Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csoportelsők voltunk, tehát a visszavágó lesz a Camp Nou-ban.Messi199 írta:Srácok és hol lesz az első meccs ? Remélem Mary Poppins földön
A kiemelt rész a lényeg. A tavalyi formánk meg sem közelítette az ideit (igaz az arsenallal kapcsolatban nem vagyok teljesen képben, hogy hogyan megy nekik). Szóval ha egy közepesnél jobb napot fogunk ki akkor sok esélyt nem adok nekik.Laci7 írta:Srácok! Nem kell lebecsülni az Arsenalt! Tavaly sem volt első ránézésre könnyű meccs, idén sem lesz az! Nem rossz csapat az Arsenal, de kötelező lenne hozni a meccseket, ha idegenben nem is, de otthon nyerni kell!
tavaly? az utóbbi 6 évbenIlúvatar írta: Lyon - Real Madrid -->![]()
![]()
Lyonnak meg kell ismételnie amit tavaly produkált. Real meg nézze le Lyon -t, és azután meg szépen beégnek.
Te az a fajta ember vagy aki elhiszi hogy a cionista nagytőke majd bechipezi az embereket, meg Nagymagyarországnak egy Ufo összeesküvés miatt kellett szétesnie. Irányított sorsolás mi?? Élőben közvetítették ember, előttünk rakták bele a gömbbe!! Áhh én vagyok a hülye hogy reagálok...csababarca írta:Nem is irányított a sorsolás,áá dehogy:D
Madrid százezredszerre is megkapta a Lyont. De legalább végre továbbmennek, és lehet isteníteni Mout továbbra is.
Arsenal nem ellenfél.
MU,Chelsea megint makkolt egy hatalmasat.
Tottenham-Milan meccsekre leszek kíváncsi. Szerintem az angolok szétszedik őket
Remek meglátásrégész írta:Mindenki írja kik lesznek a továbbjutók. Azt azért jegyezzük meg, soha nem volt olyan, hogy mindig az esélyesek jutottak tovább.
Most kéne játszani a meccset, és simán vernénk mindenkit. De sajnos, több mint 2 hónap múlva lesz. Félek a sérüléstől és a hullámvölgytől...
Ha tényleg ezek jutnak tovább akkor nagyon nagy meccsek lesznek a negyeddöntőtől.Lionel85 írta:Szerintem ők jutnak tovább:
Roma - Shaktar Donyeck
Milan - Totettham
Valencia - Schalke
Inter Milan - Bayern
Lyon - Real Madrid
Arsenal - FC Barcelona
Marseille - Manchester United
Köbenhavn - Chelsea
még megkaphatjuk őket,de remélem a bayern munchen megy továbbmenczel írta:Cesc megint megnézheti közelről, hogy játszik az anya együttes![]()
Mikor az intert kihuzták másodiknak imádkoztam h őket kapjuk és mikor kimondta hogy FC Ba.... elkezdtem őrjöngeni, aztán realizáltam h ...yern a vége a mondatnak![]()