Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na jólvan, úgylátom nem nagyon van kivel beszélniozsimiki írta:Első szárny cserét? Megindokolták, míg nem cáfolják meg vmivel (hasonló dolgot máshogy oldanak meg hasonló szituban) addig nem igen lehet megvitatni. Hoztál 1db példát,ami félig okés.
Én meg nem úgy ismertem meg itt senkit,aki komolyan azt gondolnák,h inkább bedobják az egyéni címet a kukába egy Forma1ben,mintsem nyerje azt Webber...ugyanmár. Előző futamon nem értettem egyet a sorrenddel,de így két vasat tartottak a tűzben, ami a mai időmérőt követően elég jó döntés,nemde? Viszont itt már tuti lett volna csapatsorrend ha ugyanaz az állás a vége körül.
Ha előző héten csapatsorrend van,akkor már nem számítana semmit sem Vettel első helye a mai napon, így még akár jó is lehet. Webber csúnyán elrontotta.
Egész évben nem volt csapatsorrend? Ozsi könyörgöm. Nem így ismertelek meg, aki ennyire elVAKultozsimiki írta:4hszel lejjebbPerrero írta:vki leirná h x vb címéhez kinek h kell végeznie![]()
Kralo, egész évben nem volt csapatsorrend, nem tudhatod, fordítva mi lenne, attól,h fura,még nem álszentség. Fura ebben a helyzetben,de megsüvegelendő, nem elítélendő. Alonak úgy sem árt ugye a segítség, egyedül nem menne,vagy nehezebben menne jóval, hát most megkapta, nem hogy örülnél neki![]()
Ettől függetlenül remélem nem lesznek csúnya álszentek vasárnap,és ha kell meglépik.
jólvan, Alo is kitörölhetné Vettel motorhibák nélkül. Ő is hibázott bőven.S.Agüero írta:Pont azért nem olyan jó, mert 10 poleból alig nyert versenyt.fanbarca írta:Hát, szerintem most már mindenki számára világos, hogy az idei év legjobb versenyzője Vettel, bármi is lesz holnap. 10 pole az rengeteg + ő vezetett eddig a versenyeken legt9bb kört és km-t. Ha nem lett volna a 2 motorhiba, s nem hibázok ő sem, akkor tuti VB-győztes.
Azzal meg kitörölheti a seggét, hogy sok km-ig első volt.![]()
![]()
Jól mondod ha nem hibázott volna.
Csak sokszor hibázott.
Ja, és ha nincs semmilyen sportban.![]()
Az év versenyzője az lesz,aki holnap Világbajnok lesz, szerintem...fanbarca írta:Hát, szerintem most már mindenki számára világos, hogy az idei év legjobb versenyzője Vettel, bármi is lesz holnap. 10 pole az rengeteg + ő vezetett eddig a versenyeken legt9bb kört és km-t. Ha nem lett volna a 2 motorhiba, s nem hibázok ő sem, akkor tuti VB-győztes.
Pont azért nem olyan jó, mert 10 poleból alig nyert versenyt.fanbarca írta:Hát, szerintem most már mindenki számára világos, hogy az idei év legjobb versenyzője Vettel, bármi is lesz holnap. 10 pole az rengeteg + ő vezetett eddig a versenyeken legt9bb kört és km-t. Ha nem lett volna a 2 motorhiba, s nem hibázok ő sem, akkor tuti VB-győztes.
4hszel lejjebbPerrero írta:vki leirná h x vb címéhez kinek h kell végeznie
Perrero írta:vki leirná h x vb címéhez kinek h kell végeznie
Alonso világbajnok, ha…Perrero írta:vki leirná h x vb címéhez kinek h kell végeznie
Korrektek lennének, ha Vettel és Webber fordított helyzetben lenne?LG írta:Korrekt, sportszerű hozzáállás, és remélem ki is fizetődik az utolsó futamon.
Egyértelmű, amíg matematikai esélye van a németnek, addig a csapat őt fogja tolni, nem az ausztrált. Amúgy érthetetlen..LG írta:Nem láttam a futamot, de így az eredményt nézve érthetetlen, h Vettel miért nem adta át a helyét Webberrnek?
Én mind a 3 esetében füstölő motort látnék:DKralo írta:"Nem kívánok semmi rosszat Alonsónak, de nagyon azért nem bánnám, ha Abu-Dzabiban egy füstölő Ferrarit látnék a pálya szélén"- kívánt a maga módján ezek szerint jót Alonsonak a német Vettel...
Kedves.
Korrekt, sportszerű hozzáállás, és remélem ki is fizetődik az utolsó futamon.ab1daL írta:Mateschitz úr nyilatkozata a válasz:LG írta:Nem láttam a futamot, de így az eredményt nézve érthetetlen, h Vettel miért nem adta át a helyét Webberrnek?
„Meg sem fordult a fejünkben hasonló, amíg mindkét pilótánknak van esélye a sikerre. Alonsónak nem lesz mindig szerencséje, Abu-Dzabiban rendkívüli izgalmak várnak ránk. A korrekt körülmények között megszerzett második hely többet ér, mint a háttérben adott utasítások segítségével elért győzelem” – tette hozzá a vezető. Tehát ők ilyen aljas, gusztustalan "utasítást" nem fognak adni egyik pilótának se.. Megnézhetik majd magukat remélhetőleg.
Mateschitz úr nyilatkozata a válasz:LG írta:Nem láttam a futamot, de így az eredményt nézve érthetetlen, h Vettel miért nem adta át a helyét Webberrnek?