Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2006 őszén is a RM kezdett otthon, 2-0ra nyertek. Amit te mondtál, az egy évvel korábban volt, az volt 3-0-s gála.ozsimiki írta:Amúgy már elég rég volt,amikor a 2.meccs volt nálunk,és nem az első, még az igazi Ronaldo volt akkor fehérben. Talán pont akkor amikor ősszel 0-3ra gáláztunk Dinho vezetésével,majd otthon lett tavasszal 1-1 ha jól rémlik.
Minden esetre elég fura,h mostanában mindig mi toljuk otthon ősszel,de amíg ilyen szép ünnepi,vagy preünnepi:D ajándékokat osztogatnak a srácok,addig nem szólok:D
Nekem most jó az x, tavasszal meg hallgatunk apádraMég kiskoromban mondta apám, h mindig a győztest mondjuk előre
Még kiskoromban mondta apám, h mindig a győztest mondjuk előreszieszta írta: Igen, de most Barca real lesz, nem real barca. A video is barca - real
(kidumáltam)
Igen, de most Barca real lesz, nem real barca. A video is barca - realsjd írta:Ez a videó még áprilisban készült, úgyhogy még az eggyel ezelőtti Clasicora hangol
Ez a videó még áprilisban készült, úgyhogy még az eggyel ezelőtti Clasicora hangol
Dehogyis Ferencem, hát te meg miről beszélsz?Fecooo írta:asszem vmi gálameccsen készült a rész, ahol ilyen mezben szerepeltek Xaviék, de nem tudom megmondani melyiken
...nem ismered,maradjunk annyibanL.Messi 10 írta:Mourinho mint ember egy nagy nulla és kész. Amit a csapataival művel azt tényleg elismerem, de mint ember...
asszem vmi gálameccsen készült a rész, ahol ilyen mezben szerepeltek Xaviék, de nem tudom megmondani melyikenIlúvatar írta:a 14. illetve 15. másodpercnél Xavi nem milan mezben van?![]()
Egy tehetséges játékosunk sincs, aki elit csapatban meghatározó lenne. Nálam elit csapatok pl.: Bayern, Barca, Juve, Milan, MU, Liverpool stb. Szerintem nem oszt nem szoroz a dolog. Sok afrikai országban van a nagyobb csapatoknak futballiskolája. Sok afrikai meghatározó focistája van/volt/lesz ezeknek a csapatoknak, magyar meg egy sincs. Ez a szomorú. Hátha könnyebben bekerülhet valaki, Persze ez csak fikció.Elszívnák még jobban a tehetségeket.Ez lenne az eredménye...
zsírosdeszka írta:Ő is azért olyan, mert nem óvodásokkal dolgozik. Te is ugyanolyan vagy akkor, mint ő. Te egy általad bunkónak tartott embert lebunkózol bunkó stílusban. Konklúzió?Ami a bunkózást és társait illeti néha belefér azért nem minden hsz ezekről szól csak ha a téma megkívánja és hát Mourinhó téma nagyon megkívánja Smile
Különben meg csak elvétve akad itt 1-2 lány a férfi/fiú társaság meg adott így nem hiszem hogy a fociról könyvtári/templomi stílusban kéne beszélni bocsánatot kérve ha szóhoz akarunk jutni.
Ő is azért olyan, mert nem óvodásokkal dolgozik. Te is ugyanolyan vagy akkor, mint ő. Te egy általad bunkónak tartott embert lebunkózol bunkó stílusban. Konklúzió?Ami a bunkózást és társait illeti néha belefér azért nem minden hsz ezekről szól csak ha a téma megkívánja és hát Mourinhó téma nagyon megkívánja Smile
Különben meg csak elvétve akad itt 1-2 lány a férfi/fiú társaság meg adott így nem hiszem hogy a fociról könyvtári/templomi stílusban kéne beszélni bocsánatot kérve ha szóhoz akarunk jutni.
Azt tény hogy a hozzá közel álló emberek jó véleménnyel vannak róla ezért nem értem, hogy ha nyilvánosság elé kerül miért ereszkedik le nála a köd és miért érez késztetést, hogy bunkó legyen.zsírosdeszka írta:Igen, lehet az. De összességében csak olyan tud róla mérvadó véleményt megfogalmazni, aki közelről ismeri és azok szinte kivétel nélkül pozitívan nyilatkoznak róla. Szerintem itt a fórumon nincs ilyen ember. Úgyhogy zárjuk le ezt a dolgot. A férgezés, bunkózás meg ehhez hasonló jelzők, meg nem fórumhoz illőek szerintem. De ezt a moderátorok nálam biztos jobban tudják. Nektek az a vélemény, nekünk nem. Ennyi.
Akkor ezek szerint alapból egy tenyérbemászó primitív bunkó. Így mindjárt más, de ezt 3 oldalnyi Mourinhozással ezelőtt is tudtuk.zsírosdeszka írta:Én is így gondolom. Azért mert beugat másoknak, a játékrendszer nem lesz más. A játékosai nem fognak motiváltabban, jobban, eredményesebben játszani. Lehet magyarázkodni, de ez így van.Honnan tudod, h amúgy nem menne neki? Sztem messze nem elsősorban ezeknek köszönheti az eredményeit. Max egy kis mértékben.
Akkor miért csinálja? Mert egy bunkó féreg. Ígyis-úgyis magáról állít ki szegénységi bizonyítványt...zsírosdeszka írta:Én is így gondolom. Azért mert beugat másoknak, a játékrendszer nem lesz más. A játékosai nem fognak motiváltabban, jobban, eredményesebben játszani. Lehet magyarázkodni, de ez így van.Honnan tudod, h amúgy nem menne neki? Sztem messze nem elsősorban ezeknek köszönheti az eredményeit. Max egy kis mértékben.
Én is így gondolom. Azért mert beugat másoknak, a játékrendszer nem lesz más. A játékosai nem fognak motiváltabban, jobban, eredményesebben játszani. Lehet magyarázkodni, de ez így van.Honnan tudod, h amúgy nem menne neki? Sztem messze nem elsősorban ezeknek köszönheti az eredményeit. Max egy kis mértékben.
Honnan tudod, h amúgy nem menne neki? Sztem messze nem elsősorban ezeknek köszönheti az eredményeit. Max egy kis mértékben.egy utolsó megjegyzés: Ozsi tegnap leírta pontosan az én gondolataim is, tehát lehet kicsinyes trükkök nélkül is eredményeket elérni. ha ez úgy nem megy neki? szegénységi bizonyítvány...