Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem is ez a véleményem. ez a RedBull technikailag magasan a többiek felett áll, már rég hátradőlve kellene körözgetniük a többiek előtt.Fernando írta: Nagyképű leszek, de: Alonso a Red Bullal már világbajnok lenne, Hamilton a Red Bullal már világbajnok lenne, de tudok még akár 1-2 pilótát mondani.
Azért azt te sem gondolod komolyan h ennyire amatőrök lennének.A Red Bull sose állított fel csapat sorrendet és nem is fog ezt most nyilatkozta Horner.( link ) Viszont még mindig áll az amit mondtak h ha hasonló lenne az állás a köv futamon is ami valljuk be eléggé Red Bull pálya ha már csak a tavalyi fölényüket nézzük,még akkor is átengedheti Vettel a Vb-címet.De ha Alonsoval valami történik akk meg Vettel a VB győztes ami szerintem az idényt véglegesen megkoronázná mert nagyon nm szeretném h a másik kettő kapja. Webber a szép menetelésével amikor 6 autón átgázol de semmi szankciót nem kap érte,Alonsot meg csak nem szeretem valahogy a vezetési stílusába benne lévő kis stiklik nekem nem jönnek be és maga az ember nem szimpatikus (ezt nem is ragoznám a továbbiakban sem),de mint versenyző viszont elismerem nem erről van szó.Ronaldinho&Barca írta:Háát.. ami a red bullnál megy, az akkora vicc.. amatőr gyökerek. Meg is érdemlik, hogy Alonso nyerje majd meg a címet, mert ez az amatőrség amit művelnek.. Vettelt nyomják minden erővel, amikor Webber simán lépéselőnyben van, de még ekkor is.. Webber ki nem állhatom, de picit sajnálom, mert neki esélye sok nem lesz már egy címre, most meg elveszik tőle.. Megérdemli a red bull, hogy ne nyerje meg az egyéni címet, hatalmas vicc amit művelnek.. Vettelnek annyi lehetősége lesz hogy csak na vb.-t nyerni, de amikor a másik versenyzőnek több pontja van, előnyösebb helyzetbe van, mi a búbánatosért nem áll mellé a csapat? Egy Ferrari, McLaren vagy Renault már 100 éve meghúzza amit meg kell és világbajnok a pilótája.. No se baj, Alonso röhögve elviszi majd előlük a címet remélem, muszáj lesz.
Te meg hidd azt, hogy Vettel a motorhibáinak köszönheti, hogy nem képes arra, amire Schumi 7x, Alonso 2x és még jó páran. Nem hogy olyan kocsival sem bír nyerni, ami messze a legjobb, mi lenne ha lenne egy másik autó, amelyik kb hasonló gyors, illetve váltva jobb az egyik pályán kicsit, másikon kicsivel rosszabb...Hidd azt, hogy 9 pole pozícióból 3 futamot nyerni csak és kizárólag a kocsijának köszönhető (persze az, hogy 9 polet gyűjtött véletlen sem a kocsinak köszönheti mi?).ozsimiki írta:Jó Eazzy, akkor ne értsd, nem írom le 100adszorra, hidd azt,h Alo olyan nagy volt,azért hozta fel,véletlenül sem volt hozzá másnak semmi köze.
Értelmezz már, vagy a nagy ajándék áradatban nem megy?:)Fernando írta:IgenMert Vettel egyet se hibázott, vagy mondd már, hogy kevesebbet hibázott, mint bárki más a vb aspiránsok közül. Webbert is többször elverhette volna, ha lett volna benne annyi, de nemvolt.
Én meg a "ezzel az autóval más már rég nyert" dumát tartom feleslegesnek, ne feledd,hogy bár a leggyorsabb gép,de ugyanott mennyi győzelmet is elvett Vetteltől, technikai hibák ugye...socio66 írta:szerintem meg ezzel az autóval egy jó versenyző már rég világbajnok lenne. fölösleges összeadogatni hogy mi lett volna ha.. ezek mindenkinél megvannak.Seb most tartana 17pontos fórnál Alo előtt, számomra Ő a VB. Tökéletest nyújt hosszú futamok óta.
amúgy én az utolsó futamon még reménykedem egy mindenkikiesik és hamilton nyer-féle végkifejlettben.
vagy ha ez nem,akkor alonso nyerjen,de semmiképp ne a redbull,egyik versenyzőjüket sem tudom elképzelni vb-ként.
Ezt most nem igazán értem.Vettel ellen nem tudott a rajtnál micsinálni,ő egyből elment,Webber ellen meg ugyanúgy védekezett,csak lecsúszott az ívről,ezért ment el neki....(Alonso is ugyanott,ugyanígy ment el neki...)socio66 írta:hulkenbergnek innen is pacsi hogy neki köszönhetően 5 kör után eldőlt a futam,mert furcsa módon redbulléknak szinte vörösszőnyeget terített,alonsoékkal szemben meg hősiesen védekezett körökön keresztül.
ezért megérte elölről indulnia.
szerintem meg ezzel az autóval egy jó versenyző már rég világbajnok lenne. fölösleges összeadogatni hogy mi lett volna ha.. ezek mindenkinél megvannak.Seb most tartana 17pontos fórnál Alo előtt, számomra Ő a VB. Tökéletest nyújt hosszú futamok óta.
Szóval Alonso 6. kéne legyen Vettel Vb-győzelméhez. De folyton 4. helyről beszél Gyulám....Mikaos írta:De, jól számolod. Nehéz megszokni még az új pontrendszertfanbarca írta:Én számolom rosszul? De ha Alonso Abu-Dhabiban negyedik, akkor is 2 pontos előnye marad Vettellel szemben....
De, jól számolod. Nehéz megszokni még az új pontrendszertfanbarca írta:Én számolom rosszul? De ha Alonso Abu-Dhabiban negyedik, akkor is 2 pontos előnye marad Vettellel szemben....
Nem tisztán újat, a Bahreini időmérőn használt egy motort, amit egyből ki is vettek, ez lesz neki berakva az utolsó futamon.Mihu írta:Ez hogy jött ki neked hogy új motort használhat?Mikaos írta:Kár, hogy nem történt semmi érdemleges. Úgy látszik, ide tényleg kell az eső
Alonso pedig nemhogy peches lesz következő futamon, hanem még dupla szerencséje lesz, mert új motort használhat valami szabály miatt... Ennek ellenére én azt mondom: neki kell következnie a "pech"-sorban
Vagy nyerjen Vettel, Alonso legyen 4.ik, és akkor minden rendben.
Ez hogy jött ki neked hogy új motort használhat?Mikaos írta:Kár, hogy nem történt semmi érdemleges. Úgy látszik, ide tényleg kell az eső
Alonso pedig nemhogy peches lesz következő futamon, hanem még dupla szerencséje lesz, mert új motort használhat valami szabály miatt... Ennek ellenére én azt mondom: neki kell következnie a "pech"-sorban
Vagy nyerjen Vettel, Alonso legyen 4.ik, és akkor minden rendben.
Alguersuari meg Espanyol-osKelemen Berti írta:Alonso meg madridista...kurdt írta:
Alguersuari katalán....