Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez most nagyon jó lett Admin úr!Enrique írta:Ha én írnám az összefoglalót ez lenne a vége:![]()
![]()
![]()
A mérkőzés legjobbja az Eurobarca értékelése szerint: Joan Laporta. Ahogy hétvégén, most is újoncot avatunk a rovatban, ezúttal ugyanis a Barcelona elnökét, Joan Laportát választottuk nemcsak a mai, de az idáig lejátszott összes meccs legjobbjának. A katalánok elnöke sorozatos tevékenységével a bírók felé - pénz, illetve egyéb ajándékok - nagyban megkönnyíti csapata dolgát, hiszen a meccsenkénti 1-1 tizenegyes, illetve kiállítás mindig jár a Barcának. Reméljük az egész szezon során kitart a pénztárcája a tisztelt elnökúrnak, és továbbra is szorgalmasan támogatja a játékvezetők anyagi helyzetét Giuly-éklegnagyobb örömére.
küldjed ide őket, csak 55ös nyakú barcadrukker haverjaim vannak. én kicsi vagyok a 48assalHAnonymus írta:Hát azért a második félidő jobb is lehetett volna de elfér az a 4-1. Viszont a reálos haverjaim arra az esetre, ha netán megint kiállítanának ellenünk valakit, és netán még egy tizit is kapnánk, beígértek nekem egy verést...
Pont elrontotta tippjátékomat...Ordog írta:A kékeresvéreres kivan... Állandóan elmegy az adás...
4-1![]()
Erre csak azt tudom mondani, hogy nagyon jók ajátékosaink és csak így lehet őket megállítani...!Enrique írta:Bazzz... ez hihetetlen, mindig kiállítanak ellenünk vkit..![]()
De ez már tényleg durva...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avagy mondhatnám úgy is, Laporta jól végzi a dolgát, és még mindig nincs a Klub pénz híján..![]()