Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
26 éves korára mindent elért, a világ a lábai előtt hevert. Ez neki elég volt, utána már nem tett annyit a sikerért, mint előtte és ez a játékán is meglátszott.
Én szerintem ő egy szezon alatt elérte(2006)amit mások egész pályafutásuk alatt fognak(kivéve Messi).A Ronaldinho előtt lévő nagy klasszisok pl:Zidane,Ronaldo az a k.csög Figo,Rivaldo nekik minden szezonban volt 1-2 olyan meccsük ahol nagyon kimagasló teljesítményt értek el Ronaldinho meg 1év alatt behozta ezt és ezért sült ki vagyis nem is hiszem ,hogy kisűlt csak ő az egész életét a focira áldozta és rájött ,hogy ÉLNI szeretne ,csajozni,bulizni,másnaposan ébredni...és ezek a "káros"szenvedélyek a játéka rovására mentek ennyi a nagy titok nem lett rosszabb csak az életvitele.Ronaldinho&Barca írta:Én csak azt szeretném, ha önfeledten focizna és minden mást félre tudna tenni a csába.. Bár úgy már lehet nem láthatjuk játszani.. talán a levegő váltás jót tesz neki.. 30 évesen mások legjobb szezonjaikat tudják, világklasszis játékot játszanak, ő meg már.. hová lett, sose fogom fel.. :/
10 es Petkovic a Flamengoban!Bár lehet lecserélik, de azt sosem tartottam szerencsésnekVaratrix írta:Személy szerint sosem kedveltem a Milant, úgyhogy örülök, hogy otthagyta őket.(Elnézést minden Milan szimpatizánstól) Kellemes éveket tölthet el most Brazíliában levezetés gyanánt. Sok sikert neki a továbbiakban is.
Ui: Nem tudja valaki hányas mezben játszik majd? 10-es?
Személy szerint sosem kedveltem a Milant, úgyhogy örülök, hogy otthagyta őket.(Elnézést minden Milan szimpatizánstól) Kellemes éveket tölthet el most Brazíliában levezetés gyanánt. Sok sikert neki a továbbiakban is.
Azért Rivaldonak is a Barca után már csak lefelé vezetett út. Annyit azért R10 is produkált, sőt, ha össze hasonlítanám a két játékos karrierjét, sztem mind a Barcában, mind a Milanban többet tett le Ronie. És sztem Brazíliában is simán hozni tudja legalább azt a szintet majd, amit Rivaldo a színvonalas görög ligában.Léfe írta:Alnat irja valaki, sajnálatos mi lett vele ???? Na ne. Amit tett magával. Volt 3-4 jó éve és kész. Egy Rivaldó még 37 évesen is produkált. A világ tetejéről leszambázta magát középtájba, az átlagos kategoriába. Sajnos, pedig nagy spiler volt, örömmel néztem.
Sanama írta:Nekem ez egyik kedvenc emlékem róla, a Magyar-Brazil barátságos meccs,ahol volt szerencsém élőben látni Őt... Mikor pedig lejött,az egész stadion tapsolva Ronaldinhozva búcsúztatta!Miatta mentünk el a meccsre,hatalmas élmény volt.
Messithebest írta: Chelsea elleni spicc(Amúgy akkor mikor volt,csak néztem,mondom mivan?Ezt hogy?
)
Nagyon szép videó.Bár nem hiszen, h itt lennének kétkedők a tudásával kapcsolatban, csak a hozzáálásával.LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=knMwbVOol14
A kételkedőnek.
SZERK:
Adtak ki róla valamilyen dvd-t? Nekem erről az emberről kell a gyűjteményembe valamilyen dvd
Pontosan ugyanígy voltam ezzel én is!LG írta:Hát igen. Anno úgy néztem a meccseket, h mindig azt vártam, h hozzá kerüljön a labda, mert akkor tudtam, h kezdődig a varázslás.
Hát igen. Anno úgy néztem a meccseket, h mindig azt vártam, h hozzá kerüljön a labda, mert akkor tudtam, h kezdődig a varázslás.LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=knMwbVOol14
A kételkedőnek.
SZERK:
Adtak ki róla valamilyen dvd-t? Nekem erről az emberről kell a gyűjteményembe valamilyen dvd
Küldtem pü-t. Megkaptad?LM10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=knMwbVOol14
A kételkedőnek.
SZERK: