Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
salas9
Entrenador del Barça

2010.11.28. 00:02:24

messideco írta:Most látom, hogy a Barca születésnapján lesz a meccs. Jó lenne egy győzelem, mint ajándék a klubnak...
És nekem :oops: :lol: :lol: :lol:
1988.11.29 Tavaly is én kaptam az egyik legszebb születésnapi ajándékot :)
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.27. 23:45:29

Alberto10 írta:Most akkor hánykor lesz hétfőn a Klasszikus?
mert itt az Eurobarcán 21 óra van írva ugyanakkor a Sport1-en 19:30-kor kezdődik a közvetítés, ami 20 órai kezdésre utal. vagy másfél órát pofáznak a stúdióban??? hihetetlennek tűnik...
akkor most??
Igen, 19:30-tól kezdődik a közvetítés, másfél órás felvezetés lesz, szóval 21:00-kor kezdődik a meccs maga. :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Alberto10
Capitá del Barça

2010.11.27. 23:42:35

Most akkor hánykor lesz hétfőn a Klasszikus?
mert itt az Eurobarcán 21 óra van írva ugyanakkor a Sport1-en 19:30-kor kezdődik a közvetítés, ami 20 órai kezdésre utal. vagy másfél órát pofáznak a stúdióban??? hihetetlennek tűnik...
akkor most??
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.11.27. 13:38:28

messideco írta:Most látom, hogy a Barca születésnapján lesz a meccs. Jó lenne egy győzelem, mint ajándék a klubnak...
Tavaly is amúgy pont a születésnapon volt :D
messideco
Presidente del Barça

2010.11.27. 13:35:04

Most látom, hogy a Barca születésnapján lesz a meccs. Jó lenne egy győzelem, mint ajándék a klubnak...
Kép
"And my heart will leave you never."
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.27. 13:29:49

Szerintem a kezdőnk az alap kezdő lesz azaz:

-----------------------------------VV---------------------------------

------Alves-----------Puyol-----------Piqué-----------Abidal------

--------------------------------Busquets----------------------------

------------------------Xavi-------------Iniesta--------------------

----------------Messi--------------Villa-----------Pedro-----------
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
9Dave
Capitá del Barça

2010.11.27. 13:29:13

messideco írta:
Ticsi 23 írta:Szerintem így kezdünk majd:

----------Valdés----------
-----Piqué-----Puyol-----
Alves--------------Abidal
------Masch---Busq-----
------------Xavi----------
-----Villa---------Ini-----
-----------Messi----------
Én is írtam már egy ilyet, hogy Guardiola ezt a kezdőt fogja játszatni a Clasicon. Hétfőn kiderül...
Az én tippem ez:
-----------Busq----------
------Xavi------Ini-------
---Messi---------Pedro--
------------Villa----------
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.27. 13:25:32

messideco írta:

------Masch---Busq-----
Én is írtam már egy ilyet, hogy Guardiola ezt a kezdőt fogja játszatni a Clasicon. Hétfőn kiderül...
Ebben igazából az lenne a jó, hogy Pedro révén lenne olyan ember a kispadon, aki át tudja írni a meccs forgatókönyvét csereként beszállva...
messideco
Presidente del Barça

2010.11.27. 13:24:21

------Masch---Busq-----
Kép
"And my heart will leave you never."
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.27. 13:21:18

SuperMessi írta:Állítólag JM gondolkodik azon h levegye higanyt és Lasst játszassa helyette. Én nem hinném, bár tény h lenne ráció abban a szemszögükből hogy ha 3 védekező típusú játékossal állnának fel a középpályán és így + Ronaldo sebességével lehet esélyük megakasztani a támadásainkat ill. lekontrázni minket. Vélemények?
MessiFan írta:100%-ig biztos vagyok abban hogy Pep őket fogja a pályára küldeni:
Valdés,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Pedro,Messi,Villa

A Real kezdő szerintem: Casillas,Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo,Xabi Alonso,Khedira,Di Mária,Özil,Ronaldo,Higuain

Tippem továbbra is 2-1.
Erősen kétlem...korábban is írtam, hogy sztem Mou szeretné úgy is megverni a Barcát, hogy hogy nem tipikusan egy ellenük kialakított taktikával, hanem a saját alapcsapatával győz. Ez lehet, hogy hülyeség, de én így gondolom. Emellett pedig Ha Lasst be akarná tenni, akkor talán Di Maria helyett lehetne, Higu tuti, hogy kezd.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.11.27. 13:21:05

