Ronaldinho Gaúcho #4

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.11. 15:31:39

26 éves korára mindent elért, a világ a lábai előtt hevert. Ez neki elég volt, utána már nem tett annyit a sikerért, mint előtte és ez a játékán is meglátszott.

30 éves még simán eljátszhat 5-6 évig is otthon, Brazíliában olyan a foci, h az ő tudásával még kevés edzés mellett is varázsolhat és érhet el eredményeket.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Junior Gong
Barça B

2011.01.11. 13:25:22

Ronaldinho&Barca írta:Én csak azt szeretném, ha önfeledten focizna és minden mást félre tudna tenni a csába.. Bár úgy már lehet nem láthatjuk játszani.. talán a levegő váltás jót tesz neki.. 30 évesen mások legjobb szezonjaikat tudják, világklasszis játékot játszanak, ő meg már.. hová lett, sose fogom fel.. :/
Én szerintem ő egy szezon alatt elérte(2006)amit mások egész pályafutásuk alatt fognak(kivéve Messi).A Ronaldinho előtt lévő nagy klasszisok pl:Zidane,Ronaldo az a k.csög Figo,Rivaldo nekik minden szezonban volt 1-2 olyan meccsük ahol nagyon kimagasló teljesítményt értek el Ronaldinho meg 1év alatt behozta ezt és ezért sült ki vagyis nem is hiszem ,hogy kisűlt csak ő az egész életét a focira áldozta és rájött ,hogy ÉLNI szeretne ,csajozni,bulizni,másnaposan ébredni...és ezek a "káros"szenvedélyek a játéka rovására mentek ennyi a nagy titok nem lett rosszabb csak az életvitele.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.11. 13:08:05

Én csak azt szeretném, ha önfeledten focizna és minden mást félre tudna tenni a csába.. Bár úgy már lehet nem láthatjuk játszani.. talán a levegő váltás jót tesz neki.. 30 évesen mások legjobb szezonjaikat tudják, világklasszis játékot játszanak, ő meg már.. hová lett, sose fogom fel.. :/
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.01.11. 11:53:39

Varatrix írta:
Személy szerint sosem kedveltem a Milant, úgyhogy örülök, hogy otthagyta őket.(Elnézést minden Milan szimpatizánstól) Kellemes éveket tölthet el most Brazíliában levezetés gyanánt. Sok sikert neki a továbbiakban is.

Ui: Nem tudja valaki hányas mezben játszik majd? 10-es?
10 es Petkovic a Flamengoban!Bár lehet lecserélik, de azt sosem tartottam szerencsésnek
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2011.01.11. 11:46:42

Személy szerint sosem kedveltem a Milant, úgyhogy örülök, hogy otthagyta őket.(Elnézést minden Milan szimpatizánstól) Kellemes éveket tölthet el most Brazíliában levezetés gyanánt. Sok sikert neki a továbbiakban is.

Ui: Nem tudja valaki hányas mezben játszik majd? 10-es?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bobán
Jugador del Barça

2011.01.11. 11:16:19

!!örök!! árnyék: R10,E9,H14,Y24
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.10. 09:26:37

Léfe írta:Alnat irja valaki, sajnálatos mi lett vele ???? Na ne. Amit tett magával. Volt 3-4 jó éve és kész. Egy Rivaldó még 37 évesen is produkált. A világ tetejéről leszambázta magát középtájba, az átlagos kategoriába. Sajnos, pedig nagy spiler volt, örömmel néztem.
Azért Rivaldonak is a Barca után már csak lefelé vezetett út. Annyit azért R10 is produkált, sőt, ha össze hasonlítanám a két játékos karrierjét, sztem mind a Barcában, mind a Milanban többet tett le Ronie. És sztem Brazíliában is simán hozni tudja legalább azt a szintet majd, amit Rivaldo a színvonalas görög ligában.
Léfe
Entrenador del Barça

2011.01.09. 15:57:21

Alnat irja valaki, sajnálatos mi lett vele ???? Na ne. Amit tett magával. Volt 3-4 jó éve és kész. Egy Rivaldó még 37 évesen is produkált. A világ tetejéről leszambázta magát középtájba, az átlagos kategoriába. Sajnos, pedig nagy spiler volt, örömmel néztem.
Fecó
geridoss
Director del Fútbol

2011.01.05. 19:21:57

Haza már nagy valószínűséggel csak levezetni megy. Ezzel egy korszak lezárul...
Nagyon sajnálom, lévén mióta elhíresült Európában, ő a kedvenc játékosom. Rengeteg örömteli pillanatot adott nekünk, és valami elképesztő tudás az, aminek a birtokában van.
Az Aranylabdás évében jobbnak tartom bárkinél, még Messi sincs (MOST MÉG!!!) ott, bár ez szubjektív vélemény.
Hozzá fogható játékost, főleg technikai tudásban nem láttam, szerintem nincs is. Nem csak hihetetlenül jól bánik a labdával, meg is meri csinálni minden helyzetben a cselt, a nehezebb, de szebb megoldásokat választja, lát a pályán, roppant veszélyes kapura, szabadrúgási életveszélyesek.. Voltak.

