Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is ebben látom a legnagyobb differenciát a két csapat között, no meg a szerénységet. Hiszem, hogy csak ilyen mentalitással lehet hosszú távon komoly sikereket elérni.gamerpapa írta: A focihoz rengeteg alázat kell. Az amit a Barca képvisel, abban bőven akad alázat a futballal szemben. Ez jelenti a szignifikáns különbséget a két klub közt.
Mit mondana? azt fogja, hogy a Real egy rossz napot fogott ki, a Barcának meg minden összejött....herodes írta:Ami szembevágott:Az ember az elején ezt a dumát nyomta:
"ez nem az Almeria"stb mondom ez agyonbeteg ...
Most mit mond?
Pepe milliószor durvább volt és ő kapott 10-et. Ramos szerintem ennek a harmadát fogja, úgyhogy sztem max 3 meccs és kész. De a legvalószinűbbnek a 2-t tartanám.Stoichkov írta:gyönyörű játék volt, gratulálok a csapatnak!
ramos eltiltásának a hosszát pedig kiváncsiam várom, én 5 meccs alatt fel fogok háborodni... szerintetek?
Ez az amire gondolok?herodes írta:Mindennek ellenére:Sok sok sikert A Madridnak nem azért mert szeretem őket,ink merrt sok játékosuk méltó lenne a legjobb címre.Kasiyas mindenképpen és rengeteg jó évet kívánunk neki.
Gondolj vissza Busquetsre és Solbakkenre..Igaz játék után volt, de mégis, ha bántani akarjuk CR-t, akkor ne ezzel, hanem a szenzációs teljesítményével.. DE ne bántsuk őt, és senkit se, örüljünk a sikernek!haszi9 írta:FANTASZTIKUS MECCS FANTASZTIKUS SZÜLINAP!!!!!!VISCA EL BARCA!!!!!(L) AZ EGÉSZ CSAPAT ZSENIÁLIS VOLT!!!!!(L) a realról csak annyit hogy idegbetegek és nem tűrik ha jobb valaki ronaldo nem tudom mit képzelt mikor GUARDIOL-át meglökte! :@
Nemtudom észrevetted-e, hogy a mai Barca Messi nélkül is roppant gólérzékeny volt. Ez a tény.Colin írta:Gratulálni jöttem át, immár ötödjére.
Csak abban bízok hogy előbb utóbb minden sorozat megszakad, és hogy 50 évig megint nem lesz egy Leo Messi a futball történelemben. (Az egész csapat nagyon jó, de fele ilyen erős lenne a Barca Messi nélkül. Tény.)
Szóval gratulálok.
És várom a mielőbbi visszavágást csapatom részéről..