Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A médiatörvény több sebből vérzik és a beharangozás ellenére egy félcmunka. Nem dolgozták ki rendesen. Ebben mindenkivel egyetértek. A külföldi lapokról mi a véleményem? Az, hogy semmit sem tudnak és életükben nem olvasták el ezt a törvényt. A ctrl+c, ctrl+v dologban magam nem hiszek, de több hasonlóságot én is felfedeztem. Már akkor kiadtak elítélő nyilatkozatot a törvényről mikor még a kezükbe sem kerülhetett a törvény. És tudod miért? Mert ugyanazok a "bérmagyarok" fröcsögik tele a világsajtót a magyarországi fasizmusról már kb 25 éve. Hagyj ne mondja neveket. Ha olvasol ilyen újságokat, akkor tudod, hogy kikkel szoktak megjelenni "komoly" interjúk. Ők a nagy és "becsületes" külföldi lapok informátorai Magyarországról. Ha minden, amit jósoltak bejött volna a rendszerváltás óta, akkor hazánkban rég elgázosítottak volna minden nem magyart. Ez a félreinformálás megy már kb 87 óta, az ott élő csodálatos magyarjaink onnan osztják az észt persze jó pénzért. Ez önmagában nem jelent semmit épp ezért, ezek a lapok eltúlozzák a bajt egyértelműen. Homogén az új hatóság, de a régibe is a kormány delegálta a legtöbb tagot... A többiek pedig a biodíszlet szerepét töltötték be.. Nem látok óriási különbséget. A végrehajtó embereken fog múlni, hogy mi lesz belőle. Jó vagy rossz...Drigo írta:Hahaha.Kalap1988 írta:Egy helyütt olvastam azt is, hogy az egész magyar törvény ctrl+c, ctrl+v eu törvényekből, de ezt nem tudom igazolni, mert nem néztem mindnek utána.
Ha ez így lenne, akkor miért reagál úgy a világ, ahogy? Az, hogy a kormány hogy kommunikálja le a dolgot, az egy dolog, olvasd el EREDETI nyelven, hogy külföldi lapok, illetve külföldi politikusok miket írnak/nyialtkoznak. Ha annyira európai lenne, akkor nem hinném, hogy így írnának.
Mondjuk, ha nekünk, vagy a "tekintélytelen külföldi lapoknak" sem hiszel. Talán az meg fog győzni, ha Schmitt mégse fogja aláírni a törvényt, az szerinted miért lesz?
Az ORTT és az NMHH között pedig az az alapvető különbség, hogy míg az ORTT-be gyakorlatilag véletlen szerűen kerültek a tagok (érts innen is - onnan is, és ebből adódóan, mármint a szinte sorsolásos bekerülésekből az is eléggé vicces hatóság volt), addig az NMHH ilyen téren egészen homogénnek minősül...
Csak le ne nyeld a szelepet a pohár alján.Ilúvatar írta:bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:
Sörcsapolás alulról![]()
http://www.youtube.com/watch?v=wiu_IX14wLI
Ööö..arra célzol hogy senkiháziak kezében van a popszakma?Charlie írta:Tilos rádió... Ez is azok kezében van mint minden ebben az országban.
C.
Ilyet tényleg nem,olyat viszont igen hogy egy vicces vendég olyan korsó sört kért aminek alul van a habja.A talpraesett pultos hölgy csapolt egy sört,majd a korsó tetejére tett egy enyhén vizes tálcát,és az egészet megfordítottaIlúvatar írta:bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:
Sörcsapolás alulról![]()
Ez zsíír. Ilyen kell itthonra is.Ilúvatar írta:bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:
Sörcsapolás alulról![]()
Hú, ez nagyon érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy a pohár mennyiben térhet el egy átlagos pohártól, gondolom valami spéci pillangószelep lehet az alján.Ilúvatar írta:bocs skacok, ez teljesen eltér a témától, de nem hiszem hogy láttátok már ilyet:
Sörcsapolás alulról![]()
Szerintem egyre több.Fecooo írta:Dani! szted mennyi esély van arra, h a tisztségek szorgalmas gyűjtője nem ír alá egy olyan törvényt, amit a "kinevezői" elé raknak?
