Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.08. 12:07:08

Csak átfutottam a hsz-eket, így nem emlékszem pontosan, hogy ki írta azt, hogy Vettel vezetési stílusa miatt volt a sok technikai hiba.
Ezt anno Raikkonen-nél is mondogatták, de ezt azért ne mondjátok túl komolyan :) A vezetési stílus leginkább csak a gumik kopásával kapcsolatos, a többit mind számítógépek és a mérnökök figyelik folyamatosan, és rászólnak a pilótára, hogy kapcsoljon X állásba, ha valami problémát érzékelnek. Egy versenyautónak van végsebessége, váltófokozatai, ezeket nem tudja felülbírálni egy pilóta...csak átállítani (egy kicsit) a mérnökével történő egyeztetés után.

Vettel -amellett, hogy a szezonban párszor tényleg butaságokba ment bele- rengeteg technikai hibával küzdött. Ozsi írta is, hogy 8 ilyen eset volt. Lehet, hogy ebből a felénél begurult valahogy, de pontokat veszített vele akkor is.

A Red Bull konstruktőri győzelme mindenképpen megérdemelt, a többiek nem tudtak ilyen egyenletesek lenni.
De én az egyéni címet is egy Red Bullosnál, méghozzá Vettelnél látnám szívesen.
- Hamilton belement párszor kétséges kimenetelű manőverekbe, ugyanakkor egyértelműen a leglátványosabb versenyzéseket mutatta be
- Webber egy taxizós középszer, ugyanakkor képtelen veszíteni...és ez egy nagyon rossz párosítás
- Alonso vesztett a támadó stílusából, amióta a Ferrarinál van - 2-3 futamot leszámítva ő is inkább csak kivárásra autózott, de el kell ismerni, hogy mindezt olyan autóval tette, ami csak a 2.legjobb...ami ráadásul még így is kicsit messze van a Red Bull-tól.

Szóval vagy Vettel, vagy Alonso, vagy Hamilton legyen VB...csak ne egy közepes fazon. (Hogy Alonso-t miért nem szeretném, azt leírtam régebben)
Vito
Llegenda del Barça

2010.11.08. 11:12:08

Fernando írta: Nagyképű leszek, de: Alonso a Red Bullal már világbajnok lenne, Hamilton a Red Bullal már világbajnok lenne, de tudok még akár 1-2 pilótát mondani.
nekem is ez a véleményem. ez a RedBull technikailag magasan a többiek felett áll, már rég hátradőlve kellene körözgetniük a többiek előtt.
igazából , még az sem mondható, hogy a többiek 1-2 hónapra elmentek mellettük, mert konkrétan az egész szezonban maximálisan meggyőző tempót diktáltak. az idei RB-nak nincsenek mumus pályái, Monzán kívül mindenhol erősek voltak, erősek az időmérőn, erős a versenytempójuk.
megkockáztatom, hogy tavaly nem volt ekkora a Braun előny az egész évet tekintve.
Kralo
Entrenador del Barça

2010.11.08. 11:08:43

Alonso brutál jó volt tegnap is, ahogy lezavarta Hamiltont, és ahogy beültette a hintába a végletekig védekező Hülkenberget az elején úgy, hogy neki minden kockázat sokba kerülhet most... hát profi. 8)
A szezon másdik felének egyértelmű legjobbja!
Kár az SC alatti lekörözöttek szabályáért. Webbert is hajtotta volna nem kicsit.
Sajnos a szezon elején sok peche volt, de az is szép volt, amikor mindent megtett sokszor, hogy előre jöjjön hátulról, pl. amikor Buttont nyomta le, és füstölt el a motorja..
Sajnálom, hogy nem Alonso-Hamilton véghajrá lesz, így sajnos a két Red Bull elsakkozik ott elől a mezőny felett álló autójukkal.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.11.08. 10:32:55

