Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha azt mondjátok, h jogtalan Wenger első helye, mert nem nyert trófeákat, akkor miért pont az Alkeszt mondjátok? Mert akkor ti logikátok alapján Mourinhonak kéne lennie az elsőnek. Alkesz ebben az évtizedben 1 db BL-t nyert, Mourinho 2-t + Uefa kupát. És arról is sokan megfeledkeztek, h Fergussonnak sem mindig mentek annyira simán a dolgok, a 2000-s évek közepén a mu nem képviselt komoly játékerőt. Míg Mourinho aktuális csapatai mindig ott voltak a szűk elitben.fcbarca0827 írta:Például veretlenül lett bajnok az Arsenallal (2004-ben?). Ettől függetlenül nálam is a Sir az első.mes írta:Arsene Wenger nagyon jo edzo, de az a 10 ev alatt nyert is valami olyat, amivel megerdemli ezt a cimet ?
Szvsz Ferguson sokkal jobban illett volna a dobogo legmagasabb fokara.
Például veretlenül lett bajnok az Arsenallal (2004-ben?). Ettől függetlenül nálam is a Sir az első.mes írta:Arsene Wenger nagyon jo edzo, de az a 10 ev alatt nyert is valami olyat, amivel megerdemli ezt a cimet ?
Szvsz Ferguson sokkal jobban illett volna a dobogo legmagasabb fokara.
Én sem értem, hogy miért Wenger ? Ha jól emlékszem az évtized elején voltak párszor (vagy csak egyszer?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... e-2058981/
Mielőtt valaki azzal jönne, h hol van Pep, annak mondanám, h ő még csak 2,5 éve van benne a szakmában... (B-csapatot leszámítva ami akkor harmad? osztályban vt)
Ők az elmúlt 10 évet vették latba.
Én Fergusont vagy Mourinhot tenném az első helyre. Többet letettek az asztalra az elmúlt 10 évben szerintem, mint Wenger.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... e-2058981/
Mielőtt valaki azzal jönne, h hol van Pep, annak mondanám, h ő még csak 2,5 éve van benne a szakmában... (B-csapatot leszámítva ami akkor harmad? osztályban vt)
Arsene Wenger nagyon jo edzo, de az a 10 ev alatt nyert is valami olyat, amivel megerdemli ezt a cimet ?bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... e-2058981/
Így van. Ha itt is csak az eredményeket számítanák, akkor Wenger lehet 10-ben sem lenne, nemhogy első. Igy viszont szavazásnál nagyon szubjektív a dolog. Pl. Mourinho hiába halmoz cimeket, mivel sokaknak nem szimpatikus, illetve a csapatai által játszott játék nem szimpatikus, így nem csoda, h nem ő nyert.kristop írta:húú, löw-el mind helyesírás, mind eredmények tekintetében elbuktam. valamiért azt hittem csak a mostani vébén volt ott. a többi részeredményt meg vágom és értem is, mert dungán kívül mind nagy edző, vagy annak számított, csak az iffhs miatt azt hittem ezt is valami képlettel hozták ki. akkor meg nem sok helyük lenne itt. szavazásban pl brücknert simán értem, mert a csehek sokszor nagyon szépen játszottak, mégha igazán nagy sikereket nem is értek el.LG írta:Löw azért nyert egy EB ezüstöt, és egy VB bronzot csapatával. Ráadásul a VB-n szép játék, és szép győzelmek is jellemezték. Ezek után őt nem kérdőjelezném meg. Dungát én sem értem, edzőként szinte semmit nem tett le, bukott egy nagyot a brazilokkal. Parreira 94-ben nyert VB-t, 2002-ben inkább ő is a szégyent csinálta. A konf. kupát meg ne vegyük túl komolyan szvsz- Brückner nem volt rossz a csehekkel, bár igazából az évtized második felében ő sem tud semmit felmutatni. Erickson is az évtized elején volt jó.
húú, löw-el mind helyesírás, mind eredmények tekintetében elbuktam. valamiért azt hittem csak a mostani vébén volt ott. a többi részeredményt meg vágom és értem is, mert dungán kívül mind nagy edző, vagy annak számított, csak az iffhs miatt azt hittem ezt is valami képlettel hozták ki. akkor meg nem sok helyük lenne itt. szavazásban pl brücknert simán értem, mert a csehek sokszor nagyon szépen játszottak, mégha igazán nagy sikereket nem is értek el.LG írta:Löw azért nyert egy EB ezüstöt, és egy VB bronzot csapatával. Ráadásul a VB-n szép játék, és szép győzelmek is jellemezték. Ezek után őt nem kérdőjelezném meg. Dungát én sem értem, edzőként szinte semmit nem tett le, bukott egy nagyot a brazilokkal. Parreira 94-ben nyert VB-t, 2002-ben inkább ő is a szégyent csinálta. A konf. kupát meg ne vegyük túl komolyan szvsz- Brückner nem volt rossz a csehekkel, bár igazából az évtized második felében ő sem tud semmit felmutatni. Erickson is az évtized elején volt jó.
Ez azért túlzás. 2006-ig simán jó volt az Arsenal, ugye akkor döntőztünk velük. És azóta is ott vannak top 5-ben Európában folyamatosan. Ettől függetlenül nálam sem ő lenne az évtized edzője.noname írta:Baromság ez a lista. Csak a 2000es évek legelején voltak jó évei az Arsenalnak, azóta már 6 éve kb meg se tudják közelíteni az MU-t.