Szerintem így kezdünk majd:

------Masch---Busq-----
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.27. 13:19:06

MessiFan írta:100%-ig biztos vagyok abban hogy Pep őket fogja a pályára küldeni:

A Real kezdő szerintem: Casillas,Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo,Xabi Alonso,Khedira,Di Mária,Özil,Ronaldo,Higuain

Tippem továbbra is 2-1.
Úgy legyen! :) Én is ezt várom, bár az eredmény sztem 1-1 vagy 1-0. Mivel mondhatni, hogy a Madridnak van játéka, van stílusa, (amit a La Liga topicban belinkelt cikkből is látható, hogy ezzel a stílussal voltak anno nyerők), ez két filozófia csatája is lesz. Remélem, hogy a miénk bizonyul jobbnak :)
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.11.27. 13:17:13

Állítólag JM gondolkodik azon h levegye higanyt és Lasst játszassa helyette. Én nem hinném, bár tény h lenne ráció abban a szemszögükből hogy ha 3 védekező típusú játékossal állnának fel a középpályán és így + Ronaldo sebességével lehet esélyük megakasztani a támadásainkat ill. lekontrázni minket. Vélemények?

Forrás: http://www.totalbarca.com/wp-content/up ... _75026.jpg

Tippem továbbra is 2-1.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.11.27. 13:30:02-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.27. 13:11:32

100%-ig biztos vagyok abban hogy Pep őket fogja a pályára küldeni:

Tippem továbbra is 2-1.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.27. 13:02:25

Á, még két nap. :x Minél közelebb a classico, annál lassabban telik az idő.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.27. 11:04:44

Real elleni kezdőm:
:twisted:
-------------------------VV-------------------------
-----Alves--------Piqué---Puyol----------Abidal---
---------------------Mascherano-------------------
---------------Xavi-----------Iniesta---------------
-----Pedro------------Messi----------Villa----------

Pep kezdője:
-------------------------VV-------------------------
-----Alves--------Piqué---Puyol----------Maxwell-
----------------------Busquets---------------------
---------------Xavi-----------Iniesta---------------
-----Pedro------------Messi----------Villa----------

Tippeim:
2-0: Messi, Pedro
4-1: Messi2, Xavi, Villa, Higuaín

T'estimo Barça!
Visça el Barça!
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.21. 14:56:45

Lionel85 írta:biztos sokáig fogok erre emlékezni.

Szerintem is,mivel a Barca 50 éve nem rugott 8 gólt 1 meccsen(akkor a Las Palmast verték 8al),de a Spanyol bajnokságban is 15(!) éve volt az utolsó,hogy valaki 8 gólt rúgjon(Oviedo 3-8 Valladolid).
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.21. 10:23:46

Be kell látnom, amikor azt írtam a meccs előtt, hogy masszív csapat az Almería és hogy eddig megnehezítette a Barça dolgát, nem voltam reális. Azt is megjegyeztem, hogy 2-3 góllal nyerhet a Barcelona, hát ez sem jött be. :)

Rossz csapatismerő vagyok, de azért senki más sem gondolhatott volna arra tegnap a meccs előtt, hogy ennyi lesz a különbség. Azonban ezúttal kijött egy nagyobb különbség és még nagyobb lehetett volna, ha az utolsó 10-15 percben nem lazul a vendégcsapat. :) A PSV - Feyenoord járt az eszemben, de végül maradt két kihasználatlan helyzet. Persze, elégedetlen nem vagyok, nagyon örülök, hogy rácáfolunk azokra, akik azt mondják, hogy szeretünk lazulni meccsek alatt, most ez nem így volt.

Örülök Bojan két góljának, mert ha valami, akkor ez a meccs tényleg vissza tudja majd rázni a régi formájába.

Messit nem kommentálnám, mert teljesítménye önmagáért beszél. Ez az emberke tényleg Földönkívüli. :D

Villát sajnáltam kicsit, neki hiányzott a gól, de azt észrevettem a meccsen, hogy nem középcsatár volt, hanem inkább a két szélen játszott, azaz az elsődleges feladata ezúttal nem a góllövés volt.

Minden összejött ezen az estén a csapatnak, biztos sokáig fogok erre emlékezni.

Köszi fiúk! FORCA BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
Gali
Capitá del Barça

2010.11.21. 10:09:16

Messithebest írta:Az Almería elleni mérkőzést letudtuk,kész. Most jöhet a Pana a BLben utána jöhet a Real.