Ronaldinho&Barca írta:Háát.. ami a red bullnál megy, az akkora vicc.. amatőr gyökerek. Meg is érdemlik, hogy Alonso nyerje majd meg a címet, mert ez az amatőrség amit művelnek.. Vettelt nyomják minden erővel, amikor Webber simán lépéselőnyben van, de még ekkor is.. Webber ki nem állhatom, de picit sajnálom, mert neki esélye sok nem lesz már egy címre, most meg elveszik tőle.. Megérdemli a red bull, hogy ne nyerje meg az egyéni címet, hatalmas vicc amit művelnek.. Vettelnek annyi lehetősége lesz hogy csak na vb.-t nyerni, de amikor a másik versenyzőnek több pontja van, előnyösebb helyzetbe van, mi a búbánatosért nem áll mellé a csapat? Egy Ferrari, McLaren vagy Renault már 100 éve meghúzza amit meg kell és világbajnok a pilótája.. No se baj, Alonso röhögve elviszi majd előlük a címet remélem, muszáj lesz.
Azért azt te sem gondolod komolyan h ennyire amatőrök lennének.A Red Bull sose állított fel csapat sorrendet és nem is fog ezt most nyilatkozta Horner.( link ) Viszont még mindig áll az amit mondtak h ha hasonló lenne az állás a köv futamon is ami valljuk be eléggé Red Bull pálya ha már csak a tavalyi fölényüket nézzük,még akkor is átengedheti Vettel a Vb-címet.De ha Alonsoval valami történik akk meg Vettel a VB győztes ami szerintem az idényt véglegesen megkoronázná mert nagyon nm szeretném h a másik kettő kapja. Webber a szép menetelésével amikor 6 autón átgázol de semmi szankciót nem kap érte,Alonsot meg csak nem szeretem valahogy a vezetési stílusába benne lévő kis stiklik nekem nem jönnek be és maga az ember nem szimpatikus (ezt nem is ragoznám a továbbiakban sem),de mint versenyző viszont elismerem nem erről van szó.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.08. 09:57:39

Háát.. ami a red bullnál megy, az akkora vicc.. amatőr gyökerek. Meg is érdemlik, hogy Alonso nyerje majd meg a címet, mert ez az amatőrség amit művelnek.. Vettelt nyomják minden erővel, amikor Webber simán lépéselőnyben van, de még ekkor is.. Webber ki nem állhatom, de picit sajnálom, mert neki esélye sok nem lesz már egy címre, most meg elveszik tőle.. Megérdemli a red bull, hogy ne nyerje meg az egyéni címet, hatalmas vicc amit művelnek.. Vettelnek annyi lehetősége lesz hogy csak na vb.-t nyerni, de amikor a másik versenyzőnek több pontja van, előnyösebb helyzetbe van, mi a búbánatosért nem áll mellé a csapat? Egy Ferrari, McLaren vagy Renault már 100 éve meghúzza amit meg kell és világbajnok a pilótája.. No se baj, Alonso röhögve elviszi majd előlük a címet remélem, muszáj lesz.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
szbalint88
Jugador del Barça

2010.11.08. 08:48:35

Ozsimiki, nem érzed kicsit egyedül magad a véleményeddel? :D
Ha innen Alo behúzza, akkor egyáltalán nem úgy fog bevonulni a történelemkönyvekbe, hogy jaj szegény Vettel elbukta, hanem úgy, hogy Alo konstansan gyengébb technikával nyert VB-t, ami nagyon ritka dolog. Amire emlékeznek.
Amúgy pont a futam előtt volt az RTL Klubbon egy összefoglaló Vettel bénázásairól, hát nem volt rövid. Kicsit szürreális lenne, ha mégis megnyerné a VB-t... Hihetetlen, hogy a Ferrari és McLaren együtt csak 3-szor indulhatott a pole-ból...ilyen fölénnyel már 3-4 futammal ezelőtt nyerniük kellett volna a Bikáknak.
miihii
KHAL

