja és én nem értek a zenéhez,de még én is hallom,hogy hamis. ÉS direkt utánakérdeztem zenészeknek is,és megerősítették.
hát igen,alapvetően én sem értem miért imádja mindenki,persze jó srácnak tűnik meg nagy showman,de ez elvileg ilyen magasságokban már kevés kellene hogy legyen.
én már a második előadása után is írtam,hogy nem vagyok oda érte,meg hogy ennyi erővel szinte bárki lehet sztár,csak hülyét kell csinálnia magából.
mert hangja nincs a gyereknek,max ilyen metálbandában höröghetne vagy nem tudom. :lol:
de látva mennyien szeretik,lehet hogy bennünk van a hiba,de komolyan.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.23. 21:46:33

Előző adásban már meg is mondta Geszti, hogy Ő a legjobb Énekes a mezőnyben,de nem Ő a legjobb előadó, itt meg mindent néznek, meglátjuk, az tuti,h Király,és Ő sokáig ott lesz,de az idősebb Vastagh gyerek is.

Csajok közül pedig Wolf Kata jut el sokáig, Summer Sisters szntem sokaknak nagyon mű lesz.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.23. 21:42:15

Nikolas szerintem is toronymagasan a legjobb az x-faktorban.
Ma nagyjából néztem a műsort, és meg se közelítették az ő szintjét, és még fejlődhet is ehhez szvsz.

Egy cikk arról, hogy nem is indulhatott volna:
http://omg.nolblog.hu/archives/2010/08/ ... ott_volna/
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2010.10.23. 21:38:26

csababarca írta:Nikolasz csávó teljesen uralja a műsort. Nincs hozzá fogható a műsorban.
Megasztárban sem,pedig én megasztár párti vagyok.
Egyetértek.
Szerintem is sokkal a mezőny előtt jár, de ez nem garancia arra, h nyerni fog.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.23. 21:30:19

sjd írta:
csababarca írta:Nikolasz csávó teljesen uralja a műsort. Nincs hozzá fogható a műsorban.
Pár napja szöget ütött a fejembe, h én ezt a csávót már láttam korábban is, és most felfedeztem, h neki kijött már egy klipje és játszották is vagy fél éve a Viván
http://www.youtube.com/watch?v=Wj4ZAvOJdVA

Szerintem ez a csávó Zsédenyi Adriennel is koncertturnézott.
Mármint voltam egy kisebb Zséda koncerten,és meggyőződésem,hogy a duetteket vele énekelte.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.23. 21:27:35

Pár napja szöget ütött a fejembe, h én ezt a csávót már láttam korábban is, és most felfedeztem, h neki kijött már egy klipje és játszották is vagy fél éve a Viván
http://www.youtube.com/watch?v=Wj4ZAvOJdVA
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.23. 21:25:42

Nikolasz csávó teljesen uralja a műsort. Nincs hozzá fogható a műsorban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.23. 21:22:35

P.U.Y.O.L. írta:
Szerk: Takács Nikolaszra kíváncsi vagyok. Még mindig csak a Halleluját hallottam tőle, de az nagyon meggyőző volt.
Odaba..ott :D

Egyik befutó, egyértelmű.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.23. 21:22:18

Nikolasban nem csalódtam. Szerintem abszolút viszi a prímet. (mindkét tehetségkutatót egybevéve!)
soadroli
Llegenda del Barça

2010.10.23. 21:15:46

Hát tényleg nincs olyan hűdejó hangja, de szerintem faraghatnak még rajta egy kicsit. Kíváncsi lennék mi lenne ha rockot énekelne. Az jobban illene hozzá, mint ez a lassú szám. :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.23. 21:14:07

csababarca írta:NEm tűnik fel senkinek hogy ennek az x-faktoroskirály l norbinak nincsen egy szál hangja sem?
nekem már a legelső válogatáson feltűnt :roll:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.23. 21:12:29

csababarca írta:Nem a rekedt hang a baj. Rekedt hanggal is lehet tisztán,nem hamisan énekelni.
De Ő totál hamis végig,persze jópofa meg minden,de ez elvileg egy énekverseny,és énekhangilag teljesen kilóg a mezőnyből negatív irányba.
Azt nem tagadom,és nem vitatom el tőle,hogy tud showt csinálni. De azért nah. Bántja a fülem. Ja és én nem értek a zenéhez,de még én is hallom,hogy hamis. ÉS direkt utánakérdeztem zenészeknek is,és megerősítették.
Teljesen egyetértek! Nem igazán követem figyelemmel se az X-faktort, se a Megasztárt, de néha belenézek. Nem hiszem, hogy túl sokan meghallgatnának ettől a sráctól egy CD-t. (mert ugyebár nincs képi anyag) Szerintem rettentően gyenge. Azt megértem, hogy sokaknak szimpatikus, de azt nem hiszem, hogy komolyan le lehet írni, hogy jó hangja van...

Szerk: Takács Nikolaszra kíváncsi vagyok. Még mindig csak a Halleluját hallottam tőle, de az nagyon meggyőző volt.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.23. 21:05:12

soadroli írta:Hát nemtudom, de szerintem ő a legjobb. Most miért sz@r? Azért mert rekedt a hangja? Hány sztárnak van rekedt hangja? Szerintem soknak.
Nekem nagyon tetszett. De ízlések és pofonok.
Respect Norbii! :D

Nem a rekedt hang a baj. Rekedt hanggal is lehet tisztán,nem hamisan énekelni.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.10.23. 20:56:19

Hát nemtudom, de szerintem ő a legjobb. Most miért sz@r? Azért mert rekedt a hangja? Hány sztárnak van rekedt hangja? Szerintem soknak.
Nekem nagyon tetszett. De ízlések és pofonok.
Respect Norbii! :D
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.23. 20:50:09

NEm tűnik fel senkinek hogy ennek az x-faktoroskirály l norbinak nincsen egy szál hangja sem?mintha a popsimon üvegcseepet húzogatnék.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.23. 20:24:27

Pálesz!

