Lionel85 írta:Ez egy igazán mellbevágó eredmény. Gyan gólját láttam, meg kb. fél órát a meccsből. Nem játszott alárendelt szerepelt a Sunderland, hihetetlen, hogy mennyire erőtlen volt a Chelsea. Ferreira meg középhátvédként... pff.. hát kb. olyan mint nálunk Abidal...

Én az egész meccset láttam, és nemhogy nem játszott alárendelt szerepet a Sunderland, hanem lefocizták, leiskolázták a kékeket! Az első félidő még csak 1-0 volt, de ebben nagy szerepe volt Cech-nek, aki hatalmas bravúrokat mutatott be. Különben már ott eldőlhetett volna, simán lehetett volna 3/4-0 is. Egyébként ajánlom figyelmedbe az első gólt, nem volt kicsi.
A második félidőben kb. ugyanaz, a Chelsea 0, a Sunderland jól játszott, újabb nagy helyzeteket alakított ki, és ezekből 2 be is ment.
Azt kell mondjam, h mióta Abramovics a tulajdonos, sztem így nem alázták még le a Chelsea-t. Örülhetnek, h csak 3-0 lett, mert lazán lehetett volna több is.
Voltak hiányzok a Chelsea-nél, ez a védelmen meg is látszott, átjáróház volt, de ez persze nem mentség. Rövid időn belül 2 nemvárt vereség a kékektől, érdekes lesz így.
Ami az Arsenalt illeti: csak a végét láttam a meccsnek, és nagyon dühös voltam, hisz majdnem belestünk abba a hibába, amibe már annyiszor korábban, majdnem elszórakoztunk egy megnyert meccset. Annyira magunkra húztuk az Evertont, h simán benne volt az egyenlítés, még jó, h góljuk után már nem volt elég idejük rá.
Egyébként úgy gondolom, h végre megszakad az angol csapatok uralma Európában. Már a tavalyi évben is látszott, h a többi európai nagy csapat simán ott van a szintjükön, idén sztem ez még jobban így lesz, mert elég gyenge, ami a Mu, Chelsea, Arsenal 3-s mutat, a Tottenhamot meg sztem nem kell komolyan venni. Ok, h megcsapták az Intert, őket sajnos mostanában nem oly nagy tett megverni.