Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:49:12

Messi199 írta:Srácok és hol lesz az első meccs ? Remélem Mary Poppins földön :)
Csoportelsők voltunk, tehát a visszavágó lesz a Camp Nou-ban.

:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messi199
Jugador d'estrella

2010.12.17. 12:47:41

Srácok és hol lesz az első meccs ? Remélem Mary Poppins földön :)
Tots Unit Fem Forca !!
soadroli
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:47:08

Az Arsenal szerintem csak otthon lehet veszélyes ránk. Camp Nouba szétcincáljuk őket, ebben biztos vagyok. :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:46:13

AS Roma- Sahtar Doneck
A Roma az esélyes, de én nem irnám le az ukránokat sem. Tett egy-két csodát már Lucescu és benne van a pakliban, h most is sikerül meglepetést okozni.

AC Milan- Tottenham
Talán a legkiegyenlitettebb párositás. Két europai top csapat. A Milan sokkal tapasztaltabb és azt gondolom, h tovább is fognak jutni, sok gólt és szoros eredményt várok.

Valencia-Schalke
A Valenciát érzem az erősebbnek és szerintem viszonylag simán továbbjutnak.

Internazionale- Bayern München
Egyik csapat sincs olyan formában jelenleg, mint tavasszal, de azt gondolom, h a Bayern visszavág a májusi vereségért. Az Inter jelenleg nagyon kevésnek tűnik.

Olympique Lyon-Real Madrid
:lol: Most már tényleg illene a Madridnak is a legjobb 8 közé jutni. Nem fog megtörténni az, mint tavaly és tavalyelőtt és azelőtt.... 8) :lol:

Arsenal-Barcelona
Szerintem kb. az lesz, mint tavaly, mind a játék, mind pedig az eredményt illetően. Tovább kell jutni és kész.

Olympique Marseille-Manchester United
Az OM a kedvenc francia csapatom, de sajnos nem látok túl sok esélyt arra, h akár csak megszorongassák a MU-t. Szerencséje volt az angoloknak.

FC Köbenhavn-Chelsea
A legsimább párositás, sima Chelsea továbbjutás...
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.12.17. 12:42:40

AS Roma - Sahtar D.

necces, de a szatyor játssza a visszavagot otthon, igy o az eselyes

AC Milan - Tottenham

kicsit tulertekelt ez a spurs, milan siman hozza

Valencia - Shalke

hm jo kerdes. lovesem sincs. 60-40 a valencianak.

Inter - Bayern M.

talány ez az inter... ugye a tavalyi donto ismetlodik meg... most a bayern fog orulni, ez a benitez minden csapatot gallyra vág :D

Lyon - Real Madrid

RM

Marseille - MU

a barca mellett a marseille a másik nagy kedvenc... eddig tart nekik a bl

Köbenhavn - Chelsea

a legegyértelmubb parositas

Arsenal - BARCELONA

sokakkal ellentétben én abszolut nem örülök. a két olaszt leszámítva bármelyik jobb lett volna. ugyan nem tudom pep miért félt a franciáktól...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:41:18

Laci7 írta:Srácok! Nem kell lebecsülni az Arsenalt! Tavaly sem volt első ránézésre könnyű meccs, idén sem lesz az! Nem rossz csapat az Arsenal, de kötelező lenne hozni a meccseket, ha idegenben nem is, de otthon nyerni kell!
A kiemelt rész a lényeg. A tavalyi formánk meg sem közelítette az ideit (igaz az arsenallal kapcsolatban nem vagyok teljesen képben, hogy hogyan megy nekik). Szóval ha egy közepesnél jobb napot fogunk ki akkor sok esélyt nem adok nekik.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
daffy
Madridista

2010.12.17. 12:40:33

Ilúvatar írta: Lyon - Real Madrid --> :lol: :lol: :lol: Lyonnak meg kell ismételnie amit tavaly produkált. Real meg nézze le Lyon -t, és azután meg szépen beégnek.
tavaly? az utóbbi 6 évben :D
nem lesz itt semmi lenézés,meg lyon továbbjutás...a real a lyont minimum 3mal kell,hogy megüsse. az utóbbi idők leggyengébb lyonja,a schalke rommá verte őket. sima párharc lesz. idegenben jó az x,esetleg 1 gólos győzelem,otthon 2-3mal kell őket szomorítani
MR. TROMORT777

2010.12.17. 12:36:27

Mindig érdekesen alakulnak a BL sorsolások....
Am igen, lehet csalni. Pl: fagyasztott golyók :wink:
Deus
Boixos Nois

2010.12.17. 12:35:50

Hát érdekesen jött ki a sorsolás....

