Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A falnak ütközés előtt is volt pár másodperceozsimiki írta:Szóval ennyire nem élném bele magam,h szándékosan akarta kiütni a mögötte lévőket. Simán gondolhatott arra,h még box után folytathatja a versenyt,de ha szerintetek a fal és Rosberggel történő ütközés között eltelt kemény 0,6 másodperc, na jó lehet 0,9 alatt ő eldöntötte h a gépe alkalmatlan lett,és utána egyből bekattant neki,h akkor kilök vkit, akkor Ti mertek nagyot álmodni
Ki akart ő ütni vkit, ez teljesen egyértelmű Horner nyilatkozata után. Az egyetlen valamirevaló indok az lett volna, hogy a becsapódás miatt elszálltak a fékek...Mikaos írta:Horner nyilatkozta, hogy Webber azért nem fékezett!!! (...tehát már elismerték a nem fékezés tényét, ami a videókon is jól látszott), mert úgy gondolta, hogy nem történt komoly sérülés az autóján, s majd egy megfordulás után folytatná a versenyt. Ez két okból is naív elgondolás lett volna: egyrészt elég nagy sebességgel csapódott a falnak, érdekes lett volna, ha csak karcolással megússza az egészet. Másrészt hogyan gondolta, hogy egy gyors kanyarnak a közepén majd ő szépen lassan megfordítja a kocsit? S amikor látta, hogy nem reagál a kocsi a megfordulásra, akkor miért nem lépett a fékre? Láthatjuk, hogy egészen az ütközésig forogtak a kerekek, fékezés nélkül...Fernando írta:Itt két variáció van:
1. vagy szándékosan csinálta
2. vagy nem
Szerintem nem.
Szóval most már tényleg nagyon leszűkíthetjük a variációkat.
1. vagy naív és borzasztó ostoba volt.
2. vagy szemét és ki akart ütni valakit.
Mondjuk az egész nem ér annyit, hogy beszéljünk róla, de én rettentően utálom a gerinctelen playereket, s a fazonnak nem az első esete ebben az évben. Remélem, nem ő lesz a VB.
Horner nyilatkozta, hogy Webber azért nem fékezett!!! (...tehát már elismerték a nem fékezés tényét, ami a videókon is jól látszott), mert úgy gondolta, hogy nem történt komoly sérülés az autóján, s majd egy megfordulás után folytatná a versenyt. Ez két okból is naív elgondolás lett volna: egyrészt elég nagy sebességgel csapódott a falnak, érdekes lett volna, ha csak karcolással megússza az egészet. Másrészt hogyan gondolta, hogy egy gyors kanyarnak a közepén majd ő szépen lassan megfordítja a kocsit? S amikor látta, hogy nem reagál a kocsi a megfordulásra, akkor miért nem lépett a fékre? Láthatjuk, hogy egészen az ütközésig forogtak a kerekek, fékezés nélkül...Fernando írta:Itt két variáció van:
1. vagy szándékosan csinálta
2. vagy nem
Szerintem nem.
Persze, csak éppen nem biztos, hogy észlelte azt, hogy időközben Rosberg megelőzte Hamiltont és ő jön mögötte, nem a brit.Fernando írta:Én soha nem bírtam Webbert, soha nem is fogom, de azért ez a nyilatkozat nevetséges. Rosberg ugyanannyira hibás, mint Webber. elmehetett volna a másik oldalról is egész nyugodtan, ahogyan Alonso és Hamilton is. Mellesleg utóbbi 2-t esélye se lett volna kilökni.
Ezt most csak így hasraütésre?Fernando írta:Én soha nem bírtam Webbert, soha nem is fogom, de azért ez a nyilatkozat nevetséges.
Azt megnéztem volna, hogy 150-es tempónál hogy megy el a másik oldalról "egész nyugodtan" RosbergFernando írta:Rosberg ugyanannyira hibás, mint Webber. elmehetett volna a másik oldalról is egész nyugodtan, ahogyan Alonso és Hamilton is.
Először én is úgy gondoltam, hogy Vettel hibája volt.Perrero írta:jah, csak az 1ik kiütés Vettel hibája volt, a többi meg verseny baleset. A kerekek meg foroghattak, mert mi van ha el szált a fék az ütéstől
azért ekkora marhaságot ne írjunk már, vagy nézz utána, max 1-2 tized,esetleg 3-4, NEM MÁSODPERC. Annyi az autók közötti difi amennyi mutatkozik időmérőn amikor mindenki a maxot tolja, üres géppel.Boty111 írta:Egyszerüen ők csak akkor tudnak nyerni a 1-2 másodperces előnyük van.
Az a baj, hogy te pusztán a tényekre és a statisztikára hagyatkozol. Nem nem tartana itt, ha csak szerencséje lenne. Massa miért nem tart ott? Hogy csak a csapattársnál maradjak. Nem hinném, hogy Hockenheim miatt...ozsimiki írta:...