Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért meg kéne jegyezni, hogy bár Pep azt mondta, hogy mindenki a saját posztján játszott, azért ez nem volt egészen igaz.MessiFan írta:Sajnos nagyon gyenge volt most a Barca.csababarca írta:0-2,tök utolsó ellen,félidőt emberelőnyben játszva.
Ez a sor jelzi a jelenlegi formánkat.
Nem hinném hogy egy ilyen csapat ellen ne lehetne nyíltabban játszani. Simán meg lehetett volna ereszteni 4-5 lövést és nem tilitolizni megállás nélkül. Pepék kicsit átgondolhatnák ezt az egészet.
De legalább nyert a csapat.
Ezt légyszi fejtsd már ki.szkeptikus06 írta:Thiagotól nem vagyok elragadtatva, gyenge amit nyújt, ha pályára lép.
2 hónapja tolja nálunk...., teljes alázat és igyekezet....., még nem kapta el a fonalat....., a vb-n "sírtam" örömömben, hogy leigazoltuk! nem hiszem, hogy elfelejtett volna focizni, arról nem is beszélve, hogy most a játékban résztvevő kis pajtásai ugyan azok mint a válogatottban.BlauGranaGroc írta:dehogy volt jóIlúvatar írta:Aha értem. Szóval mégis csak jó volt Villa. Csak nem megy be neki...
a gólpasszon kívül semmi
hiába emlegetik itt a kapufát, mert ebben az esetben ez nem Villa balszerencséjének megnyilvánulás volt hanem bénáskodásának egy újabb jele
gyönyörű kiugratásokat kapott és megint rossz megoldásokat választott
a kapufa is ennek köszönhető, mert a kapus jól zárta a rövidet ő mégis ott akarta bevágni a labdát ahol nem volt hely
Szerintem pedig csak Messi tud varázsolni. És ez még vissza fog ütni.de azért a többiek is tudnak varázsolni.
dehogy volt jóIlúvatar írta:Aha értem. Szóval mégis csak jó volt Villa. Csak nem megy be neki...
Megmondom őszintén, én is.sjd írta:Komolyan mondom, amikor Thiago beállt, úgy örültem, mintha legalább a 93. percben lőtt vna győztes gólt........
Kapufáig jutott. (megint...)Ilúvatar írta:wtf? Villa megint impotens a gólokra? :S
gólpassz, kapufa és egyet védett a kapusIlúvatar írta: wtf? Villa megint impotens a gólokra? :S
ab1daL írta:Annyi a változás a tavalyi évhez képest meglátásom szerint, hogy az első félidőt továbbra is megnyomjuk, helyzeteket alakítunk ki, második félidőben pedig nem pörgünk mint anno 2 éve, hozzáteszem minek is? Itt aki kritizálja a bandát, annak hihetetlen nagy igényei vannak. Kicsit visszakéne térni a Földre srácok. Jövhéten jöhet a Ceuta, remélem sok fiatallal sikerül egy tisztességes eredményt elérnünk idegenben! Forca Barca!
Sajnos nagyon gyenge volt most a Barca.csababarca írta:0-2,tök utolsó ellen,félidőt emberelőnyben játszva.
Ez a sor jelzi a jelenlegi formánkat.