Barça Élő Közvetítések
- Subinho
- Director del Fútbol
mázlisták... pedig ez a margit most egy szedett vetett banda!
azért ez a robinho-baptista-pablo garcia-beckham-ramos-diogo csapat meg sem közelíti a BL győztes hierro-makelele-figo-zidane-redondo-morientes féle gyerekekket!!! nem szeretem a margitot, de azért az a del bosque féle csapat nagyon össze volt rakva. megerőltetés nélkül verték egész európát. aztán elzavarták a hülyék a del bosquét és azóta sorra jönnek a mesterek, mennek a játékosok, jönnek az újak és egyre szarabb lesz, mert az a csapat egy összeszokott banda volt, most meg minden évben (félévben) be kell építeni egy fél új csapatot, meg úgy kell játszani, ahogy az új edző fütyül.
emlékezzetek rá ugyanez volt a barcánál. egy nagyon jó csapatot szórtak ki és vettek ugyanannyi epizódszereplőt. azért nézzük csak, hogy a legutóbbi nagy barca korszakból kik is mentek el: rivaldo, zenden, luis king enrique, guardiola, petit, kluivert, sergi, reiziger... és kik jöttek abban az időben. fél évente új edző és évente 8-10 új játékos, akiket nem lehetett beépíteni a csapatba.
a mai barca sikere az egység! okos igazolások, és egy edző tekintéllyel és bizalommal!
ez megvolt a margitban is, de most a barca 3-4 évvel ezelőtti útját járják...
azért ez a robinho-baptista-pablo garcia-beckham-ramos-diogo csapat meg sem közelíti a BL győztes hierro-makelele-figo-zidane-redondo-morientes féle gyerekekket!!! nem szeretem a margitot, de azért az a del bosque féle csapat nagyon össze volt rakva. megerőltetés nélkül verték egész európát. aztán elzavarták a hülyék a del bosquét és azóta sorra jönnek a mesterek, mennek a játékosok, jönnek az újak és egyre szarabb lesz, mert az a csapat egy összeszokott banda volt, most meg minden évben (félévben) be kell építeni egy fél új csapatot, meg úgy kell játszani, ahogy az új edző fütyül.
emlékezzetek rá ugyanez volt a barcánál. egy nagyon jó csapatot szórtak ki és vettek ugyanannyi epizódszereplőt. azért nézzük csak, hogy a legutóbbi nagy barca korszakból kik is mentek el: rivaldo, zenden, luis king enrique, guardiola, petit, kluivert, sergi, reiziger... és kik jöttek abban az időben. fél évente új edző és évente 8-10 új játékos, akiket nem lehetett beépíteni a csapatba.
a mai barca sikere az egység! okos igazolások, és egy edző tekintéllyel és bizalommal!
ez megvolt a margitban is, de most a barca 3-4 évvel ezelőtti útját járják...
- Subinho
- Director del Fútbol
eto'o nem szélen játszott, hanem folyamatosan cserélték egymást! ez a lényeg! váltják a pozíciót.
egyébként az első félidő nagyon jó volt, a második meg csak annyi, amennyi kellett... hosszú még a szezon...
minek erőltessék magukat, ha az udine ellen 45 perc is elég volt. nem hiányoznak a sérülések...
egyébként az első félidő nagyon jó volt, a második meg csak annyi, amennyi kellett... hosszú még a szezon...
minek erőltessék magukat, ha az udine ellen 45 perc is elég volt. nem hiányoznak a sérülések...
Ez Roni meccse volt!!
Bár azt még nem értem miért kell Etonak a szélen játszani. A csapatjáték szépen alakul a Betis meccsen is elég jó volt igaz az egy másik csapat volt.

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Egyszerűen [auto_cenzúra] jók vagyunk, ez van... Nem véletlenek ezek a pirosak meg tizik...
Nem lehet máshogy megállítani a támadó szekciónkat... Ha az ember nem nyúl Belletti után, akkor megindult volna és akkor ott a csiki-csuki helyzet... A 11-es meg. Meg lehet adni, ennyi
Rohadt jók voltunk... Kár, hogy állandóan megállnak, ha már vezetünk vagy 2-3 góllal... Így sose lesz nagyonnagy arányú győzelmünk tétmeccsen.
Egyébként Eto'o mit pampogott mikor lecserélték??? Ezzel csak a csapatmorált rontja, nyugodjon bele ha lecserélik, főleg ha úgy hogy elpuskázott megint egy csomó ígéretes helyzetet... (De azért a 2. gólnál nagyot játszott)

