2011.01.05. 19:21:57
Haza már nagy valószínűséggel csak levezetni megy. Ezzel egy korszak lezárul...
Nagyon sajnálom, lévén mióta elhíresült Európában, ő a kedvenc játékosom. Rengeteg örömteli pillanatot adott nekünk, és valami elképesztő tudás az, aminek a birtokában van.
Az Aranylabdás évében jobbnak tartom bárkinél, még Messi sincs (MOST MÉG!!!) ott, bár ez szubjektív vélemény.
Hozzá fogható játékost, főleg technikai tudásban nem láttam, szerintem nincs is. Nem csak hihetetlenül jól bánik a labdával, meg is meri csinálni minden helyzetben a cselt, a nehezebb, de szebb megoldásokat választja, lát a pályán, roppant veszélyes kapura, szabadrúgási életveszélyesek.. Voltak.
Ha nem forrna annyira az a bizonyos brazil vér, akkor a bulizások is hanyagolva lettek volna, és bizony nagy harcban lenne Xaviékkal az aranybogyóra még most is.
Mindenesetre én teljes szívemből kívánok neki sikerekben gazdag éveket odahaza (feltéve, ha igazak a híresztelések), és azt kívánom, hogy élvezze úgy a játékot, mosolyogjon úgy a meccseken, mint tette azt nálunk a szebb időkben!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!