Bár nekem még van bent kedvencem, kettő is,de azért én is kiröhögtem a zsűrit amikor megint Annácskát tolták tovább...

Jövő héten szerintem kiejtetik vele Georgiot, talán csak Kállayt, Kökény Attilát, és Melindát nem mernék :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.10.23. 15:26:35

sjay írta:Egyébként valakinek tetszik még rajtam kívül a Nem vénnek való idék? :roll:
Szerintem kicsit unalmas, túl hosszú és vannak benne elég értelmetlen részek.
Javier Bardem alakitása tetszett, élethű volt ahogy játszott.

Nem rossz film, de nekem nem az a kategória amit újra fogok nézni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.10.23. 13:40:44

[quote="palesz77"][/quote]

Engem mindenképp.
Nekem baromira tetszett amit csináltak, nagyon sajnálom őket. Felpörgették az egész műsort a latinos muzsikával, és a tegnapi előadásukkal nem értem hogy lehetett kiesni.

Annácska meg olyan rosszul énekelt tegnap hogy végig untam az előadását, de persze hogy neki kell továbbjutni... :cry:

Adams Comedy is miatta esett ki, pedig ők is a favoritjaim között voltak és ráadásul Ádám gyulai.
Talán most már csak Kállaynak szurkolok, tegnap hatalmasat énekelt :wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.10.23. 13:00:48

Mivel eddig ide írt mindenki a Megasztárról, én is ezt teszem... Hát gyerekek, nekem tegnap véget ért a műsor kb. :cry: :cry: Sajnálom a Fivéreket, mert már a múltkor is bennem volt, hogy egy 11 éves lány miatt esik ki egy olyan zenekar, amelyikben JELENLEG több potenciál van bőven. De akkor szemet hunytam felette, mert hát jól van, nem fogtak meg a srácok. De pont a Fivérek??? Nekem ők vitték a műsort, imádom a stílusukat, és habár azt énis tudtam hogy nem voltak igazán esélyesek, mert nem a legjobb a hangjuk, de ennél azért többre számítottam. Bezzeg a két súlytalan tizenéves tinisrác továbbment. :? Annácskának tényleg jó hangja van, de "elveszi" a lehetőséget a többiektől. Mert ő nem lesz pár éven belül sztár, az biztos. Túl fiatal... Ez a nincs korhatár dolog most kezd el idegesíteni, de már mindegy. Az én kedvenceim kiestek, de azért volt tegnap kellemes csalódás is. Hogy Reni mekkorát énekelt!!! :shock: Eszméletlen nagy volt... De azért nekem furcsa lesz a jövő hét Fivérek nélkül. :?

Valakit még "megérintett" a kiesésük rajtam kívül?
vargaakos
Capitá del Barça

2010.10.23. 11:34:01

Mostanában jópár filmbe belekezdtem de egyik se nyerte el a tetszésem.
A Get Him to the Greek című filmről azt gondoltam jó unaloműző vígjáték, de szinte sehol se tudtam nevetni.
A Tőzsdecápákat is elkezdtem nézni, elég jó is volt egy ideig, csak túl vontatott lassú a történet nekem. Meg nem láttam az első részt sem láttam, lehet emiatt sem tetszett annyira.
A Pancser Police meg akkora mese hogy az már nem vicces számomra. Ahogy kezdődik az a robbanás..
Ami kivétel talán a Cash-A visszajáró. Ez egy jókis film volt. Ezek közül kiemelkedik, de a kedvencek közé azért nem kerül fel.
Ezek után ha valaki tud ajánlani valamilyen új filmet, azt megköszönöm.:D
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.10.23. 11:27:31

Számomra hatalmas film volt :)
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2010.10.23. 11:13:35

Elvett a film az életemből 50 percet :twisted: Sokkal, de sokkal jobbnak tűnt a leírás alapján. Egy jó thrillerre számítottam, ez helyett egy gyenge kategóriás dráma lett.
Mennyi sok gyenge film van :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.10.23. 10:49:41

messideco írta:
Jelenleg a 109. utast nézem. Tetszett valakinek?
Hát nekem baromira nem.Elég tré egy múví,emlékeim szerint.Aztán lehet,h csak nekem nem jött át...

Ellenben a Jonah Hex c. képregényfeldolgozással.
Nem is mertem a cuccot,uh cs a film alapján tudom értékelni.Az alapján pedig naon tetszett.Többnyire be szoktak jönni ezek a feldolgozások,bírom az ilyen filmeket.Meg persze ezt a kis Megan lánykát is :P
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2010.10.23. 10:15:28

Megnéztem a Brian életét. Nagyon tetszett, főleg amikor elkezdte a nép mondani, hogy üdvözlégy Brian anyja :lol:

Megnéztem a tegnap a Dexter legújabb két részét is, már alig várom a folytatást.
Jelenleg a 109. utast nézem. Tetszett valakinek?
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.22. 20:53:37

Válasz küldése