2010.11.08. 01:18:15

Kicsit olyan a sztori,mint anno Kimi esetében volt a Mekinél.Pokoli erős gép volt egy kiváló pilóta alatt,de annyiszor ment gallyra a vas,h nem tudott konkstans sikeres lenni vele.Persze ebben bőven benne volt,h a finn is kinyomta a szemét.Akármi is lehetett volna a tabella vége,ha megbízhatóbb a vas és/vagy puhábban,okosabban gazdálkodik vele Raikkonen.Persze nem közvetlen párhuzamot akarok vonni a két szezon között,mivel ez a RB jobban kilóg pluszban és azért voltak bőven érdekes események ezen kívül idén.Mindenesetre Vettel valszeg már VB lenne,ha stabilabb a gép alatta,ami esetleg kapcsolatban van a vezetési stílusával :wink: Voltak bőven hátráltató körülményei a szezonban.Ennek egy részéről nem tehet,egy részéről igen,néhányban pedig részben.Az biztos,h akárhogy is,de illene/tt volna behúzni a VB-t egy egész évben domináns technikával a feneke alatt.Ha nem húzza be,akkor meg nem lehet csak a balszerencse vagy csak a vas,de kifejezetten csak a pilóta hibáival takarni.Ezek együtthatója okozhatja a vesztét,de technikai sport lévén itt bármikor bárki kárára/előnyére fordulhatnak dolog egy pillanat alatt.Az évkönyvekbe meg úgyis az kerül majd be,h 2010ben a VB:.....,nem pedig az,h esetleg ilyen-olyan szempontból ki érdemelte volna meg.Fiatal még,lesz lehetősége nyerni nem egy címet,ha elnövi a saját hibáit és egy kicsit még masszívabbá teszik a RB-t.Nah meg,ha nem tud lépni egy nagyot vmelyik rivális :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.08. 00:36:15

Félrebeszélsz, mást beszélsz bele amit írtam. (mikor írtam,h a polekoknál nem számít a kocsi,stb.:D késő van már + Alo képességeit mindig is elismertem (felejthető pilótás részedhez), viszont idén képességeivel se lenne köze az első helyhez,de még a 2.hoz sem, Hamiltonnak is több köze lenne hozzá mint neki-IDÉN-)

Hidd ezt :D összeírhatod,megspórolod nekem, úgy is jövök még egy táblázattal amivel elmaradtam, írd össze akkor már Vettel eseteit is, amikor önhibáján kívül vesztett pontokat,esetleg esett ki, köszi.

szerk: előzetesként Dávis Sándor egyik írásából egy részlet Vettelel kapcsolatban: "Ebben az idényben ez volt a nyolcadik (!) alkalom, hogy Sebastiannak ki kellett állnia, vagy le kellett lassulnia valamilyen technikai hiba miatt" -írta ezt előző futam után-
gondolom picivel több lesz mint Alonak :wink: és ezek nem önhibák.

én nem nyugtatom magam semmivel, mivel már beletörődtem,h valószínű vicces vége lesz az évnek,és Alo bezsebeli az ajándékokat. Viszont utólag nem Alonso sikereként fogják ezt az idényt értékelni-már ha megnyeri- hanem RedBull kudarcának,esetleg Vettel pechének, ez mindent elmond majd az évről. De persze természetes,h a saját drukkerei nem szeretik ezt így felfogni, fogjátok ahogy szeretnétek :)

végszóként megint csak annyit, remélem betartja egy régebbi ígéretét a spanyol, bár hátha 2011ben is bejön a várok,és reménykedek, hátha stratégia.

jóéjt, ill jó felkészülést a végjátékra :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.11.08. 00:21:29

ozsimiki írta:Jó Eazzy, akkor ne értsd, nem írom le 100adszorra, hidd azt,h Alo olyan nagy volt,azért hozta fel,véletlenül sem volt hozzá másnak semmi köze.
Te meg hidd azt, hogy Vettel a motorhibáinak köszönheti, hogy nem képes arra, amire Schumi 7x, Alonso 2x és még jó páran. Nem hogy olyan kocsival sem bír nyerni, ami messze a legjobb, mi lenne ha lenne egy másik autó, amelyik kb hasonló gyors, illetve váltva jobb az egyik pályán kicsit, másikon kicsivel rosszabb...Hidd azt, hogy 9 pole pozícióból 3 futamot nyerni csak és kizárólag a kocsijának köszönhető (persze az, hogy 9 polet gyűjtött véletlen sem a kocsinak köszönheti mi?).
Hidd azt, hogy ha megváltozna a megváltozhatatlan, akkor Alonso egy felejthető pilóta lenne. Nyugtasd magad ezzel. Számolgasd ki, hogy mennyi pontja lehetett volna HA, majd én is kiszámolgatom, mi lett volna, ha Alo alatt van a leggyorsabb kocsi, sőt még azt sem kell, elég ha kiszámolom, hogy mivan, ha nem pörgetik ki Ausztráliában a rajtnál, vagy pl Kanadában nem veszik el tőle az első hely igen magas esélyeit azzal, hogy föltartja Kovalainen, majd a második helyet azzal, hogy Csendhoki miatt a másodikat is elveszíti.... Hasra ütve olyan 15 pont körül volt csak ez a kettő, ja de ez nem számít, mert az év elején volt, és csak az év végi hihetetlen Vettel teljesítményekre osztják a pontokat, de legalábbis minimum többet.

