Komolyan mondom az agyam eldobom ettől a meccstől! Hogy lehet ilyen színvonalon játszani az angol bajnokságban
Az angol bajnokság két élcsapatáról beszélünk emberek! És ők ilyen játékot produkálnak? Hát gratulálok!
Az Arsenal nem tudom, hogy mit képvisel ilyen játékkal. Mire gondolnak? Két értelmes passzt nem tudnak összehozni, és ők akarnak valamit nyerni? Na ne nevettessetek már... Ha angol bajnokság, akkor Arsenal!! A Barca után az első a szívemben, de komolyan. De ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy bajnokságot akarnak nyerni, meg BL-t, meg kupákat? Na hagyjuk már... Aki nem tud egy ilyen erősségű csapatot legyőzni, mint a MU (és ezzel most nem őket bántom) az nem érdemel semmit.
van der Saar elvégzi a szabadrúgást a saját 16-án belül, és Rooney az Arsenal 16-a előtt úgy veszi le, hogy nem zavarja senki, pedig 2 középső védő is ott van, majd úgy fordul kapura, hogy szabad az út előtte. De most komolyan emberek. Ilyen szinten ilyet megengedi...áááh
Arshavin ugye lejött. Na most én alapból nem is kezdettem volna. Kommentátor:
"He hasn't had a good night."
a good night 
Na ne nevettess már... Meccsek óta olyan formában van, hogy még a kispadra sem ültetném le. Song meg a pályán sem volt, csak úgy mint Wilshere, meg Rosicky. Chamakhnak volt egy fejese még a meccs elején, de... Nasri sem nyújott semmi különöset, és még akkor sokat mondtam. Walcott bejött és legalább letett valamit az asztalra. Meg merte csinálni az egy az egyeket, stb. Nálam ő volt ma a legjobb Arsenalos. Sagna hozta a szokásosat, úgy mint Clichy, a középső védőkről meg nem is beszélek inkább. A tüsszentés nevezetű úriember a kapuban hozta amit kellett. A gólról nem tehetett, amit tudott, azt meg megfogta. Nem is Walcott, hanem inkább ő az Arsenal legjobbja nálam. És ha a kapus a legjobb, akkor az sok mindent elmond.
Walcottról már beszéltem, most akkor a másik 2 cseréről.
Árulja el nekem valaki, hogy Wenger mi a rakás gőzölgő meleg ürülékért játszatja van Persiet a kp-n? Azt hiszi, hogy ott többet fog nyújtani egy befejező csatát? Miért nem rakja be a kapu elé, mert ott van a helye neki. Ott tud gólokat lőni. Mi az elképzelése vele a kp-n? Ha valaki ezt megmondja, akkor annak nagyon megköszönöm.
Fabregas meg... Ahogy bejött, figyeltem a játékát. Amióta visszatért a sérüléséből nem az igazi, és még sokat is mondtam... A kb 15-20 passzából nem tudom, hogy hány ment jó helyre... 3-4? De azok is csak hátrafelé. Ja nem, bocsánat, volt egy előrefelé is, amikor elvégezte a szabadrúgást. Ez aztán a karrier...
Most egy kicsit a MU-t is szapulom.
Fletcher csak ugatni tud, semmi mást, Rooney iszonyat formán kívül van, Ferdinánd meg pályázik az év parasztja díjra. Így felugrani egy fejeshez? Elmehet ám a jó k...a any...a!! Nem lehetne egy kicsit gondolkozni? És utána még neki áll följebb. Nagyon bírom az ilyet...
Összességében egy k...a sz.r meccs volt, ahol egyik csapat sem érdemelte volna meg a 3 pontot. Kár volt belekezdeni a második félidőbe, csak felhúztam magam még jobban!!
Jó éjszakát!