Barca-Arsenal... Hát még ilyet... :shock: Tavaly Messi szedte szét őket, otthon. Idegenben meg Ibra.

Aztán meg ugye ott van Inter-Bayern... WTF :shock: Most ezek után, nagyon, de nagyon remélem hogy Bayern jut tovább.

Lyon - Real Madrid --> :lol: :lol: :lol: Lyonnak meg kell ismételnie amit tavaly produkált. Real meg nézze le Lyon -t, és azután meg szépen beégnek.
KépKép
Laci7
Barça B

2010.12.17. 12:35:26

Srácok! Nem kell lebecsülni az Arsenalt! Tavaly sem volt első ránézésre könnyű meccs, idén sem lesz az! Nem rossz csapat az Arsenal, de kötelező lenne hozni a meccseket, ha idegenben nem is, de otthon nyerni kell!
Max 150px magas lehet az aláírás kép!
100% Culé!
"Vannak akik azt hiszik a futball olyannyira fontos, úgyszólván élet-halálkérdése. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal több."
régész
Jugador del Barça

2010.12.17. 12:35:24

Van Persie nyilatkozta a Partizán meccs után, hogy ide nekünk a Barcát! Hát, tessék!!! Szerintem nagyképű nyilatkozat volt!
Én attól félek, hogy az eddigi idényeket kezdtük kicsit gyengébben, akkor volt "hullám völgy" és tavasszal jött a jó forma, ami segített minket a kupákhoz.
Most fantasztikus formában kezdtünk, és vagyunk, valamint a sérülések is elkerülnek minket. De az az igazság, hogy ilyen formában nem lehet egy évet végigjátszani, és a mai fociban az is szinte hihetetlen, hogy ne sérüljön le kulcsemberünk. Plussz, az Arsenal nagyon vissza akar majd vágni!
Ettől függetlenül tovább jutunk, de akkor is tartok a meccstől!
Remélem csak felesleges károgás amit leírtam fentebb! :D
kristop
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:33:15

remélem, hogy addig is kitart a jó formánk. megkaptuk az egyetlen csapatot, akinek van keresnivalója ellenünk.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.12.17. 12:32:29

Na, hát azért lehetett volna jobb is a sorsolás.

Megint előrehozott döntő a játékot tekintve: Arsenal-Barca. A legnagyobb kár, ami történhet a focival, hogy egyik szép focit játszó csapatnak búcsúznia kell korán (ami valszeg megint az Arsenal lesz).

Inter-Bayern: remélem Bayern továbbjut, bár őket sem csípem.
Lyon-Real: megaLOL, remélem a Real játékosok agyában meg fog fordulni jó párszor, hogy ki is az ellenfél.
A Chelsea meg a MU a rossz formájuk, s nézhetetlen játékuk ellenére simán továbbjutók lesznek. Szerencsések: ahogy azt megszokhattuk.
A Milan-Tottenham nagy meccs lesz, kiegyenlített erők küzdelme.
barcsa
Barça C

2010.12.17. 12:31:14

hogy lenne írányított sorsolás? -.-
daffy
Madridista

2010.12.17. 12:29:00

nálam 2 párharc nem egyértelmű:
milan - tottenham: sokakkal ellentétben én az angolokra tennék. szét fogják futni az öreg milan kp-t és a védelmet,főleg most,hogy nincs thiago silva sem. a milan támadósora ugyan lőhet pár gólt,de a spurs a meccsek végén szétszedi őket. sokgólos meccsekre számítok
a másik párharc a shakhtar - roma: én itt ukrán továbbmenetelt jósolok. ebben vastagon benne van a donyecki hideg is. a roma nincs ahhoz hozzászokva és a shakhtart braziljai viszik majd tovább
Kardi
Capitá del Barça

2010.12.17. 12:28:00

Lesz egy két igen élvezhető meccs ...alig várom már! :P
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
menczel
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:27:48

csababarca írta:Nem is irányított a sorsolás,áá dehogy:D

Madrid százezredszerre is megkapta a Lyont. De legalább végre továbbmennek, és lehet isteníteni Mout továbbra is.

Arsenal nem ellenfél.

MU,Chelsea megint makkolt egy hatalmasat.