Ha nem forrna annyira az a bizonyos brazil vér, akkor a bulizások is hanyagolva lettek volna, és bizony nagy harcban lenne Xaviékkal az aranybogyóra még most is.

Mindenesetre én teljes szívemből kívánok neki sikerekben gazdag éveket odahaza (feltéve, ha igazak a híresztelések), és azt kívánom, hogy élvezze úgy a játékot, mosolyogjon úgy a meccseken, mint tette azt nálunk a szebb időkben!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2011.01.04. 22:45:10

Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.03. 21:48:22

Legelső élményem az első meccse a Barcelona mezében. Kuriózum volt a meccs, mivel éjfél után kezdődött a meccs helyi idő szerint a Sevilla ellen. Így nem is láthattam a debütálását, de a gólja önmagáért beszél! Az volt sok közül az egyik legszebb. Rengeteg összeállításban helyet kapott. Emellett a cselei és a fülig érő vigyorai maradtak meg bennem.

Ja és Seamannek lőtt gólja és Rivaldónak adott gólpassza se volt muskátli!

Hatalmas veszteség az európai focinak, egy varázslóval kevesebb, odahaza viszont minden meccsen fiesztát csinálhat!
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.03. 21:25:03

Annyira szomorú ez az egész ahová ő lett.. Bár számomra, amikor tőlünk elment, úgymond "visszavonult". milanban villogott villogott, most meg egy blekpúl akarja leszerződtetni.. 30 éves és majdnem eltűnt, nagyon szomorú ami lett vele, pedig óriási játékos volt egykor, egy korszakos zseni, egyéniség.. :(
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.31. 15:59:50

Sanama írta:Nekem ez egyik kedvenc emlékem róla, a Magyar-Brazil barátságos meccs,ahol volt szerencsém élőben látni Őt... Mikor pedig lejött,az egész stadion tapsolva Ronaldinhozva búcsúztatta!Miatta mentünk el a meccsre,hatalmas élmény volt.

Én voltam az edzésükön is,ahol az alsó karéj megtelt!!! egy edzésen!!!

Ott sikerült róla egy olyan fotót készítenem,amire a mai napig büszke vagyok. Holnap megpróbálom bescannelni. Örök ereklye, ami egész életemben meglesz,és emlékeztetni fog a valaha volt legnagyobb futballzsenire 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Biggie.Smalls
Barça B

2010.12.31. 15:56:51

Teljesen egyetértek csababarcaval....életem egyik elgszomorubb barca mecse mert sokkal jobban jatszotunk mindkét mecsen és dinho pedig ellenálhatatlan volt....sajnos most már nem az vérzik a szívem miatta a mai napig az egyik elgnagyobb kedvenem..az a stílus ahogy jatszot tancolt a labda a lában...ahogy jatszott az már művészet volt....minden 1es labdaba érését imádtam és imádom is a mainapig...kár h ilyen szomoru lett a karrierje a végére...még többet is kihozhatot volna belőle...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.31. 15:55:45

Legszebb gólt nem tudok mondani, de a legemlékezetesebb nekem a werder elleni szabadrúgás gólja marad. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.31. 15:54:11

Nekem ez egyik kedvenc emlékem róla, a Magyar-Brazil barátságos meccs,ahol volt szerencsém élőben látni Őt... Mikor pedig lejött,az egész stadion tapsolva Ronaldinhozva búcsúztatta!Miatta mentünk el a meccsre,hatalmas élmény volt.

A másik pedig természetesen a Bernabeu-s tapsvihar,más játékos nem is hiszem,hogy kapott ott tapsot.

A kedvenc gólom tőle(ha már emlékezés van:) ), a Chelsea-nek lőtt spicces gólja egyértelműen. Ollózások,nagy bombák évente vannak tízes,húszas számmal,de olyat előtte és azóta sem láttam...

szerk.
LG,
Igen, én is így voltam vele. Dühös voltam rá,de miután elment Barcelonából úgymond "lenyugodtam",mert boldogan kell rá tekinteni azért a pár évért amivel "megajándékozott".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.12.31. 15:56:06-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.31. 15:32:24

Messithebest írta: Chelsea elleni spicc(Amúgy akkor mikor volt,csak néztem,mondom mivan? :shock: Ezt hogy? :shock: )