ő egy bólogató jános, neki édes mind1, mit ír alá, amíg a feneke alá több lovat is raknak...
Biztos voltam benne hogy ez a hét évvel ezelőtti eset lesz az.Kalap1988 írta: A betiltás alatt gondolok itt a pár évvel ezelőtti karácsonyi üzenetükre... Önmagában ez bőven elég lenne.
Hahaha.Kalap1988 írta:Egy helyütt olvastam azt is, hogy az egész magyar törvény ctrl+c, ctrl+v eu törvényekből, de ezt nem tudom igazolni, mert nem néztem mindnek utána.
Érdekes. Ezzel az NMHH dologgal kicsit nekem kommunista-jelleget ölt minden szabály. Pedig a fidesztől ugye messze áll ez az elv, mégis úgy csinálnak, mintha megint egy olyan ország lennénk, mint ahol mindig mindent cenzúrázni kell, feletteseknek minden egyes dalt szignózniuk kell. Komolyan mondom, hogy komcsi jellege van az egésznek. De lehet, hogy én gondolok valamit rosszul.Tim írta:Apa kezdődik..![]()
Úgy fest ezentúl minden leadott dalt a rádióknak előbb le kell fordítani,aztán eldönteni hogy káros-e a fiatalok fejlődésére..Klassz.
Szerintem média irányzat, de pontosan nem tudomLM10 írta:Srácok. A kommentátor szakmához milyen ágon kell továbbtanulni, és milyen elvárások kapcsolhatók hozzá?(hány nyelv,milyen végzettség stb)
Régebben hallgattam felnövekvő és gyarlóbb ifjabb koromban, igen. Nem vagyok rá büszke, de legalább tanultam belőle. A betiltás alatt gondolok itt a pár évvel ezelőtti karácsonyi üzenetükre... Önmagában ez bőven elég lenne. Mindenesetre a rádiók, tv-ék vagy újságok helyzete azért más, mint a net, mert az utóbbi nemzetközi és ilyen szinten szinte képtelenség szabályozni. Míg az előbbi dolgokban elég nagy szerepe van az államnak, így meg van a joga arra is, hogy a többség igénye szerint szabályozza.... Nem cenzúráról beszélek, ha nyomos indok nélkül betiltanak majd mindent, akkor én leszek az első,aki az utcára vonul a sajtó- és médiaszabadság megsértése miatt... Egyes dolgokat ugyan is szabályozni kell, mehessen majdnem mindenféle zene,de ne akármilyen időben példának okáért. Illetve sok egyéb tisztességes módszer is létezik, amiket mind használnak Európában. Most persze fel vannak háborodva,de ajánlom az elégedetlenkedőknek, hogy nézzenek utána pár eu médiatörvénynek. Vannak bennük hasonló dolgok. Egy helyütt olvastam azt is, hogy az egész magyar törvény ctrl+c, ctrl+v eu törvényekből, de ezt nem tudom igazolni, mert nem néztem mindnek utána. Bennem is van félsz, de szánalmasnak tartom ugyanakkor, hogy a kommunista káderek végigsírják az egész világot, mondván, hogy hitleri diktatúra következik itt. A puding próbája az evés, kíváncsi leszek mit kezdenek a kétségtelenül nagy hatalmukkal...Tim írta:Jó,mondjuk te "hivatalból" nem is mondhattál volna a mást..Kalap1988 írta:Mondjuk a Tilos Rádiót már a szemetei miatt rég be kellett volna tiltani.... Egyébként a puding próbája az evés, ha látjuk, hogy mit tesz majd ez ügyben a hatóság, akkor tudni fogjuk, hogy cenzúráznak e vagy sem. Az ORTT is politikai szervezet volt, még sem szidtuk csak ezért.... Szóval én önmérsékletre kérném a fórumozó társaimat, minden ki fog derülni. Bennem is van félsz, főleg, mert újságíróskodom egy országos havilapnál és nem szeretném,ha a tízmilliós büntetések miatt megszűnne, de maga a rendszer nem sokban különbözik az eddigitől. Politikai testület? Igen. Büntethet? Igen ( még, ha többre is mint eddig, de nem ez a lényeg). Fellebbezésnek van helye a bíróságon? Van. Nem látok eszement nagy változást, vagyis inkább olyan változást, amely előrevetítené a cenzúrát. A lehetőség és az esély sajnos meg van rá, mert ez a törvény sem a legjobb, de ez eddig is meg volt....