Löw azért nyert egy EB ezüstöt, és egy VB bronzot csapatával. Ráadásul a VB-n szép játék, és szép győzelmek is jellemezték. Ezek után őt nem kérdőjelezném meg. Dungát én sem értem, edzőként szinte semmit nem tett le, bukott egy nagyot a brazilokkal. Parreira 94-ben nyert VB-t, 2002-ben inkább ő is a szégyent csinálta. A konf. kupát meg ne vegyük túl komolyan szvsz- Brückner nem volt rossz a csehekkel, bár igazából az évtized második felében ő sem tud semmit felmutatni. Erickson is az évtized elején volt jó.mert akkor megkérdeztem volna, hogy lőw, dunga, brückner, parreira, sven-göran mégis hogy került oda?
Haszi! teljesen más témában, de küldtem egy pü-t. Ha van itt modi, akkor kérem kb negyed óra múlva törölje ezt, csak nem tudtam máshová írni! Köszönöm!haszi írta:Én is most néztem, meg a livescore-on mivel érdekelni fognak ezentúl a Lens meccsekÍgy elsőre bravúrnak néz ki, hogy a francia bajnokság kieső helyén tanyázó Lens döntetlenezett a német listavezető Dortmunddal, de mivel Hajnal is gólt lőtt aki szinte sose játszik, érzésem szerint eléggé tartalékoltak a németek. De azért szép debütáló meccs Bölöni részéről. Dzsudzsák formájára pedig nem találok szavakat
A legjobb az lenne ha még a szezon végéig maradna a PSV-nél majd a nyáron (holland bajnoksággal és EL trófeával a zsebben) átigazolna az Atleticoba/Valenciaba. Még a matracosok összes meccsét is megnézném ha odakerülne Dzsudzsi spanyolhonba
szerk:apróbb fail
Döntetlenezett és nem legyőzte!haszi írta:Így elsőre bravúrnak néz ki, hogy a francia bajnokság kieső helyén tanyázó Lens legyőzte a német listavezető Dortmundot,bence-barca írta:Magyar érdekeltségű barátságos meccsek:
Dortmund-Lens 2-2
Ugye Lens-nál most nevezték ki Bölöni-t, sztem ez jó eredmény neki, másik jó hír meg, h Hajnal gólt rúgott!
PSV meccse még megy ott meg egy Dzsudzsi gól!
Én is most néztem, meg a livescore-on mivel érdekelni fognak ezentúl a Lens meccsekbence-barca írta:Magyar érdekeltségű barátságos meccsek:
Dortmund-Lens 2-2
Ugye Lens-nál most nevezték ki Bölöni-t, sztem ez jó eredmény neki, másik jó hír meg, h Hajnal gólt rúgott!
PSV meccse még megy ott meg egy Dzsudzsi gól!
2004-ben a hollandok is Eb-elődöntősök voltak a csehekkel együtt, nem mellesleg pedig VdS-t a torna kapusának választották. Klubszinten talán Cech egyenletesebb teljesítményt nyújtott, bár a nemzetközi kupákat is figyelembe véve már nem ennyire egyértelmű a helyzet, főleg hogy 2008-ban VdS-nak komoly szerepe volt a MU BL-győzelmében. Válogatott szinten is inkább VdS-ra szavaznék, hiszen jópár éven keresztül igazi vezéregyénisége és kulcsfigurája volt a holland csapatnak, olykor a gyengén játszó csapatot is a hátán cipelve (pl. 2004-ben)kurdt írta:Igazából ez a list szerintem helytálló. Ugye figyelembe kell venni, hogy az IFFHS csak a számokat nézi...bence-barca írta:messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/if ... ak-2058683
Valaki magyarázza már el, hogy Peter Cech az elmúlt tíz évben mivel volt jobb van der Sarnál? Vagy Lehmann Valdesnél...
Lehmann vs. Valdés egyértelmű: előszöris, Lehmannaz elmúlt 10 évből legalább 8-at magas szinten játszott, amibe belefért neki egy Bundesliga győzelem, egy BL-döntő, egy VB-bronz és egy EB-ezüst; míg Valdés kb. 2004-5 óta stabil kezdő, és hiába nyert meg mindent, válogatott szinten sohasem volt (valszeg nem is lesz) számottevő tényező.
Chcech vs. van der Sar: necces, necces, de figyelembe kell venni, hogy van der Sar 2001 és 2005 között a Fulham kapusa volt, így ez az 5 év alapból kiesik, továbbá a válogatottal sem brillírozott: 2002-ben ott sem voltak, 2004-ben csoportkörben kiestek, 2006-ban egy botrányos nyolcaddöntőn búcsúztak, 2008-ban negyeddöntő, 2010-ben meg már nem is van der Sar védett...bármennyire durva, a 2004-es cseh EB-bronz már übereli ezeket (az IFFHS-nél), klubszinten pedig talán egy bajnoki címben pedig ugye egál...
Abbondanzierit nem értem egyedül, de ez valszeg azért van, mert nem vagyok otthon a Boca Juniorsban
Sztem ha az elmúlt 10 évet nézzük, akkor jogosan van Cech VdS, és Lehman Valdes előtt.messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/if ... ak-2058683
Valaki magyarázza már el, hogy Peter Cech az elmúlt tíz évben mivel volt jobb van der Sarnál? Vagy Lehmann Valdesnél...
Igazából ez a list szerintem helytálló. Ugye figyelembe kell venni, hogy az IFFHS csak a számokat nézi...bence-barca írta:messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/if ... ak-2058683
Cechnél igazad van, Valdes-nél viszont jó lenne a földön járni...messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/if ... ak-2058683
IFFHS vicc, mindig is az volt. Komolytalan.messideco írta:Valaki magyarázza már el, hogy Peter Cech az elmúlt tíz évben mivel volt jobb van der Sarnál? Vagy Lehmann Valdesnél...