Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Lehet egy 120kilós K1esFecooo írta:vki nagyon frusztrált az észrevételek topic alapján, olyan szívesen találkoznék vele...
bocsánat, de buták vagytok, h írtok neki...

Hát már én is későn vettem észre!Kalap1988 írta:Hali! Hát, nem vagyok egy nagy játékos, valahogy nem megy egy csomó dolog a játékban. Főként a védekezés. All staron játszom, a superstar még nem igazán megy. Azt is még a game sliderben megcsítelem picitBob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
Kalap úr nincs kedved meg mérkőzni NBA-ben online????
Vagy bárki aki akar Fifazni, vagy NBA-t játszani szólhat!
PC, Xbox bármi jöhet!
Barca meccs előtt hangolódnék!Betegeskedek, oszt már nincs mit nézni a TV-benTényleg csak picit. Ha nem vagy abszolút profi akkor szívesen, de nem akarok 40-50 ponttal kikapni heccből
Jobbulást amúgy! Befejeztem a mostani könyvem, ezért csak most reagáltam.

Hali! Hát, nem vagyok egy nagy játékos, valahogy nem megy egy csomó dolog a játékban. Főként a védekezés. All staron játszom, a superstar még nem igazán megy. Azt is még a game sliderben megcsítelem picitBob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
PC, Xbox bármi jöhet!
Barca meccs előtt hangolódnék!Betegeskedek, oszt már nincs mit nézni a TV-ben
"(5) Azt a mûsorszámot, amely alkalmas a tizenhat éven aluliak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlõdésének kedvezõtlenjelwaz írta:Remélem még nem vagy szavazókorú. Olyanról nem kellene beszélni, amiről fogalmad sincs.sjd írta:Az új médiatörvényben szerintem biztos van erre valami szabályozás
Na próbáljuk ki!socio66 írta:tökjó,nem tudtam.Bob_Marley írta:Hát hogy a viharba ne lehetne
majd játszhatnánk akkor,bár szerintem nem vagyunk egy szinten.

tökjó,nem tudtam.Bob_Marley írta:Hát hogy a viharba ne lehetne
Hát hogy a viharba ne lehetnesocio66 írta:a 2k11-el lehet online tolni?Bob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
PC, Xbox bármi jöhet!

a 2k11-el lehet online tolni?Bob_Marley írta:ha már offtopik, offolok egyet![]()
PC, Xbox bármi jöhet!
Dave erről a szavazásról az jutott eszembe, hogy amikor a Kökény és a Tolvai párbajoztak, sokan panaszkodtak hogy amikor szavaztak azt kapták válasznak: "A szavazás lezárult, sms-ét már nem tudja fogadni a rendszer." Ezzel nincs is semmi gond, csak volt még hátra több mint 15 perc a szavazás lezárásáig. Erről amikor megkérdezték a műsor szerkesztőjét, azt mondta hogy Tolvaira 51ezer Kökényre 49ezer szavazat nem lett fogadva, ami az 1%-át sem éri el a szavazatoknak. Akkor miről beszélünk?...18Barca99 írta:Erre szokták mondani a nagy okosok, hogy akinek nem tetszik, az ne nézze. Az a baj ezzel csak hogy Mo több mint fele nézi őket, és a legröhejesebb, hogy még smsezik is:S Ha csak a nézők fele szavaz mindig (pl. párbajoknál) már elég nekik. Ugyebár azt soha nem írják ki, hogy mennyien szavaztak, csak a százalékokat. De ha megnézzük nem csak ezek a műsorok, hanem szinte mind a pénzről szól (sajnos!) mert az az igazság, hogy a sok hülyével meg lehet csinálni kis drámával színezve, hogy felvegye a telefont és a fizetés felét erre pazarolja el ( a másikat meg adókra..Bob_Marley írta: Jó ez nagyon gyenge volt![]()
Én vagyok a főműsoridős utca valóban, és még mindig állítom legyen, de akkor amikor olyan nézi akinek tényleg ehhez van kedve!És akkor karika is változna!Ennyi, de ez nem üzlet!Azért az tényleg kemény, hogy úgy lesz valaki celeb ha lóbáltatja mint Dani lan művész ÚR, meg ÚÚÚÚállomás Pákó!Félre értés ne essék irigyli őket a búbánat, csak jó lenne olyanokat látni abban a fekete dobozban akik értelmesek!Mert bizony ez a jó mentalitás ráragad a hétköznapi emberkékre is!
Most így visszafogottan babásan megfogalmazva). Mennyi ilyen műsör is van/volt Rtlen? X-factor, Csillag születik, Fókusz(játék), Barátok Közt(játék). Kereskedelmi csatorna..