Fecoo! A példád azért rossz, mert a politikai reklám a kiegyensúlyozott tájékoztatás része kell, hogy legyen. A választópolgárnak ezen infók birtokában (is) megy el választani. A zene nem ilyen. A szemetet igen is szűrjük ki és egy keresztény országban a szemét sosem relatív mielőtt leírja valaki..... Van kétségem affelől, hogy jó lesz a kiszűrés, de azért reménykedem is.![]()
A lényeg hogy szeptemberben leadták(mellesleg előtte a figyelmeztetést is),és most találták meg őket. Mindeközben valakinek volt ideje lefordítani
angolról magyarra,hogy aki esetleg nincs otthon a gettó-szlengben,szintén megértse. Itt pont nem arról van szó hogy a gangsta-rap szemét vagy nem,hanem ha ebből bármilyen büntetés lesz az szégyen.
Akkor lehet újra szinkronizálni a filmeket,és a rádiók zenei kínálata hogy úgy mondjam,eléggé behatárolható lesz. Ráadásul akinek ilyenre van igénye,az a neten úgyis megtalálja,tehát az egész úgy hülyeség ahogy van. Egyébként szoktad hallgatni a Tilost?
Jó,mondjuk te "hivatalból" nem is mondhattál volna a mást..Kalap1988 írta:Mondjuk a Tilos Rádiót már a szemetei miatt rég be kellett volna tiltani.... Egyébként a puding próbája az evés, ha látjuk, hogy mit tesz majd ez ügyben a hatóság, akkor tudni fogjuk, hogy cenzúráznak e vagy sem. Az ORTT is politikai szervezet volt, még sem szidtuk csak ezért.... Szóval én önmérsékletre kérném a fórumozó társaimat, minden ki fog derülni. Bennem is van félsz, főleg, mert újságíróskodom egy országos havilapnál és nem szeretném,ha a tízmilliós büntetések miatt megszűnne, de maga a rendszer nem sokban különbözik az eddigitől. Politikai testület? Igen. Büntethet? Igen ( még, ha többre is mint eddig, de nem ez a lényeg). Fellebbezésnek van helye a bíróságon? Van. Nem látok eszement nagy változást, vagyis inkább olyan változást, amely előrevetítené a cenzúrát. A lehetőség és az esély sajnos meg van rá, mert ez a törvény sem a legjobb, de ez eddig is meg volt....
Fecoo! A példád azért rossz, mert a politikai reklám a kiegyensúlyozott tájékoztatás része kell, hogy legyen. A választópolgárnak ezen infók birtokában (is) megy el választani. A zene nem ilyen. A szemetet igen is szűrjük ki és egy keresztény országban a szemét sosem relatív mielőtt leírja valaki..... Van kétségem affelől, hogy jó lesz a kiszűrés, de azért reménykedem is.
BUÉK!messideco írta:Valami jó szilveszter/újévi smst tud valaki?
Ez, mekkora kamu.
sebesség sem mind1, de felrakni sem lehetne. főleg így nem,hogy esik lefele és csak úgy megáll rajta egy pattanás után.Messithebest írta:Superman![]()
Amúgy szerintem igazi,de próbáld ki 1 létra segítségével hogy felrakod a gyűrűre a labdát,ha fennmarad akkor igazi,ha nem akkor nem
én a kampányreklámokat is károsnak tartom, de azokat nem csak a fiatalokra, hanem minden korosztályra... én is adhatok be majd keresetet ilyen indokkal ellenük? (irónia...)Tim írta:Apa kezdődik..![]()
Úgy fest ezentúl minden leadott dalt a rádióknak előbb le kell fordítani,aztán eldönteni hogy káros-e a fiatalok fejlődésére..Klassz.
Hát, aki fogott már kosárlabdát a kezében és dobott is vele gyűrűre, az sztem szkeptikus. Vicces videó, de nem hinném, minden úgy történt, ahogy itt látjuk. Főleg a labda pattanása furcsa.Tocy írta:Esélytelen...a 2 centis gyűrűn nem állhat meg így a labda...