[ezt nem személyeskedésnek szántam, érveket hozok föl, ne kezdd ezzel, csak azért írom ezt le, hogy a témán kívül még erről is külön ne vitázzunk ok?]

Más téma:
Milyen vicces már pl, ha Abu Dhabiban Vettel az élen van, Webber a második, Alo harmadik, Hami negyedik, és Alo Mark nyakán van, míg Vettel valamivel gyorsabb. ugye a helycsere logikus és egyértelműen kötelező. Hogy oldják meg? Lassít Vettel, utólérik, Mark elmegy, Seb bevág Alo elé, kiejtik egymást, Webber első helyét elveszik a botrány miatt, illetve mert csapatutasítás stb, Hami meg begurul a 4ikről az elsőre, és 1 ponttal VB... :lol: Lehetetlen forgatókönyv, de az lenne az évszázad poénja. Egyszerre röhögnék, és sírnék.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.07. 21:59:16

De szerintem a legtöbb hibája is egyúttal neki volt. Fölösleges harcok, értelmezhetetlen kicsúszások, fölös aggresszívkodás, de a fő hibája: kinyírja a gépet. A vak is látja, hogy min. 50%-ban ő nyírja ki. Első helyen 3-4 körrel a vége előtt nem egyszer, nem kétszer futotta meg a leggyorsabb köröket.

Egyébként grat a RBR-nek a VB címhez. Már az elején várható volt ilyen autóval.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.07. 21:55:19

Fernando írta:Igen :lol: Mert Vettel egyet se hibázott, vagy mondd már, hogy kevesebbet hibázott, mint bárki más a vb aspiránsok közül. Webbert is többször elverhette volna, ha lett volna benne annyi, de nemvolt.
Értelmezz már, vagy a nagy ajándék áradatban nem megy?:)

azt írtam,h nem csak adott a gép,hanem el is vett, nem igaz? egyéni hibákról most nem volt szó,azt is tudja mindenki.

viszont neki volt a legtöbb géphibája a VB aspiránsok közül, de persze szerintetek nem az dönt :lol:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.07. 21:53:30

Igen :lol: Mert Vettel egyet se hibázott, vagy mondd már, hogy kevesebbet hibázott, mint bárki más a vb aspiránsok közül. Webbert is többször elverhette volna, ha lett volna benne annyi, de nemvolt.

A csapatutasításokról: Muszáj volt nem beleszólnia azok után, hogy teliszájjal, nagy hangon kijelentette: Ha véletlen Alonso nyer, akkor csalt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.07. 21:50:05

socio66 írta:
Seb most tartana 17pontos fórnál Alo előtt, számomra Ő a VB. Tökéletest nyújt hosszú futamok óta.
szerintem meg ezzel az autóval egy jó versenyző már rég világbajnok lenne. fölösleges összeadogatni hogy mi lett volna ha.. ezek mindenkinél megvannak.
amúgy én az utolsó futamon még reménykedem egy mindenkikiesik és hamilton nyer-féle végkifejlettben. :mrgreen:
vagy ha ez nem,akkor alonso nyerjen,de semmiképp ne a redbull,egyik versenyzőjüket sem tudom elképzelni vb-ként.
Én meg a "ezzel az autóval más már rég nyert" dumát tartom feleslegesnek, ne feledd,hogy bár a leggyorsabb gép,de ugyanott mennyi győzelmet is elvett Vetteltől, technikai hibák ugye...

ha te meg nem tartod jó versenyzőnek a németet,akkor nagyon lesújthatott,h Hami kiszállni látszik a cuccból, hibái mindenkinek voltak az évben,de jó pár futam óta hibátlan Vettel. Vagy azt semmibe kell venni,hogy mennyire koncentráltan tolja spa óta? Csak a mérleg azon felét töltik fel sokan,amikor bizonytalanabb volt.

más téma:

csapatutasítás, bár most majdnem mindenki kiakadt azért mert nem utasították,ez tulajdonképp egy megsüvegelendő dolog, nem sokan tették volna meg ezt, sőt senki. Bár én is inkább másik megoldást választom,de azt túlzónak érzem,hogy még ezért is fikázzák őket. Max értetlenkedni kell.

