ezért jó ez,mert úgyse tudnak olyan sorozatot/filmet készíteni,ami mindenkinek tetszik.
Meggyőzni meg nem lehet senkit,és nem is szabad,hogy melyik a jobb.
Nekem jobban tetszett a szökés mint bármi más sorozat.
Ma is néztem egy Dexter részt,de nekem kínszenvedés volt. Túlhypolt sorozat lett az itt a fórumon szvsz. Az egésznek számomra (!!!) semmi feelingje nem volt, gagyi hatású az egész. Nekem egész egyszerűen nem jön be. Persze még csak két részt láttam,de nem motivál az első két rész arra,hogy továbbnézzem. Szökés nem kezdtem el tévében nézni,mert akkor Lost volt,és nem akartam kettőt. Aztán vége lett az első évadja a szökésnek,leszedtem egybe,és egy hétvége alatt végignéztem. Nem tudtam elszabadulni tőle. Dexternél,amit eddig néztem,meg kb másfél óra volt egy részt,mert annyira untam,hogy mindig megállítottam,csináltam más,ettem,ittam.
Nekem szökés egyértelműen jobb,élvezhetőbb,lendületesebb.
Himymben egyetértek,kategóriájában második legjobb. Jóbarátok után természetesen

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."