Ahogy előttem is leírták,a Real nem = az Almeríával. Nagyon nehéz meccsre számítok,hiszen a Madridiak nagyon gyorsak,könnyen áttudnak jutni a védelmünkön,ha nem figyelünk. Ja és igen jó lenne ha az első gólt mi rúgnánk.
A Barca pedig nem egyenlő a Bilbaóval. Amennyiben nézted a Real mérkőzését, akkor láthattad, hogy főleg az 1. félidőben a Bilbaó nagyon sokszor könnyedén jutott el a Madrid kapujához. A Realnak nem volt jó a középpályája. Xabi és Khedira gyenge volt, Özil ugyan adott egy szép gólpasszt, de egyébként teljesen eltünt a mezőnyben. Egyedül Di Maria játszott elfogadhatóan. Természetesen minden meccs más és más, de a tegnapi produkciók alapján és látva a Barca elmúlt időszakban mutatott játékát, inkább a Reálnak van félni valója.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.21. 09:55:09

Sajnos nem láttam a meccset, csak az összefoglalót, de ez igen. Nem tudom mi lett az Almería-val... Örülök ennek a 8-asnak, de azt nagyon sajnálom, hogy ennyire hitványul gyenge lett a spanyol bajnokság. Jó lenne keményebb meccseket játszani, mert így lefogunk ereszteni a BL-re...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.21. 09:19:48

Igazából ilyenkor nem nagyon lehet mit írni. A meccset mindenki látta, félgőzzel is tönkre vertük az Almeriát!
Ami hiányzott az egyértelműen a Villa gól! Azt hittem hogy rúgatnak vele egyet a társak, de sajnos nem jön össze. Nem tudom hogy az ő önbizalmának mennyire tesz jót hogy egy 08-as meccsen nem sikerül betalálnia?! :roll:
Fontásnak nem volt nehéz feladata, de hibátlanul játszott.
Egyébként én Messinek adtam volna eg ykis pihenőt. Nem értettem hogy miért Pedrot hívja le Pep. Ráfért volna Leora egy kis pihenés.
Összességében szép volt fiúk! :)

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.21. 07:53:38

Az Almería elleni mérkőzést letudtuk,kész. Most jöhet a Pana a BLben utána jöhet a Real.

Ahogy előttem is leírták,a Real nem = az Almeríával. Nagyon nehéz meccsre számítok,hiszen a Madridiak nagyon gyorsak,könnyen áttudnak jutni a védelmünkön,ha nem figyelünk. Ja és igen jó lenne ha az első gólt mi rúgnánk.
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2010.11.21. 07:44:40

Én is örülök, jo volt nézni. De a Reál nem egyelő az Almeriával. Nagyon jól kell középen védekezni nehogy átfussanak rajtunk. Nagyon gyorsak. És jó lenne ha az első golt mi runánk.
Fecó
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.21. 01:55:56

Én is néztem meccs előtt, hogy csak 10 gólt kapott eddig az Almería gondoltam egy 0-2-vel már teljesen elégedett lennék. Igazából majdnem minden meccsünkön lőhetne a csapat 8 gólt de sajnos rengeteg helyzetet elpuskázunk sokszor már nagyon idegesítő is.
Meccset nem igazán értékelném ki hisz tök mindegy milyen játékkal nyerünk a 8 gól magáért beszél nincs mit mondani róla.
Grat a csapatnak!
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.20. 23:02:43

Csúcsformához egészen közel, megerőltetés nélkül vertük agyon az Almériát aki eddig rajtunk és a Madridon kívül a legkevesebb gólt kapta.
Pedro,Bojan góljainak örülök a legjobban kell hogy minél több emberben legyen benne a potenciális gólveszély. Némileg Bojannak is sikerült helyreállítani a saját maga által ősszel megtépázott renoméját.
Messi megint rugott hármat de továbbra is állom hogy a saját maga csúcsától messze volt ma is.
Továbbri észrevétel hogy ha Masch van a vkp poszton vhogy üdébbnek egyszerűbbnek, hatékonyabbnak érzem a támadójátékunkat.
Bár ez csak lehet véletlen.
De ha lehetne választani én inkább Maschrenot látnám a Madrid ellen.
Vhogy jobbnak látom hogy azon a poszton egy sallagmentes, kockázatot nem nagyon vállaló , PL-en edződött igazi pióca tolja ott.
Lezárt