Nah szóval, ha már így döntöttek, csak is akkor lehet esélyük,ha 1-2ben vannak végig, ez pedig óriási rizikó. Viszont ha sikerül,akkor Webber könnyen vb lehet, mert biztos hogy adott pillanatban elengedi (vagy mögötte marad) Vettel ha kell -pl Alonso 3. helyen van-.
Vettelnek szinte kötelező a győzelem,és amellett kell Alo pech,vagy egyéb baj vele, amire nincs sok sansz utcsó futamon.

Részemről, -figyelembe véve,hogy a Red Bull csak kevés futamon tudta hozni ilyen szépen a papírformát mint ma, és ezért nem adnék nagyon sok %ot a kettős győzelemre- így festenek az esélyek:

59%-Alonso
36%-Webber
5%-Vettel

Viszont Vettel szempontjából a jövő évet nagyon biztatónak érzem, ha így tudja folytatni,ahogy az évad utolsó negyedében tette, akkor még a pech sem tudja megakadályozni első VB-jében. /bár inkább lekopogom,mert az Ő esetében nem lehet tudni sose a balszerencsét/

Szerk: Fernando, te is csak azzal jössz,h más már az lenne, miért? Alo csak Ferrariban tud hibázni? Hami csak mekiben? Vettel is már VB lenne géphibák nélkül :wink Ti mindig azt hajtogatjátok amit írtam feljebb,én mindig ezt :) hogy melyik az igazabb,ki ki eldönti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.11.07. 21:53:31-kor.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.07. 21:46:00

Én mondtam itt a tegnapi alkalmi Hülkenberg szurkolóknak, hogy ez lesz a vége. Eldöntötte a versenyt. Szégyen volt a SC utáni jelenet is... Azthitték, hogy Massa és nem engedték el??? Hol élünk? Bekiabálásra megy? Ott a csapatrádió... ott az a rohadt kék zászló. Mindegy, már nem tudjuk meg mi lett volna. Örülök a 3. helynek, jövőhéten még így is eléggé sansz. :wink:

Ozsi, Veled pedig lassan már kár vitába szállni. Csak azzal tudsz jönni, hogy mi lett volna szegény Sebastiannal, ha... Ezek mással is megtörténnek, meg is történtek. Nagyképű leszek, de: Alonso a Red Bullal már világbajnok lenne, Hamilton a Red Bullal már világbajnok lenne, de tudok még akár 1-2 pilótát mondani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.11.07. 21:50:23-kor.
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.11.07. 21:32:51

Most komolyan a Red Bullnál mindenkinek elment az esze??? Szerintetek az utolsó futamra megjön az eszük, vagy leállítják Vettelt is és Webbert is, és előre engedik Alonsot???
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:32:28

socio66 írta:hulkenbergnek innen is pacsi hogy neki köszönhetően 5 kör után eldőlt a futam,mert furcsa módon redbulléknak szinte vörösszőnyeget terített,alonsoékkal szemben meg hősiesen védekezett körökön keresztül.
ezért megérte elölről indulnia.
Ezt most nem igazán értem.Vettel ellen nem tudott a rajtnál micsinálni,ő egyből elment,Webber ellen meg ugyanúgy védekezett,csak lecsúszott az ívről,ezért ment el neki....(Alonso is ugyanott,ugyanígy ment el neki...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messithebest 2010.11.08. 18:25:32-kor.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
socio66