Családdal néztük,ahogy szinte minden meccset nézünk is. Arra emlékszem,hogy nem értettük,hogy most mi van,vártuk,hogy jöjjön a kirúgás,mert biztos már sípolt a bíró,volt valami szabálytalanság...nem hittük el,hogy ilyen létezhet.
Hozzáteszem,hogy az a mérkőzés-párosítás a focitörténelem egyik leggusztustalanabb kimenetelét hozta. a visszavágón is rúghattunk volna 6 gólt,ha csak a tiszta helyzeteket nézzük, cselszi meg elment 20 perc alatt 3 undorító kontrából,és 3 gólt rúgtak. Aztán az a Terry fejes...no mindegy, azóta utálom Mourinhot. Abban a párharcban minden megcsinált,amiért sokan utálják.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.12.31. 15:04:30

Én mindig úgy fogok visszaemlékezni Ronaldinhora mint a valaha volt legjobb futballista a történelemben.
Amilyen lazán csinál mindent, az valami elképesztő. Nincs, és nem is lesz még 1 ilyen nagypályás focista.
Hihetetlen statisztikája volt a Barcában: 207 meccsen 95 gólt (sajnos nem lett meg a száz :( ) és 80 gólpassz!
Milanban 2 és fél év alatt 25 gól és 28 assziszt.
Erre csak születni lehet :)
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.31. 14:51:47

Óriási,benne vannak a legjobb pillanatok. Werder elleni szabad,Chelsea elleni spicc(Amúgy akkor mikor volt,csak néztem,mondom mivan? :shock: Ezt hogy? :shock: ), Mallorca ellen gólja(ezen szintén),Villareal elleni ollózás,Angolok elleni szabad a vb-n,Real elleni szólója,minden. Hihetetlen. Ahogy ő a labdával bánni tud/tudott azt soha senki nem fogja utána csinálni,még Messi sem. És igen,velem is R10 szerettette meg a Barcát,KÖSZÖNÖM!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.31. 14:48:27

Jó és egyben rossz is volt megnézni ezt a videót Róla. Kár érte, hogy így leépítette magát. Nyálgép7 a két kezét összetenné, ha valaha így menne neki a játék. Nem dicsőség a spanyol kiscsapatokat megszórni és a nagyok ellen fetrengeni könnyes szemmel a földön. A lényeg, hogy hatalmas játékos volt, sokáig a legnagyobb!
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Mikaos
Director del Fútbol

2010.12.31. 14:42:58

Igazi Dinho ott ért véget, amikor már nem futott többé. Amikor háttal állt az ellenfél kapujának, és állva várta a labdát, majd csak az volt a "csel", hogy cipelte a labdát a középkezdő-kör felé.
Nagy veszteség a futball számára az ő hanyatlása.

De van helyette egy Messi-nk, aki legalább annyira zseniális. Így elmondhatjuk, hogy a világ legjobb labdarúgói folytonossággal nálunk játszanak évek óta. (a szabadrúgás és 11-es lövő királyt nem tartottam sosem a világ legjobbjának)
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.12.31. 14:29:36

LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=knMwbVOol14

A kételkedőnek.

SZERK:

Adtak ki róla valamilyen dvd-t? Nekem erről az emberről kell a gyűjteményembe valamilyen dvd :D
Nagyon szép videó.Bár nem hiszen, h itt lennének kétkedők a tudásával kapcsolatban, csak a hozzáálásával.
Nagyon szép momentumok, de 7:31nél látszik, h miért is szerettük meg, a megmozdulásain túl. :wink:

Nagy sérülései nem voltak, a bokája, szeme ugyanaz, csak évről évre a legjobban kereső játékos, meg minden megnyert.Dehát rögtön ott van ellenpéldának Beckham.

Én akkor is eladtam volna. :wink:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.12.31. 13:55:26

LG írta:Hát igen. Anno úgy néztem a meccseket, h mindig azt vártam, h hozzá kerüljön a labda, mert akkor tudtam, h kezdődig a varázslás.
Pontosan ugyanígy voltam ezzel én is! :) Folyton csak arra koncentráltam hogy mikor kerül már hozzá a laszti. Egyértelműen miatta lettem Barca drukker, úgyhogy ezért (is) köszönet R10-nek!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.31. 13:30:57

A kételkedőnek.

SZERK:

Adtak ki róla valamilyen dvd-t? Nekem erről az emberről kell a gyűjteményembe valamilyen dvd :D
Hát igen. Anno úgy néztem a meccseket, h mindig azt vártam, h hozzá kerüljön a labda, mert akkor tudtam, h kezdődig a varázslás.
haze71
Entrenador del Barça

2010.12.31. 13:27:19

A kételkedőnek.

SZERK:

Küldtem pü-t. Megkaptad?
Válasz küldése