Rohadt jók voltunk... Kár, hogy állandóan megállnak, ha már vezetünk vagy 2-3 góllal... Így sose lesz nagyonnagy arányú győzelmünk tétmeccsen.
Egyébként Eto'o mit pampogott mikor lecserélték??? Ezzel csak a csapatmorált rontja, nyugodjon bele ha lecserélik, főleg ha úgy hogy elpuskázott megint egy csomó ígéretes helyzetet... (De azért a 2. gólnál nagyot játszott)
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Az első félidő tényleg zsír volt és abban reménykedtem, hogy talán nyomunk még vagy 2 gólt!!! De sajna a második nem úgy jött össze, az Udine beállt védekezni a kiállítás után! Szerintem is Deco elég halovány volt és nem ment most annyira a bal oldal se legalábbis Gio nem volt valami aktív elől! De azért a szép első félidő már 1 kis reményt adhat a formába lendüléshez!!! 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Az első félidő nagyon jó volt,de a második nekem egyáltalán nem tetszett.nagyon leálltunk minden téren,főleg a kiállítás után..egyébként Deco nagyon tompa volt a mai meccsen,bár szép gólt lőtt.
-
- Entrenador del Barça
Ez most nagyon jó lett Admin úr!Enrique írta:Ha én írnám az összefoglalót ez lenne a vége:![]()
![]()
![]()
A mérkőzés legjobbja az Eurobarca értékelése szerint: Joan Laporta. Ahogy hétvégén, most is újoncot avatunk a rovatban, ezúttal ugyanis a Barcelona elnökét, Joan Laportát választottuk nemcsak a mai, de az idáig lejátszott összes meccs legjobbjának. A katalánok elnöke sorozatos tevékenységével a bírók felé - pénz, illetve egyéb ajándékok - nagyban megkönnyíti csapata dolgát, hiszen a meccsenkénti 1-1 tizenegyes, illetve kiállítás mindig jár a Barcának. Reméljük az egész szezon során kitart a pénztárcája a tisztelt elnökúrnak, és továbbra is szorgalmasan támogatja a játékvezetők anyagi helyzetét Giuly-éklegnagyobb örömére.

Forca Barca
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ha én írnám az összefoglalót ez lenne a vége:
A mérkőzés legjobbja az Eurobarca értékelése szerint: Joan Laporta. Ahogy hétvégén, most is újoncot avatunk a rovatban, ezúttal ugyanis a Barcelona elnökét, Joan Laportát választottuk nemcsak a mai, de az idáig lejátszott összes meccs legjobbjának. A katalánok elnöke sorozatos tevékenységével a bírók felé - pénz, illetve egyéb ajándékok - nagyban megkönnyíti csapata dolgát, hiszen a meccsenkénti 1-1 tizenegyes, illetve kiállítás mindig jár a Barcának. Reméljük az egész szezon során kitart a pénztárcája a tisztelt elnökúrnak, és továbbra is szorgalmasan támogatja a játékvezetők anyagi helyzetét Giuly-ék
legnagyobb örömére.

A mérkőzés legjobbja az Eurobarca értékelése szerint: Joan Laporta. Ahogy hétvégén, most is újoncot avatunk a rovatban, ezúttal ugyanis a Barcelona elnökét, Joan Laportát választottuk nemcsak a mai, de az idáig lejátszott összes meccs legjobbjának. A katalánok elnöke sorozatos tevékenységével a bírók felé - pénz, illetve egyéb ajándékok - nagyban megkönnyíti csapata dolgát, hiszen a meccsenkénti 1-1 tizenegyes, illetve kiállítás mindig jár a Barcának. Reméljük az egész szezon során kitart a pénztárcája a tisztelt elnökúrnak, és továbbra is szorgalmasan támogatja a játékvezetők anyagi helyzetét Giuly-ék

-
- Llegenda del Barça
küldjed ide őket, csak 55ös nyakú barcadrukker haverjaim vannak. én kicsi vagyok a 48assalHAnonymus írta:Hát azért a második félidő jobb is lehetett volna de elfér az a 4-1. Viszont a reálos haverjaim arra az esetre, ha netán megint kiállítanának ellenünk valakit, és netán még egy tizit is kapnánk, beígértek nekem egy verést...

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
nah, kezd kialakulni a bugi!! nagyon jók voltunk! de az a kiállítás... már csak röhögök ezeken.
kiváncsi vagyok a margitból kit fognak kiszórni ellenünk
a cosmi meg nagyon nagy arc, akkora Roma drukker, mint az állat! most a kisfia beteheti a totti mez mellé a dinhoét is

a cosmi meg nagyon nagy arc, akkora Roma drukker, mint az állat! most a kisfia beteheti a totti mez mellé a dinhoét is

PUYOL-XAVI-INIESTA
Hát azért a második félidő jobb is lehetett volna de elfér az a 4-1. Viszont a reálos haverjaim arra az esetre, ha netán megint kiállítanának ellenünk valakit, és netán még egy tizit is kapnánk, beígértek nekem egy verést... 

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
4-1re nyertünk! 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Pont elrontotta tippjátékomat...Ordog írta:A kékeresvéreres kivan... Állandóan elmegy az adás...
4-1![]()

By red
ez csak azt jelentheti, hogy minket szabályosan nem lehet megállítani...
-
- Entrenador del Barça
Erre csak azt tudom mondani, hogy nagyon jók ajátékosaink és csak így lehet őket megállítani...!Enrique írta:Bazzz... ez hihetetlen, mindig kiállítanak ellenünk vkit..![]()
De ez már tényleg durva...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avagy mondhatnám úgy is, Laporta jól végzi a dolgát, és még mindig nincs a Klub pénz híján..![]()

Meg persze Laporta kez is benne van!

Forca Barca
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Bazzz... ez hihetetlen, mindig kiállítanak ellenünk vkit..
De ez már tényleg durva...
Avagy mondhatnám úgy is, Laporta jól végzi a dolgát, és még mindig nincs a Klub pénz híján..

De ez már tényleg durva...

Avagy mondhatnám úgy is, Laporta jól végzi a dolgát, és még mindig nincs a Klub pénz híján..

-
- Entrenador del Barça
Vidigal sárga,neki már volt, vagyis
kiállítva:)
kiállítva:)