Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Esélytelen...a 2 centis gyűrűn nem állhat meg így a labda...
Superman
Ez tényleg megtörtént
Egyetértek sajnos...bánom, hogy erre a szakra jöttem, de most fogok érettségizni, szal végülis utána még lehet más pályámDrigo írta:Ezért nem becsülöm egyáltalán az ilyen szakmákat. Emlékszem pl, amikor mikro-makro ökonómiát kellett tanulnom, nem igazán ment, mert logika semmi nem volt benne. Volt néhány kérdés (jó, kb az összes) ahol nem tudta, hogy miért az a jó. Megkérdeztem hát nővérem, aki könyvvizsgáló. Ő egész egyszerűen annyit mondott, hogy mind a négy (a,b,c,d válaszlehetőségek voltak) állításról be tudja bizonyítani, hogy igaz. Valahol itt vesztették el ezek a szakmák a megbecsülésüket a szememben.Tocy írta:valószínűleg sem Laporta, sem Rosell nem hazudott az anyagi helyzetről, csak másképp lett elkönyvelve, és teljesen más eredmények jöttek ki...
Félreértés ne essék, a mai világ működésképtelen lenne nélkülük! De számomra az, hogy a tőzsdén "bohóckodik" és kézzel fogható eredmény nélkül keres csillagászati összegeket inkább elszomorító, mintsem becsülendő, hogy csak egy szakmát említsek.
Mennyivel egyszerűbb lenne a dolgom, ha egy-egy tervezési feladat során csak annyi lenne a tét, hogy itt van én megterveztem, most ez vagy működni fog, vagy nem
Ezért nem becsülöm egyáltalán az ilyen szakmákat. Emlékszem pl, amikor mikro-makro ökonómiát kellett tanulnom, nem igazán ment, mert logika semmi nem volt benne. Volt néhány kérdés (jó, kb az összes) ahol nem tudta, hogy miért az a jó. Megkérdeztem hát nővérem, aki könyvvizsgáló. Ő egész egyszerűen annyit mondott, hogy mind a négy (a,b,c,d válaszlehetőségek voltak) állításról be tudja bizonyítani, hogy igaz. Valahol itt vesztették el ezek a szakmák a megbecsülésüket a szememben.Tocy írta:valószínűleg sem Laporta, sem Rosell nem hazudott az anyagi helyzetről, csak másképp lett elkönyvelve, és teljesen más eredmények jöttek ki...
A J a rendszergazda neve ottL.Messi 10 írta: Most nézem csak hogy J meghajtóról linkelt. Mennyi merevlemeze van ennek?
Az a C meghajtó, nézd meg jobbanL.Messi 10 írta: Most nézem csak hogy J meghajtóról linkelt. Mennyi merevlemeze van ennek?
Most nézem csak hogy J meghajtóról linkelt. Mennyi merevlemeze van ennek?Messithebest írta:
ááááá![]()
![]()
![]()
Kiestem a székből bmeg a röhögés közbe áááááá
![]()
![]()
![]()
![]()
Csak menj alul az Older-re és olyan csodákat látszBob_Marley írta:Most lehet én is szőke vagyok, de annyi hogy rosszul linkelt nem????Elbaltázta ennyi, vagy nem ez a poén benne?
Igaz a kérdés elég érdekes
Én is itt tartok, rohadt nagy
"Hát ez nagyon propán-bután..."MessiFan írta:http://fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com/page/71
Basszus ezeken órákig el lehet röhögcsélni
Hát, nem tudom. Én ezen az oldalon semmit sem látok.messideco írta:Jemeni népdalválogatássjay írta:Ez mi?:D![]()
Elég durva, már-már sokkoló képek vannak rajta