Erre szokták mondani a nagy okosok, hogy akinek nem tetszik, az ne nézze. Az a baj ezzel csak hogy Mo több mint fele nézi őket, és a legröhejesebb, hogy még smsezik is:S Ha csak a nézők fele szavaz mindig (pl. párbajoknál) már elég nekik. Ugyebár azt soha nem írják ki, hogy mennyien szavaztak, csak a százalékokat. De ha megnézzük nem csak ezek a műsorok, hanem szinte mind a pénzről szól (sajnos!) mert az az igazság, hogy a sok hülyével meg lehet csinálni kis drámával színezve, hogy felvegye a telefont és a fizetés felét erre pazarolja el ( a másikat meg adókra..Bob_Marley írta: Jó ez nagyon gyenge volt![]()
Én vagyok a főműsoridős utca valóban, és még mindig állítom legyen, de akkor amikor olyan nézi akinek tényleg ehhez van kedve!És akkor karika is változna!Ennyi, de ez nem üzlet!Azért az tényleg kemény, hogy úgy lesz valaki celeb ha lóbáltatja mint Dani lan művész ÚR, meg ÚÚÚÚállomás Pákó!Félre értés ne essék irigyli őket a búbánat, csak jó lenne olyanokat látni abban a fekete dobozban akik értelmesek!Mert bizony ez a jó mentalitás ráragad a hétköznapi emberkékre is!
Most így visszafogottan babásan megfogalmazva
Csak amíg Benkő lóbálja mások nem, viszont vannak akik Győzikésen beszélnek mert az dzsuker, és add ide a didit énekelnek...Victor_Valdes írta:Győzike alapjáraton egy idióta. Benkő nem az. Ezért számomra sokkal inkább elítélendő. Egyiküket sem engedném tévé közelébe.
Szerk.: Na igen...pákó...

Az új médiatörvényben szerintem biztos van erre valami szabályozásKalap1988 írta: Egyébként lehetne karikát, főműsoridőből kivételt, adót, mindent. Együtt csak hatna. Mindenesetre a módszerek kidolgozása szakemberekre tartozik, csak általában nem őket kérdezik.
Mi a téma, füröttéma?Kalap1988 írta:A főműsoridőről nem én papoltam, másik utcasjd írta:Akkor meg nem tökmind1, hogy a szülő főműsoridőben engedi nézni a VV-t vagy 9 után tévézni a gyereket?Kalap1988 írta: Na:) Azért én láttam 13-14-15 éves gyereket kilenc után ébren tévézni) óra azért nem túl késő
Bob Marleynak hívják az úriembert
Egyébként lehetne karikát, főműsoridőből kivételt, adót, mindent. Együtt csak hatna. Mindenesetre a módszerek kidolgozása szakemberekre tartozik, csak általában nem őket kérdezik.

Mivel Győzike az égvilágon semmit nem tett le az asztalra, szégyen hogy egyáltalán kamera közelébe került. Aláírom hogy amit Benkő csinál az sem való sehova. De Győzikével ellentétben ő elindult egy kúltúrált úton, és így akart elismerést szerezni. Szerzett is de mint azt már korábban leírtam csak szűkebb körökben. Ezután adta ki magát ügyeletes "hülének". Természetesen ez is elitélendő, de valahogy amikor a Tv előtt ülök és mondjuk látom Győzit és íbenkőt szerepelni, az villan be hogy az egyik kúltúrált ember módjára is tud(na) viselkedni, míg a másik nincs tisztában a kúltúra fogalmával. És ezáltal egy fokkal kevésébé tud idegesíteni Benkő.ozsimiki írta:Ebben nem értünk egyet, engem jobban idegesít az,aki szándékosan teszi a hülyét,mint aki eleve az.

Persze nem mindenkire hat negatívan, de úgy gondolom, hogy érzéketlenséget mutat, ha azt, hogy az ilyen megérdemli. Ráadásul most arról beszélünk,hogy mit kellene tenniük a médiát felügyelő és/vagy üzemeltető embereknek. Nekik pedig kötelességük mindenkinek a jót akarni és mindenkiért felelősséget vállalni ( nem vagyok naiv, tudom, hogy nem teszik,de akkor is a kötelességük) tehát kicsit meddőnek és feleslegesnek érzem, ha azt írod, hogy megérdemlik. Senki nem érdemli a mocskot, az sem aki akarja. Arról pedig, hogy mit lehetne tenni azért sokan, és bővebben írtunk, mintsem, hogy leragadjunk a Petőfi összesnél. Több terület találkozásáról van szó ( otthoni nevelés-oktatás-társadalmi, utcai példák-színház-mozi-tv-újság-könyvek-internet stb-stb.). Ezt csak egyben lehet kezelni. Ha mindenhol a minőségre törekszünk, akkor senki sem elveszett. Persze nem keddről-szerdára megy ez, mint ahogy majdnem mindennel így van.csababarca írta:Aki ilyen gyerek az meg is érdemli.Fecooo írta:az a baj, ha a gyerekek azt látják a tv-ben, h így lehet boldogulni, így lehet meggazdagodni, akkor ezt fogják követendő példának tartani...
Én néztem a VV 1-et is, 2002ben,amikor 13 éves voltam. Mégsem lettem hülye, nem jelentkeztem felnőttként a műsorba, nem ilyenekben látom a meggazdagodást.
Úgyhogy ez is általánosítás.
Mondom,aki egy ilyen manipulálni tud,az megérdemli. Sok ilyen ember van, nem vitatom. De ők nem lesznek normálisabbak akkor se, ha Petőfi összest olvasnak fel a tévében főműsoridőben.