Be kell látnom, amikor azt írtam a meccs előtt, hogy masszív csapat az Almería és hogy eddig megnehezítette a Barça dolgát, nem voltam reális. Azt is megjegyeztem, hogy 2-3 góllal nyerhet a Barcelona, hát ez sem jött be.
Rossz csapatismerő vagyok, de azért senki más sem gondolhatott volna arra tegnap a meccs előtt, hogy ennyi lesz a különbség. Azonban ezúttal kijött egy nagyobb különbség és még nagyobb lehetett volna, ha az utolsó 10-15 percben nem lazul a vendégcsapat.

A PSV - Feyenoord járt az eszemben, de végül maradt két kihasználatlan helyzet. Persze, elégedetlen nem vagyok, nagyon örülök, hogy rácáfolunk azokra, akik azt mondják, hogy szeretünk lazulni meccsek alatt, most ez nem így volt.
Örülök Bojan két góljának, mert ha valami, akkor ez a meccs tényleg vissza tudja majd rázni a régi formájába.
Messit nem kommentálnám, mert teljesítménye önmagáért beszél. Ez az emberke tényleg Földönkívüli.
Villát sajnáltam kicsit, neki hiányzott a gól, de azt észrevettem a meccsen, hogy nem középcsatár volt, hanem inkább a két szélen játszott, azaz az elsődleges feladata ezúttal nem a góllövés volt.
Minden összejött ezen az estén a csapatnak, biztos sokáig fogok erre emlékezni.
Köszi fiúk! FORCA BARCA!!!