Tottenham-Milan meccsekre leszek kíváncsi. Szerintem az angolok szétszedik őket :)
Te az a fajta ember vagy aki elhiszi hogy a cionista nagytőke majd bechipezi az embereket, meg Nagymagyarországnak egy Ufo összeesküvés miatt kellett szétesnie. Irányított sorsolás mi?? Élőben közvetítették ember, előttünk rakták bele a gömbbe!! Áhh én vagyok a hülye hogy reagálok...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.12.17. 12:25:35

régész írta:Mindenki írja kik lesznek a továbbjutók. Azt azért jegyezzük meg, soha nem volt olyan, hogy mindig az esélyesek jutottak tovább.
Most kéne játszani a meccset, és simán vernénk mindenkit. De sajnos, több mint 2 hónap múlva lesz. Félek a sérüléstől és a hullámvölgytől...
Remek meglátás :!: Szerintem nekünk sem oylan egyszerű ez a feladat!Semmit nem jelent a tavalyi eredmény!!!!Inter-Bayern érdekes nagyon, s én egy Marseille-i csodát is eltudok képzelni, lehet hülyének néztek, de hétről hétre látom az OM-t és van bennük perspektíva az MU ellen!De izgalmas lesz, de hol van még február....
barcsa
Barça C

2010.12.17. 12:25:19

én nagyon örülök neki. :) megfelelő párosítás a barca számára.. a barcának fekszik az arsenal stílusa. nagyon várom már a meccset. Pep ugyis aztmondta csak a franciákat ne. Arsenal szerintem tökéletes számunkra. viscaelBarca!
salas9
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:24:42

AS Roma - Sahtar D.
Véleményem szerint a Roma továbbjutására szavazok, viszont az ukránok egyértelműen meg fogják nehezíteni az olaszok dolgát.

AC Milan - Tottenham
Mint Milan szurkoló egyértelmű kit szeretnék továbbjutóként látni. De tudom, hogy 50-50% az esély.

Valencia - Shalke
Igazából nekem mindegy ki fog továbbjutni ám ha a Valencia olyan periódusban lesz ebben az időszakban akkor nagyobb az esélyük.

Inter - Bayern M.
Egyértelműen más lesz mint a tavalyi döntő. A németek továbbjutására tippelek.

Lyon - Real Madrid
Most mondjam azt, hogy "számítottam rá"? Hajrá Lyon!

Marseille - MU
Remélem elég rendesen megnehezítik a franciák az ördögök dolgát. Ezen felül szerintem az angolok mennek tovább.

Köbenhavn - Chelsea
A Chelsea a párosítás esélyese, de nem számíthat könnyű mérkőzésre, kiindulva abból, hogy nekünk sem volt ott egyszerű.

Arsenal - BARCELONA
Más lesz mint a tavalyi. Biztos vagyok benne, hogy vissza akarnak vágni tavalyról. De ha azt hozzuk amit tudunk, akkor nem is lehet gond.
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.17. 12:24:34

Lionel85 írta:Szerintem ők jutnak tovább:

Roma - Shaktar Donyeck
Milan - Totettham
Valencia - Schalke
Inter Milan - Bayern
Lyon - Real Madrid
Arsenal - FC Barcelona
Marseille - Manchester United
Köbenhavn - Chelsea
Ha tényleg ezek jutnak tovább akkor nagyon nagy meccsek lesznek a negyeddöntőtől. :P
Miért pont az Arsenal. :evil: Kár hogy már a nyolcaddöntőben kiesik az Arsenal. :? :) A reál meg....no comment. Nincs okuk panaszkodni. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.17. 12:24:06

Nem is irányított a sorsolás,áá dehogy:D

Madrid százezredszerre is megkapta a Lyont. De legalább végre továbbmennek, és lehet isteníteni Mout továbbra is.

Arsenal nem ellenfél.

MU,Chelsea megint makkolt egy hatalmasat.

Tottenham-Milan meccsekre leszek kíváncsi. Szerintem az angolok szétszedik őket :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sztilo
Jugador d'estrella

2010.12.17. 12:23:20

menczel írta:Cesc megint megnézheti közelről, hogy játszik az anya együttes :)

Mikor az intert kihuzták másodiknak imádkoztam h őket kapjuk és mikor kimondta hogy FC Ba.... elkezdtem őrjöngeni, aztán realizáltam h ...yern a vége a mondatnak :( :(
még megkaphatjuk őket,de remélem a bayern munchen megy tovább :)
régész
Jugador del Barça

2010.12.17. 12:23:09

Mindenki írja kik lesznek a továbbjutók. Azt azért jegyezzük meg, soha nem volt olyan, hogy mindig az esélyesek jutottak tovább.
Most kéne játszani a meccset, és simán vernénk mindenkit. De sajnos, több mint 2 hónap múlva lesz. Félek a sérüléstől és a hullámvölgytől...
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.17. 12:22:48

Arsenalt sajnálom, nagyon régóta szeretném őket döntőben látni
De akkor idén újra két meccs erejéig futballünnep (azt hiszem ez kárpótlásként a minimum a tavalyi döntőért)
Milan-Spursre leszek nagyon kíváncsi még
Lezárt