2010.11.07. 21:29:37

hulkenbergnek innen is pacsi hogy neki köszönhetően 5 kör után eldőlt a futam,mert furcsa módon redbulléknak szinte vörösszőnyeget terített,alonsoékkal szemben meg hősiesen védekezett körökön keresztül.
ezért megérte elölről indulnia.
Seb most tartana 17pontos fórnál Alo előtt, számomra Ő a VB. Tökéletest nyújt hosszú futamok óta.
szerintem meg ezzel az autóval egy jó versenyző már rég világbajnok lenne. fölösleges összeadogatni hogy mi lett volna ha.. ezek mindenkinél megvannak.
amúgy én az utolsó futamon még reménykedem egy mindenkikiesik és hamilton nyer-féle végkifejlettben. :mrgreen:
vagy ha ez nem,akkor alonso nyerjen,de semmiképp ne a redbull,egyik versenyzőjüket sem tudom elképzelni vb-ként.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.11.07. 20:02:55

Mikaos írta:
fanbarca írta:Én számolom rosszul? De ha Alonso Abu-Dhabiban negyedik, akkor is 2 pontos előnye marad Vettellel szemben....
De, jól számolod. Nehéz megszokni még az új pontrendszert :)
Szóval Alonso 6. kéne legyen Vettel Vb-győzelméhez. De folyton 4. helyről beszél Gyulám....
més que un club
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.07. 20:00:43

fanbarca írta:Én számolom rosszul? De ha Alonso Abu-Dhabiban negyedik, akkor is 2 pontos előnye marad Vettellel szemben....
De, jól számolod. Nehéz megszokni még az új pontrendszert :)
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.11.07. 19:55:18

Én számolom rosszul? De ha Alonso Abu-Dhabiban negyedik, akkor is 2 pontos előnye marad Vettellel szemben....
més que un club
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.07. 18:56:31

Mihu írta:
Mikaos írta:Kár, hogy nem történt semmi érdemleges. Úgy látszik, ide tényleg kell az eső :)

Alonso pedig nemhogy peches lesz következő futamon, hanem még dupla szerencséje lesz, mert új motort használhat valami szabály miatt... Ennek ellenére én azt mondom: neki kell következnie a "pech"-sorban :)

Vagy nyerjen Vettel, Alonso legyen 4.ik, és akkor minden rendben.
Ez hogy jött ki neked hogy új motort használhat? :roll:
Nem tisztán újat, a Bahreini időmérőn használt egy motort, amit egyből ki is vettek, ez lesz neki berakva az utolsó futamon.
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.07. 18:54:37

Mikaos írta:Kár, hogy nem történt semmi érdemleges. Úgy látszik, ide tényleg kell az eső :)

Alonso pedig nemhogy peches lesz következő futamon, hanem még dupla szerencséje lesz, mert új motort használhat valami szabály miatt... Ennek ellenére én azt mondom: neki kell következnie a "pech"-sorban :)

Ez hogy jött ki neked hogy új motort használhat? :roll:
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.07. 18:54:02

Kelemen Berti írta:
kurdt írta:
Alguersuari katalán.... :wink:
Alonso meg madridista...
Alguersuari meg Espanyol-os :)

Innen gratulálok a Reb Bullnak amatőr bohócok, 100X megnyerhették volna az egyéni vébét már erre kétkézen nyujták át Alonso-nak.
Milliónyi taktikai hiba, rég nyilvánvalóvá kellett volna tenni Vettelnek hogy segítse Webbert az egyéni vb-hez. De nem ment a köködés oda-vissza a két pilóta közt Vettel jó csapatjátékosként lenyilatkozza még most pénteken is hogy ha Webbernek segítség kell hívjon mentőt tessék itt az eredménye. Szép volt srácok.
Bár megnyerhetik még de nagyon sok sanszt erre nem látok.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.07. 18:48:00

Örülhetnek a konstruktőrinek, remélhetőleg másnak már nem fognak örülni az utolsó futamon. Nem bántam volna, ha már most meglett vna a vb cím Fernandonak, de majd akkor legközelebb. Most pedig hajrá Barca! :D
u.i.: így, hogy nyitva hagyták Vettel előtt a kaput, szerintem mostmár tényleg lesz vmi kis bunyó Webber és közte, bár Webbernek nem Vetteltől kell tartania, ha még Seb is nyerne, és Alonso kiesne, de lényeg a lényeg, szerintem lesz ott bunyó rendesen.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.07. 18:43:56

Kár, hogy nem történt semmi érdemleges. Úgy látszik, ide tényleg kell az eső :)

Válasz küldése