Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
már bocs, de nem "takarózunk" ezzel, hanem plusz érvként használtuk fel...visca el barca írta:az, hogy vki kap vmi díjat nem feltetlenul jelenti azt h hu de jo szinész. butaság ezzel takarozni. elég csak megnézni az oscar dijas filmek listajat. gondolom ott sem tetszik mindegyik film mindenkinek. az utobi évekbol elég csak emlitenem a bombák földjén-t vagy a gettomilliomost. egyikert sem vagyok oda
ezekért én semvisca el barca írta:az, hogy vki kap vmi díjat nem feltetlenul jelenti azt h hu de jo szinész. butaság ezzel takarozni. elég csak megnézni az oscar dijas filmek listajat. gondolom ott sem tetszik mindegyik film mindenkinek. az utobi évekbol elég csak emlitenem a bombák földjén-t vagy a gettomilliomost. egyikert sem vagyok oda
De azért nem feltétlenül kell tehetségtelennek mondani valakit, mert neked nem tetszik a játéka..visca el barca írta:az, hogy vki kap vmi díjat nem feltetlenul jelenti azt h hu de jo szinész. butaság ezzel takarozni. elég csak megnézni az oscar dijas filmek listajat. gondolom ott sem tetszik mindegyik film mindenkinek. az utobi évekbol elég csak emlitenem a bombák földjén-t vagy a gettomilliomost. egyikert sem vagyok oda
Nálam a sorrend: 2., 1., 3.ozsimiki írta:Más téma:
Terminátor![]()
![]()
napokban néztem újra az első 3 részt (4.et nem tartom méltónak erre a címre)
Kinek melyik rész a kedvenc? Számomra egyértelműen a 2.rész a legjobb, de a másik két részt is szeretem.
A Szökés sztem brutál jó sorozat, a 3. évad kár h rövid, sztem nem gyenge az. A 4.-ben meg összefutnak a szálak, de valóban ez már túl van erőltetve, a vége kész szenvedés.ozsimiki írta:Csaba!
Ha én egyes sorozatoknak csak két rész esélyt adtam volna, jó pár klasszikust sajnos nem látok
Pl én úgy kezdtem a Dexter ajánlást mindenkinek, hogy ne 1-2részt nézzen meg belőle, hanem az első évadot,vagy annak legalább a felét, ha az nem győzi meg,akkor ok.
Szökés:
szerettem,végignéztem, első két évad abszolút kedvenc, 3.gyenge, 4. erőltetett,de jobb mint a 3. Úgy érzem,ha a 2.évad után lezárják vhogyan,akkor 10/9 nálam, így 10/7,5, írom úgy,h nagyon szerettem,és szeretem most is.
ozsimiki írta:Csaba!
Ha én egyes sorozatoknak csak két rész esélyt adtam volna, jó pár klasszikust sajnos nem látok
Pl én úgy kezdtem a Dexter ajánlást mindenkinek, hogy ne 1-2részt nézzen meg belőle, hanem az első évadot,vagy annak legalább a felét, ha az nem győzi meg,akkor ok.
Al Pacino olyan gyenge színész, hogy valami borzalom, láttam egyik filmjéből 3percet, egyszerűen pocsékvisca el barca írta:
nekiálltam már én is a dexternek, annnyira isteniti mindenki... nem ez lesz életem sorozata, igaz csak 4 részt néztem eddig. a legnagyobb bajom hogy a 2 főszereplőt (dex meg a tesoja), annyira tehetségtelen szineszek jatszak h vmi borzalom.
Ez meg ha így lenne akkor azt hiszem ez lenne a világ 8. csodája.a legnagyobb bajom hogy a 2 főszereplőt (dex meg a tesoja), annyira tehetségtelen szineszek jatszak h vmi borzalom.
HIMYM nekem is nr.1!messideco írta:A Szökés sajnos saját maga paródiájává csapott át. Nálam a nr.1 sorozat továbbra is Dexter és az Így jártam anyátokkal.
Fernando írta:Hogy lehet valamit -szinte- látatlanba lefikázni? A Szökés nálam a földkerekség legjobb sorozata (ha csak az első 2 évadot vesszük figyelembe)
én sem vagyok nagy sorozatos, de a filmekbol már egyszeruen kifogytam...Rinku írta:Nem gondoltam volna valaha is, hogy ennyire rá fogok szokni a sorozatokra...
a pí az vmi egészen fenomenális. annyira sajátos hangulata van, hogy abszolut egyedi darab, láttam már nem egy filmet, de ehhez hasonlot még csak mondani sem tudok (sokan elintézik annyival, h "áh csak egy hulye muveszfilm")...lui1698 írta:Most elkezdem Aronofsky két korábbi filmjét a Pi-t és a Forrást.
Kíváncsi leszek rájuk. Eddig 3 filmet láttam tőle (Rekviem, Pankrátor, Black Swan) mindhárom eléggé bejött szóval bizakodva ülök le ezek elé is.
sjd írta:A 4. évad lehet óriási, de akkor is erőltetettcsababarca írta: Erőltetettnek max a 3. évadtól lehet nevezni.
az első 2 évad szenzációs. A 3. gyengébb a többinél,de a 4. évad megint óriási. Persze vége lehetett volna azzal hogy kiszöknek és kész,de akkor meg csomó nyitott kérdés maradt volna.
A 2. évad végén véget kellett volna, hogy érjen és nem beledobni ezt az összeesküvéselméletes dolgot. Már azon is látszott, hogy akkor találták ki és gyakorlatilag a 4. évad második felében is végig arról szólt a dolog, hogy minden szalmaszálat megragadtak, amivel húzni lehet az időt
Az az egyik legdurvább közhely, amikor kiderül, hogy a családjuk érintett az egészben (és persze nem haltak meg a szüleik), főleg, hogy a Hősökben is pont ugyanígy sütötték el ezt. A 4. évadban meg a kártyagyűjtögetés az egyik legalapabb időhúzó motívum (ld. HP7), amivel még izgalmas is lehet egy sorozat